Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
Καλημέρα έχω πιστοποίηση ΚΕΜΕΑ χωρίς προϋπηρεσία μπορώ να κάνω χαρτιά για Β επικουρια με εμπειρία;
Αξίζει να κάνω τα χαρτιά μου για την προκήρυξη η να συνεχίσω εποπ στο πν που έχω περάσει;
Β Επικουρια χωρις προυπηρεσια δυστυχως δεν εχεις ελπιδες, αλλα κανε χαρτια ποτε δε ξερεις!Μην αφησεις τη θεση στο ΠΝ!
- Nemesis 93
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Εco mike δηλαδή φίλε μου αυτοί στην Β δεν έχουν καμια ελπίδα Χωρίς προϋπηρεσία?
Ειναι πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο διοτι ειναι και οι μισες θεσεις απο την 6κ.Βεβαια χαρτια ολοι καντε δε ξερεις τι γινεται!
Έχουν ένα αβαντάζ αυτοί με εντοπιότητα αλλιώς πρέπει να έχεις πάνω από 1300 με 1500 μόρια σύνολο για να πεις ότι θα είμαι σε μια θεση είναι και λίγα άτομα οπότε ανεβαίνει η βάση των μορίων έτσι πιστεύω κ πολύς ντόρος για μια προκήρυξη που σε τελική ανάλυση δεν θα πάρουν και αμάν τα άτομα και πολύ μας κουρασανε περιμένοντας τόσους μήνες χωρίς να φανώ απαισιοδοξος! Εύχομαι όλοι όσοι ήμαστε εδώ σημαίνει ότι το κυνηγάμε να δικαιωθεί ο αγώνας και το ανχγος μας με μια θέση στο δημόσιο!
- Nemesis 93
- Δεκανέας - Έφεδρος
Οι 400 θέσεις σύμφωνα με ολη αυτή την κατάσταση που επικρατεί πάλι λιγες ειναι νομίζω. Έλεγαν στην αρχη 385+381 αν δεν κανω λάθος και εγιναν 400 στο τέλος. Αδικία. Καλύτερα να εκοβε απο οππι θέσεις και να εβαζε εκει!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Stauros44 έγραψε:Έχουν ένα αβαντάζ αυτοί με εντοπιότητα αλλιώς πρέπει να έχεις πάνω από 1300 με 1500 μόρια σύνολο για να πεις ότι θα είμαι σε μια θεση είναι και λίγα άτομα οπότε ανεβαίνει η βάση των μορίων έτσι πιστεύω κ πολύς ντόρος για μια προκήρυξη που σε τελική ανάλυση δεν θα πάρουν και αμάν τα άτομα και πολύ μας κουρασανε περιμένοντας τόσους μήνες χωρίς να φανώ απαισιοδοξος! Εύχομαι όλοι όσοι ήμαστε εδώ σημαίνει ότι το κυνηγάμε να δικαιωθεί ο αγώνας και το ανχγος μας με μια θέση στο δημόσιο!
Το θέμα είναι πόσα ΙΕΚ στέλεχος ασφαλείας έχουν εντοπιότητα διότι είτε Α είτε Β επικουρία και εντοπιότητα να έχει θα μπει αυτός που χει κύριο προσόν. Υπομονη φίλε δεν έμεινε πολύ μέχρι να βγεί η προκήρυξη.
φιλε μου καλησπερα μια ερωτηση Η προιπηρεσια μετραει απο την λυψη της πιστοποιησης; Γιατι οσοι δουλεβαμε σεκιουριτη βγαζαμε αδεια εργασιας πχ εγω ειχα βγαλει αδεια εργασιας απο το 2009 αλλα πιστοποιηθηκα απο το 14geomp έγραψε:Μέχρι να πάρουν πιστοποίηση θα χει πάει Γενάρης του 2022, Σεπτέμβρη βαριά θα βγεί η δική μας λογικά αρχές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Αύγ 10, 2021 1:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Nemesis 93
- Δεκανέας - Έφεδρος
Κοίτα φυλακοβιε βάση ονομασιας 9κ που πήρε ειναι Σεπτέμβριο. Οι αιτήσεις για 8κ θα ανοίξουν 20 Αυγούστου λογω αδειών. Περιμένουμε
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Γεια σου φίλε μου, απ ότι κατάλαβα έχεις την άδεια κεμεα, εσύ πας Β επικουρία δλδ με απολυτήριο λυκείου και βάζεις και τη προϋπηρεσία.maki έγραψε:φιλε μου καλησπερα μια ερωτηση Η προιπηρεσια μετραει απο την λυψη της πιστοποιησης; Γιατι οσοι δουλεβαμε σεκιουριτη βγαζαμε αδεια εργασιας πχ εγω ειχα βγαλει αδεια εργασιας απο το 2009 αλλα πιστοποιηθηκα απο το 14
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Αύγ 10, 2021 1:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gekas55
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 63
Το νέο μόνιμο προσωπικό θα καλύψεις ειδικότητες ΔΕ Φύλαξης και ΔΕ Προσωπικό Εξωτερικής Φρούρησης, ενώ θα προσληφθούν και μόνιμοι υπάλληλοι των κλάδων ΔΕ Διοικητικού- Λογιστικού, ΔΕ Οδηγών, ΔΕ Νοσηλευτικής.
Η συγκεκριμένη προκήρυξη αναμένεται να αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο εντός του καλοκαιριού και η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων να ξεκινήσει είτε στα τέλη Σεπτεμβρίου, είτε στις αρχές Οκτωβρίου.
Η συγκεκριμένη προκήρυξη αναμένεται να αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο εντός του καλοκαιριού και η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων να ξεκινήσει είτε στα τέλη Σεπτεμβρίου, είτε στις αρχές Οκτωβρίου.
Από διπλοματα οδήγησης θα μετρανε τπτ αυτοκίνητο η οτιδήποτε άλλο μιλάω για ΔΕ εσωτερικούς εξωτερικούς αν θυμάται κανείς από 6Κ λογικά η ίδια θα ειναι με την 9κ
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 70
Στην 6κ δεν έπαιρναν μόρια τα διπλώματα. Αφού είναι μέσω ασεπ θα είναι ίδια η 9κ. Αν βγάλει θέσεις για οδηγούς θα ζητάει διπλώματα αλλά μέχρι τώρα δεν έχει δημοσιευτεί κάτι σχετικό.
Υπάγομαι σε ειδικές κατηγορίες γονέα 67 αναπηρία και τριτεκνια έχω ελπίδες να διεκδικήσω μια θέση;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες