Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Δυναμη
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Δυναμη »

D.Y.K έγραψε:

Η προϋπηρεσία στο στρατό, τα σώματα ασφαλείας και σαν προσωπικό ασφαλείας μετράει κανονικά.

Μπορεί να έχεις και δίκιο αλλά μου φαίνεται λίγο παράξενο να μετράει ο στρατός γιατι στο ΙΚΑ δεν φαίνεται σαν συναφές.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Κυρ Αύγ 08, 2021 1:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από EcoMike »

ΔΥΝΑΜΗ για πηγαινε μεχρι την γωνια να δεις... Μπορει να μας δεις να ερχομαστε!
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 213

Δημοσίευση από Loxias89 »

Δεν έχουν ένσημα τα σώματα ασφαλείας, βεβαίωση προϋπηρεσίας παίρνεις. Καμία σχέση με ΙΚΑ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όπως πολύ σωστά έγραψε ο πρώτος των πρώτων της Β' επικουρίας Loxias89, από τα ΣΑ και τις ΕΔ λαμβάνεις βεβαίωση χρόνου ασφάλισης υπηρεσίας για την προϋπηρεσία. Μην ψάχνεις άδικα αλλού.
Δυναμη
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Δυναμη »

ΕΜΠΕΙΡΙΑ (ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ - ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ

ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ)

Η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη εφόσον έχει αποκτηθεί στην ημεδαπή ή αλλοδαπή μετά τη λήψη του βασικού

τίτλου σπουδών με τον οποίο ο υποψήφιος μετέχει στη διαγωνιστική διαδικασία και όπου απαιτείται, σύμφωνα

με τα προσόντα όπως αυτά ορίζονται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ή άλλη επαγγελματική

άδεια ή βεβαίωση ή άδεια χρησιμοποίησης τίτλου ειδικότητος μετά την απόκτηση αυτών, σε συνδυασμό πά-

ντοτε με την, κατά περίπτωση, ασφαλιστική κάλυψη.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την απόδειξη της βαθμολογούμενης εμπειρίας αναφέρονται αναλυτικά πα-

ρακάτω.

1. Βαθμολογούμενη εμπειρία

Ως βαθμολογούμενη εμπειρία θα ληφθεί υπόψη η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δη-

μόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα ή άσκηση επαγγέλματος σε καθήκοντα ή έργα συναφή με το αντικείμενο των προς

πλήρωση θέσεων.

Η ανωτέρω εμπειρία αποδεικνύεται:

i) Όπου απαιτείται άδεια άσκησης επαγγέλματος ή άλλη επαγγελματική άδεια ή βεβαίωση σύμφωνα με τα ανα-

φερόμενα στην ενότητα Α (1) ή στις Ειδικές Περιπτώσεις της παραγράφου 2 (Τρόπος απόδειξης της εμπειρίας)

Δυναμη
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Δυναμη »

Τρόπος απόδειξης της εμπειρίας

Τα δικαιολογητικά τα οποία απαιτούνται κατά περίπτωση, για την απόδειξη του είδους και της χρονικής διάρκει-

ας της εμπειρίας, είναι τα εξής:

Α. Όταν απαιτείται άδεια άσκησης επαγγέλματος:

Για τους μισθωτούς και τους ελεύθερους επαγγελματίες:

. Άδεια άσκησης επαγγέλματος και

. Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, στην οποία να αναγράφεται η χρονική διάρκεια της ασφάλισης.

Οι μισθωτοί του δημοσίου τομέα μπορούν, εναλλακτικά, αντί της βεβαίωσης του οικείου ασφαλιστικού φορέα

να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημοσίου τομέα, από την οποία να προκύπτει το είδος και η

χρονική διάρκεια της εμπειρίας.

Β. Όταν δεν απαιτείται άδεια άσκησης επαγγέλματος:

(1) Για τους μισθωτούς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα:

. Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, από την οποία να προκύπτει η χρονική διάρκεια της ασφάλισης.

. Στην Αίτηση - Υπεύθυνη δήλωση (ηλεκτρονική) του υποψηφίου, πρέπει να δηλώνονται, επακριβώς, η χρονική

διάρκεια και το είδος της εμπειρίας του καθώς και τα στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας

της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο.

Οι μισθωτοί του δημοσίου τομέα μπορούν, εναλλακτικά, αντί της βεβαίωσης του ασφαλιστικού φορέα, να προ-

σκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημοσίου τομέα, από την οποία να προκύπτει το είδος και η χρονική

διάρκεια της εμπειρίας.

(2) Για τους ελεύθερους επαγγελματίες:

. Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, στην οποία να αναγράφεται η χρονική διάρκεια της ασφάλισης.

. Στην Αίτηση - Υπεύθυνη δήλωση (ηλεκτρονική), πρέπει να δηλώνεται, ότι πραγματοποίησε συγκεκριμένες ερ-

γασίες, μελέτες και έργα σχετικά με το αντικείμενο της εμπειρίας, και

. Mία τουλάχιστον σχετική σύμβαση ή δελτία παροχής υπηρεσιών, που να καλύπτουν ενδεικτικώς τη χρονική

διάρκεια και το είδος της εμπειρίας

Stauros44
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Stauros44 »

Υπάρχει περίπτωση να έχεις μόρια από ειδικές δυνάμεις;
Δυναμη
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Δυναμη »

Άρα εμείς βάζουμε ότι νομίζουμε ότι είναι συναφή και μετά αν δεν το θεωρήσουν συναφή απλά δεν βάζουν τα μόρια.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από D.Y.K »

Stauros44 έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να έχεις μόρια από ειδικές δυνάμεις;

Όχι.

Άβαταρ μέλους
nik0s10
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από nik0s10 »

Καλησπέρα παιδιά, δημιουργήθηκε μια ομάδα στο Facebook για την 9κ, είναι κλειστεί οποίος λέει βλακείες θα τρώει μπαν.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΝ ΘΑ ΧΑΣΩ
Άβαταρ μέλους
nik0s10
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από nik0s10 »

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΝ ΘΑ ΧΑΣΩ
Enoplos Frouros
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Enoplos Frouros »

Απόφοιτος διετούς φοίτησης Δημόσιου ΙΕΚ Στελεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομων με πιστοποίηση επιπέδου 5. Έχω C2 Αγγλικά και απολυτήριο Λυκείου 11. Επιπλέον έχω πιστοποίηση ecdl πρόσθετο προσόν. Θα βάλω όπου δεν έχει εντοπιότητα με πρώτη επιλογή Κορυδαλλό. Καλή τύχη σε όλους.
Glock 19
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από EcoMike »

Προϋπηρεσία έχεις μετά τη πιστοποίηση; Με τι βαθμό πήρες τη πιστοποίηση ενοπλε;

Upland
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Upland »

D.Y.K έγραψε:Όχι.

ΔΥΚ ρώτησα για τον κουμπάρο μου για τους ΟΒΑ . τωρα εγώ ήμουν Ζ ΜΑΚ έχω ενα χαρτί το οποίο γράφει βεβαίωση εργασιακής εμπειρίας οπλιτών θυτειας σε ευπαθείς εγκαταστάσεις και περιοχές ήταν ένοπλες υπηρεσίες σε αποθήκες στα ΟΥΚ μου έχουν γράψει κάποιες μέρες να στο ανεβάσω να το δεις να μου πεις μπας και μπορω να το χρησιμοποιήσω και αυτό ; Επιπλέων αυτό το χαρτί είναι πιστοποιημένο από το υπουργείο εθνικής άμυνας είναι σπάνιο και το έχουμε 10 άτομα μόνο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Αύγ 09, 2021 7:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 213

Δημοσίευση από Loxias89 »

Upland έγραψε:ΔΥΚ ρώτησα για τον κουμπάρο μου για τους ΟΒΑ . τωρα εγώ ήμουν Ζ ΜΑΚ έχω ενα χαρτί το οποίο γράφει βεβαίωση εργασιακής εμπειρίας οπλιτών θυτειας σε ευπαθείς εγκαταστάσεις και περιοχές ήταν ένοπλες υπηρεσίες σε αποθήκες στα ΟΥΚ μου έχουν γράψει κάποιες μέρες να στο ανεβάσω να το δεις να μου πεις μπας και μπορω να το χρησιμοποιήσω και αυτό ; Επιπλέων αυτό το χαρτί είναι πιστοποιημένο από το υπουργείο εθνικής άμυνας είναι σπάνιο και το έχουμε 10 άτομα μόνο

Και μόνο εσυ να το είχες τα μόρια είναι συγκεκριμένα. Αν μετράει θα πάρεις τα 7μορια ανα μήνα υπηρεσίας. Αν έκανες παραπάνω θα πάρεις 2 μήνες. Δε συζητάμε για μέρες κάτω από ένα μήνα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Αύγ 09, 2021 9:10 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες