Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Θοδωρας
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Θοδωρας »

geomp έγραψε:Δλδ όντως ακόμη και εμείς με ΙΕΚ μας τρώει ο άλλος με απολυτήριο επειδή έχει εντοπιότητα;
ακριβως φιλε! Αλλα για μενα καντε παντου και οτι γινει μην ακουτε κανεναν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Ιούλ 21, 2021 10:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θοδωρας
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Θοδωρας »

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Και πάλι δεν καταλαβαίνω το χρόνο που απαιτείται δηλαδή πληρώνονται μεροκάματο;
ρε φιλε ο ειναι απλο ο ασεπ δινει 1 χρονο αναβολη σε εγκυο, το υπουργειο θεωρει την εγκυο ακαταλληλη για τη θεση και την κοβει... Ενα απλο σου λεω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Ιούλ 21, 2021 10:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
eva543
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από eva543 »

Καλησπέρα μπορεί να μου απαντήσει κάποιος αν γνωρίζει όταν βγει με το καλό η προκήρυξη θέλω να δηλώσω Κορυδαλλό Χαλκίδα Λάρισα Θήβα ! Πχ εάν έχω 1100 μόρια και δηλώσω πρώτη επιλογή Κορυδαλλό και δεύτερη επιλογή Λάρισα και δήλωση κάποιος με 1000 μόρια πρώτη επιλογή Λάρισα θα πάρουν αυτόν λόγο πρώτης επιλογής; Ή μόνο σε ισοψηφίες;
Billpapa
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Billpapa »

Εάν έχειουν καλυφθεί οι θέσεις με περισσότερα μόρια από άλλους στην πρώτη σου επιλογή, αυτομάτος, πας πρώτη στην δεύτερη επιλογή. Άσχετα αν έχει δηλώσει άλλος με λιγότερα μόρια πρώτη επιλογή εκεί. Βασικά εσύ έχεις παρά πολλά μόρια όπως το κόβω. Και θεωρώ αδύνατο να έχεις κάποιο θέμα. Στην πρώτη σου επιλογή θα μπεις και με διαφορά.
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 213

Δημοσίευση από Loxias89 »

eva543 έγραψε:Καλησπέρα μπορεί να μου απαντήσει κάποιος αν γνωρίζει όταν βγει με το καλό η προκήρυξη θέλω να δηλώσω Κορυδαλλό Χαλκίδα Λάρισα Θήβα ! Πχ εάν έχω 1100 μόρια και δηλώσω πρώτη επιλογή Κορυδαλλό και δεύτερη επιλογή Λάρισα και δήλωση κάποιος με 1000 μόρια πρώτη επιλογή Λάρισα θα πάρουν αυτόν λόγο πρώτης επιλογής; Ή μόνο σε ισοψηφίες;

Αν δεν περάσεις στην πρώτη σου επιλογή πας στη δεύτερη κ πάει βάση μορίων, κοινώς θα μπεις εσυ Λάρισα επειδή έχεις περισσότερα μόρια, εφόσον δε περάσεις στη πρώτη σου.

Θοδωρας
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Θοδωρας »

eva543 έγραψε:Καλησπέρα μπορεί να μου απαντήσει κάποιος αν γνωρίζει όταν βγει με το καλό η προκήρυξη θέλω να δηλώσω Κορυδαλλό Χαλκίδα Λάρισα Θήβα ! Πχ εάν έχω 1100 μόρια και δηλώσω πρώτη επιλογή Κορυδαλλό και δεύτερη επιλογή Λάρισα και δήλωση κάποιος με 1000 μόρια πρώτη επιλογή Λάρισα θα πάρουν αυτόν λόγο πρώτης επιλογής; Ή μόνο σε ισοψηφίες;
αφου στο πα και πιο πανω εσυ πας πρωτος λογω μοριων,
Θοδωρης
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Λοχία πότε λες;
eva543
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από eva543 »

Loxias89 έγραψε:

Αν δεν περάσεις στην πρώτη σου επιλογή πας στη δεύτερη κ πάει βάση μορίων, κοινώς θα μπεις εσυ Λάρισα επειδή έχεις περισσότερα μόρια, εφόσον δε περάσεις στη πρώτη σου.

. Πολύ ωραία ευχαριστώ για την απάντηση σου!
Θοδωρας
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Θοδωρας »

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Λοχία πότε λες;
Συγνωμη που πεταγομαι, μολις τελειωσει η 6κ
Θοδωρης
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 213

Δημοσίευση από Loxias89 »

Στα κοντά αδερφέ, δεν έχω ακριβή ημερομηνία περιμένουν οκ από το υπουργείο, είναι όλα έτοιμα. Προσωπικά πιστεύω δε προλαβαίνει για Ιούλιο όποτε πάμε πρώτη εβδομάδα Σεπτεμβρίου. Θα μάθω ομως σίγουρα αυτες τις μερες... Τώρα ο άλλος που επιμένει μετά την 6κ δεν έχω να σχολιάσω κάτι, αν νομίζει ότι θα βγει το 22...

Άβαταρ μέλους
Fireboy
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Fireboy »

Loxias89 έγραψε:
Στα κοντά αδερφέ, δεν έχω ακριβή ημερομηνία περιμένουν οκ από το υπουργείο, είναι όλα έτοιμα. Προσωπικά πιστεύω δε προλαβαίνει για Ιούλιο όποτε πάμε πρώτη εβδομάδα Σεπτεμβρίου. Θα μάθω ομως σίγουρα αυτες τις μερες... Τώρα ο άλλος που επιμένει μετά την 6κ δεν έχω να σχολιάσω κάτι, αν νομίζει ότι θα βγει το 22...

φούλ πρες λοχία μπορεί καί πιο νωρίς αρχές Αυγούστου.
Θοδωρας
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Θοδωρας »

Loxias89 έγραψε:Στα κοντά αδερφέ, δεν έχω ακριβή ημερομηνία περιμένουν οκ από το υπουργείο, είναι όλα έτοιμα. Προσωπικά πιστεύω δε προλαβαίνει για Ιούλιο όποτε πάμε πρώτη εβδομάδα Σεπτεμβρίου. Θα μάθω ομως σίγουρα αυτες τις μερες... Τώρα ο άλλος που επιμένει μετά την 6κ δεν έχω να σχολιάσω κάτι, αν νομίζει ότι θα βγει το 22...
το λεω φιλε μονο και μονο πως γινεται να μην εχει τελειωσει η 6κ να μην εχει παρει τα παιδια και να βγαλει νεα προκυρηξη... Και ενα αλλο αυτη η προκυρηξη για φυλακες γενικα βγαινει απο γεναρη του 2021, για δραμα εδω και 2 χρονια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Ιούλ 22, 2021 12:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
AthComando
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 7
Επάγγελμα: Αξιωματικός

Δημοσίευση από AthComando »

Παιδιά λέτε να βγάλει για Κρήτη;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από D.Y.K »

AthComando έγραψε:Παιδιά λέτε να βγάλει για Κρήτη;

Ναι, θα πάρει στα Χανιά σύμφωνα με πληροφορίες.

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

D.Y.K έγραψε:
AthComando έγραψε:Παιδιά λέτε να βγάλει για Κρήτη;

Ναι, θα πάρει στα Χανιά σύμφωνα με πληροφορίες.

Γεια σ Δ. Υ. Κ ισχύει αυτό που έχει γραφτεί πιο πάνω ότι όποιος έχει απολυτήριο με εντοπιότητα τρώει τον άλλον με ΙΕΚ χώρις εντοπιότητα όμως.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες