Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 227

Δημοσίευση από Shadow2 »

themkarl έγραψε:Καλησπέρα μια ερώτηση θέλω να κάνω και εγώ με την σειρά μου. Θα μπορούμε να κάνουμε αίτηση και οι Κρητικοί ; Εννοώ αν δεν έχουμε την εντοπιότητα ! Έχουμε ελπίδες άμα έχουμε μαζέψει πολλά μόρια ;

Για Αθήνα αν δεν έχεις τα τελευταία 2 χρόνια διαμονη όχι δεν θα μπωρεις να τα κανεις λεβέντη μου υπομονή και περίμενε να βγει το ΦΕΚ να δούμε λογικά θα μπορείς να τα ρίξεις στα νησιά σίγουρα

Gouleasss94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Gouleasss94 »

Shadow2 έγραψε:
themkarl έγραψε:Καλησπέρα μια ερώτηση θέλω να κάνω και εγώ με την σειρά μου. Θα μπορούμε να κάνουμε αίτηση και οι Κρητικοί ; Εννοώ αν δεν έχουμε την εντοπιότητα ! Έχουμε ελπίδες άμα έχουμε μαζέψει πολλά μόρια ;

Για Αθήνα αν δεν έχεις τα τελευταία 2 χρόνια διαμονη όχι δεν θα μπωρεις να τα κανεις λεβέντη μου υπομονή και περίμενε να βγει το ΦΕΚ να δούμε λογικά θα μπορείς να τα ρίξεις στα νησιά σίγουρα

η διαμονή η έπρεπε να δήλωνες φιλοξενούμενος τα τελευταία δυο χρόνια κάπου που θα η προκήρυξη
NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από NLOK10 »

Καλημέρα παλικάρια. Θα ήθελα να μοιραστώ αυτό που μου είπαν μόλις πριν 5 λεπτά (ηωρα 10:15). Επειδή έχουμε ακούσει πολλές πίπες εδώ μέσα λογικό να θεωρήσετε ότι λέω βλακείες ή οτιδήποτε άλλο. Εάν θέλετε με πιστεύετε αν δε Θέλετε όχι. Μίλησα σήμερα με αστυνομικό από τμήμα της ανατολικής Αττικής (δε λέω περιοχή για ευνόητους λόγους) όπου κ αυτός ενδιαφέρεται άμεσα για τον υιό του κ μου είπε ότι τον Γενάρη το πάρα πολύ αρχές Φλεβάρη θα δημοσιευθεί. Δεν μου είπε ούτε αρχές του χρόνου ούτε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία. Στην ερώτηση μου εάν θα είναι μόνο τα μισά μου απήντησε ότι θα είναι για όλους σε διαφορετικές κατηγορίες. Για να σας προλάβω ούτε εγώ ξέρω κατά πόσο ισχύει ή αν είναι έμπιστο ή όχι θα το δούμε. Απλώς ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.

Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 146
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

NLOK10 έγραψε:Καλημέρα παλικάρια. Θα ήθελα να μοιραστώ αυτό που μου είπαν μόλις πριν 5 λεπτά (ηωρα 10:15). Επειδή έχουμε ακούσει πολλές πίπες εδώ μέσα λογικό να θεωρήσετε ότι λέω βλακείες ή οτιδήποτε άλλο. Εάν θέλετε με πιστεύετε αν δε Θέλετε όχι. Μίλησα σήμερα με αστυνομικό από τμήμα της ανατολικής Αττικής (δε λέω περιοχή για ευνόητους λόγους) όπου κ αυτός ενδιαφέρεται άμεσα για τον υιό του κ μου είπε ότι τον Γενάρη το πάρα πολύ αρχές Φλεβάρη θα δημοσιευθεί. Δεν μου είπε ούτε αρχές του χρόνου ούτε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία. Στην ερώτηση μου εάν θα είναι μόνο τα μισά μου απήντησε ότι θα είναι για όλους σε διαφορετικές κατηγορίες.Για να σας προλάβω ούτε εγώ ξέρω κατά πόσο ισχύει ή αν είναι έμπιστο ή όχι θα το δούμε. Απλώς ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.

Οποτε απο τα λεγομενα του, θα ειναι ανοιχτη και λογικα θα μοριοδοτει εντοπιοτητα. Οκ σαν του 20! Αντε να δουμε...
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 189

Δημοσίευση από BorderRanger »

Το 2020 δεν ήταν ανοιχτή μη μπερδεύεστε.Μακάρι να βγει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.

ΝLoK για μόρια δε σου είπε τίποτα ε;

Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

BorderRanger έγραψε:Το 2020 δεν ήταν ανοιχτή μη μπερδεύεστε.Μακάρι να βγει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.

Αφου μπορουσε να κανει οποιος θελει αιτηση πως δεν ηταν ανοιχτη; Απλως μοριοδοτουσε εντοπιοτητα.
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Στη Αττικη μπορουσε να κανει οποιος θελει αιτηση; Μονο οι αθηναιοι και οσοι διεμεναν τα τελυταια 2 χρονια. Παντου ετσι ηταν, μονο στα νησια εγινε πανελλαδικη επειδη δε μαζευτηκαν ατομα.Στην Αττικη συμμετειχαν ολοι οι αθηναιοι και οσοι ηταν απο Νοτιο και Ανατολικο τομεα επαιρναν εξτρα 500 μορια απο τους υπολοιπους αθηναιους!

NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από NLOK10 »

BorderRanger έγραψε:Το 2020 δεν ήταν ανοιχτή μη μπερδεύεστε.Μακάρι να βγει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.

Όχι αδελφέ, τίποτα

Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

Ποσες αιτησεις λετε να γινουν στο περιπου; Εκτιμω λιγοτερες απο την ΟΠΠΙ.
Tony 99
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 330

Δημοσίευση από Tony 99 »

Άμα βγει με εντοποιοτητα πιστεύω δεν θα υπάρχει τρελός ανταγωνισμός ανάλογος και το μέρος βέβαια λόγο πληθυσμού μην ξεχνάτε όμως ότι θα κοπούν και κάποιοι βέβαια θα δείξει υπομονή
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Για το Αεροδρομιο Αθηνων, θα γινουν αρκετες,2000+ μονο για εκει. Διοτι οσοι αθηναιοι δε μπορουσαν να μπουν ΟΠΠΙ λογω πτυχιων, θα κανουν αιτηση για ΣΦ!
MakisD
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από MakisD »

Γενικά δεν είναι όπως οι πρώτοι ς. Φ π πήραν το 19- 20 αυτοι τωρα θα έχουν 6 μήνες ή 9 σύμβαση και άλλο μισθό γενικά θα αλλάξουν πολλα να ξέρετε έχει βγει και το φεκ τροποποίησης
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Player7 »

Τι αλλο μισθο ρε φιλε, οτι να ναι λες σε καθε νημα!Οτι συμβαση και να εχουν, τα ιδια λεφτα παιρνουν οι συμβασιουχοι, ειτε υπογραφεις 9 μηνες ειτε 12 μηνες!

Ξερεις κατι εκ των εσω να μας πεις ή τα βγαζεις απο το κεφαλι σου αυτα;

NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από NLOK10 »

MakisD έγραψε:Γενικά δεν είναι όπως οι πρώτοι ς. Φ π πήραν το 19- 20 αυτοι τωρα θα έχουν 6 μήνες ή 9 σύμβαση και άλλο μισθό γενικά θα αλλάξουν πολλα να ξέρετε έχει βγει και το φεκ τροποποίησης
Άκυρο

NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από NLOK10 »

Player7 έγραψε:Τι αλλο μισθο ρε φιλε, οτι να ναι λες σε καθε νημα!Οτι συμβαση και να εχουν, τα ιδια λεφτα παιρνουν οι συμβασιουχοι, ειτε υπογραφεις 9 μηνες ειτε 12 μηνες!

Ξερεις κατι εκ των εσω να μας πεις ή τα βγαζεις απο το κεφαλι σου αυτα;

Γεια σου φιλαράκι καιρό έχεις να γράψεις

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες