Οποτε περιμενουμε απο Γεναρη νεοτερα... Εφοσον στεκουν οι διαροεςShadow2 έγραψε:Καλησπέρα λεβέντες λοιπόν μόλις έμαθα από εσωτερική πηγή ρώτησε ένας φίλος μου τον Κ μποζιαρης ότι οι προκηρύξεις θα βγούνε δύο διαφορετικές μαζί από την αρχή της χρονιάς Είπε για το λόγο ότι τους Καθηγητές να τους προσλαβουν μία φορά Για τους χίλιους συνοριοφύλακες 500 500 σχολές αυτό μου είπανε αυτό λέω αν είναι ψέματα λέω και εγώ ψέματα παιδιά υπομονή και όνειρα
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 146
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 227
Κάτι τέτοιο κατάλαβα και εγώ ίδωμεν
Μακάρι να είναι αλήθεια.. Αλλά ο μποζ γενικά σε όλες τις προβλέψεις έχει πέσει έξω..
Ποιος είναι αυτός ρε παιδιά; Δεν τον ξέρω
Οι 1993 μένουν εκτός θεωρητικά έτσι ;
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 189
Για να θελουν να βγαλουν 2 διαφορετικες, ισως εχουνε και διαφορετικη μοριοδοτηση για τα αεροδρομια; Αρα οι 93αρηδες μενουν εκτος!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 57
Παιδια ίσως κάνουν και πανελλαδική την προκήρυξη για τα αεροδρόμια
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 189
Εχεις καποια πληροφορια γουλεα ή το υποθετεις; Ειναι φουστια ομως τα αεροδρομια να ειναι πανελλαδικα ενω οι 550 να μην ειναι. Αποκλειειες δηλαδη καποιους απο τη μια ενω οι αλλοι κανουν και στις 2!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 70
Σεβομαι την αποψη σου... Αυτο που λες δεν εχει καμια σημασια... Και επειδη ειναι ευρωπαικα κονδυλια; Επειδη δεν γνωριζεις προφανως εμεις ολα τα ρουχα και τον εξοπλισμο τον αγορασαμε που υποτιθεται ειναι αγορασμενος με τα λεφτα τις ευρωπης... Επισης τοσα περιπολικα που εχουν ερθει συγκεκριμενα τα κασκαι υποτιθεται ειναι απο την ευρωπαικη ενωση για εμας στα νησια κατι που δεν ισχυει διοτι τα εχουν παρει στα τμηματα και εμας μας εχουν αφησει τα παλια χαλασμενα ναβαρα...
Τελος παντων. Λεφτα εχουν φαει και θα φανε ακομα πολλα δεν ειναι ουτε η πρωτη φορα ουτε η τελευταια... Αποκει κ περα σαν συμβουλη θα σου ελεγα να μην ακους ουτε τον μποζιαρη ουτε τον χαρελα ουτε κανενα απο την ποσυφυ... Ο λογος που στο λεω ειναι γιατι αλλα μας ελεγαν και εμας στις σχολες και αλλα τωρα... Και σε θεματα μισθοδοσιας και σε υπηρεσιακα θεματα εν ολιγης λογια αερα...
Αυτα λοιπον εγω δεν τα πιστευω αν δεν τα δω με τα ματια μου... Εμενα η αποψη μου ειναι οτι αμα παρει θα παρει μονο σε νησια και σε εβρο ... Οι νεες δομες αμα γεμισουν δεν θα φτανουμε ολοι εμεις... Θα χρειαστει και αλλους... Αλλα βαση λογικης επρεπε να ειχαν γινει προσληψεις... Αρα κατι κρυβουν... Η ειναι σιγουροι οτι δεν θα ερθουν ροες μεχρι να παρουν την αποφαση να βγαλουν προκυρηξεις για Σ. Φ...
Φιλικα στα λεω και φιλικα μιλαω μπορει στο τελος να πεσω εξω... Μπορει και οχι... Κανεις δεν ξερει 100% με σιγουρια... Αλλα με τα τωρινα δεδομενα ολα δειχνουν προς μια μερια... !
Τελος παντων. Λεφτα εχουν φαει και θα φανε ακομα πολλα δεν ειναι ουτε η πρωτη φορα ουτε η τελευταια... Αποκει κ περα σαν συμβουλη θα σου ελεγα να μην ακους ουτε τον μποζιαρη ουτε τον χαρελα ουτε κανενα απο την ποσυφυ... Ο λογος που στο λεω ειναι γιατι αλλα μας ελεγαν και εμας στις σχολες και αλλα τωρα... Και σε θεματα μισθοδοσιας και σε υπηρεσιακα θεματα εν ολιγης λογια αερα...
Αυτα λοιπον εγω δεν τα πιστευω αν δεν τα δω με τα ματια μου... Εμενα η αποψη μου ειναι οτι αμα παρει θα παρει μονο σε νησια και σε εβρο ... Οι νεες δομες αμα γεμισουν δεν θα φτανουμε ολοι εμεις... Θα χρειαστει και αλλους... Αλλα βαση λογικης επρεπε να ειχαν γινει προσληψεις... Αρα κατι κρυβουν... Η ειναι σιγουροι οτι δεν θα ερθουν ροες μεχρι να παρουν την αποφαση να βγαλουν προκυρηξεις για Σ. Φ...
Φιλικα στα λεω και φιλικα μιλαω μπορει στο τελος να πεσω εξω... Μπορει και οχι... Κανεις δεν ξερει 100% με σιγουρια... Αλλα με τα τωρινα δεδομενα ολα δειχνουν προς μια μερια... !
Δε παίζει αυτό. Έχει βγει ΦΕΚ που λέει ότι σε όλες τις προκηρύξεις ΣΦ θα υπάρχει εντοπιότητα.Gouleasss94 έγραψε:Παιδια ίσως κάνουν και πανελλαδική την προκήρυξη για τα αεροδρόμια
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Εχω μπερδευτει λιγο. Η εντοπιοτητα θα ειναι προυποθεση για υποβολη αιτησης ή απλα θα μοριοδοτειται παραπανω;
Ο μποζιαρης είναι πρόεδρος Σφ αττικής
Εξαρτάται τι θα λέει το ΦΕΚ. Αλλά ότι θα υπάρξει, θα υπάρξειKostasSomeone έγραψε:Εχω μπερδευτει λιγο. Η εντοπιοτητα θα ειναι προυποθεση για υποβολη αιτησης ή απλα θα μοριοδοτειται παραπανω;
Καλησπέρα μια ερώτηση θέλω να κάνω και εγώ με την σειρά μου. Θα μπορούμε να κάνουμε αίτηση και οι Κρητικοί ; Εννοώ αν δεν έχουμε την εντοπιότητα ! Έχουμε ελπίδες άμα έχουμε μαζέψει πολλά μόρια ;
Εάν πάρει στη περιοχή σου προσωπικό ή εάν γίνει πανελλαδική, θα μπορείς ναι. Εάν έχεις μαζέψει "πολλά" μόρια φυσικά και θα εσείς πολλές πιθανότητεςthemkarl έγραψε:Καλησπέρα μια ερώτηση θέλω να κάνω και εγώ με την σειρά μου. Θα μπορούμε να κάνουμε αίτηση και οι Κρητικοί ; Εννοώ αν δεν έχουμε την εντοπιότητα ! Έχουμε ελπίδες άμα έχουμε μαζέψει πολλά μόρια ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες