Dyk με αυτό που λες κόβεις φτερά όμως απο τα παιδιά απο β επικουρια που και αυτα που δεν έχουν ουτε ιεκ Ούτε προϋπηρεσία σε αυτό το αντικείμενο... Και εγω νομίζω πως οι 700 αυτοί που καλέσε επιλαχων ειναι παλι οι περισσότεροι β επικουρια. Να μπούνε όσοι είναι ικανοί ανεξαρτήτως Β - Α Με χωρις ιεκ κτλ.
Αντιθέτως, δίνω κίνητρο στους επιλαχόντες της 6Κ και σε όσους δώσουν στην 9Κ να τα δώσουν όλα διότι στην 6Κ κόπηκαν πάρα πολλοί στα αθλήματα από Β' επικουρία κυρίως. Στην 6Κ δε χάριζε κάστανο ο ΑΣΕΠ. Στην 9Κ θα δείξει (ΠΚΕ υπουργείο).
Α το λες με αυτή την έννοια. Ντάξει κομπλέ κατάλαβα λάθος. Ένα αλλο που ήθελα να ρωτήσω εσένα προσωπικά που απο ότι εχω καταλάβει Εισαι απο τα πιο έγκυρα άτομα εδω μέσα και μετραει ο λόγος σου. Εχεις καμιά πληροφορία αν θα πάρει το καταστήμα Τρικάλων (υψίστης ειναι και αυτή νομιζω);
Και να βγει Αύγουστο μετα Τις 20 θα βγει. Το θέμα είναι θα τρέξει 8κ και 9κ μαζί η ξεχωριστά με σειρα προτεραιότητας. Αν και δύσκολο γτ θα τραβηξουν χιλιάδες ενδιαφερόμενοι
Nemesis 93 έγραψε:Dyk με αυτό που λες κόβεις φτερά όμως απο τα παιδιά απο β επικουρια που και αυτα που δεν έχουν ουτε ιεκ Ούτε προϋπηρεσία σε αυτό το αντικείμενο... Και εγω νομίζω πως οι 700 αυτοί που καλέσε επιλαχων ειναι παλι οι περισσότεροι β επικουρια. Να μπούνε όσοι είναι ικανοί ανεξαρτήτως Β - Α Με χωρις ιεκ κτλ.
Η εξωτερική φυλαξη της 6κ ήταν όλη από ΙΕΚ πλην 3 θέσεις που ήταν από Β επικουρια... Συν τις ειδικές κατηγορίες... Πλέον ότι καλείται από την 6κ είναι από β επικουρια με τοσους που έφυγαν. Δε γίνεται να καλέσει επιλαχών με ΙΕΚ γιατί το ΙΕΚ προηγείται όποτε έχουν μπει όλα όσα ήταν στην αρχή... Αν υπήρχε επιλαχών με ΙΕΚ αυτοματα δε θα υπήρχε κανένας επιτυχών ούτε στους εσωτερικούς από Β'.