Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 189
Ούτε ο πρόεδρος δε ξέρει.Αλλά δε γίνεται να μη τις βγάλουν τις θέσεις εφόσον έχουν το κονδύλι. Μπορεί να βγάλει αρχές 22 για τους 550 και μετά άλλη για τα αεροδρόμια.
Μάιο του 22' έχει βγει ευρωπαϊκή διαταγή όλα τα διεθνή αεροδρόμια να έχουν τέτοια αστυνομία. Απλώς σε αυτό το ποστ αναφέρθηκε για τα σύνορα. Εμείς στην Αθήνα (προς το παρόν) δεν είμαστε μεθόριο. Είναι η πιο λογική εξήγηση.BorderRanger έγραψε:Ούτε ο πρόεδρος δε ξέρει.Αλλά δε γίνεται να μη τις βγάλουν τις θέσεις εφόσον έχουν το κονδύλι. Μπορεί να βγάλει αρχές 22 για τους 550 και μετά άλλη για τα αεροδρόμια.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 227
Όλες οι εικασίες που μπορούμε να κάνουμε στέκουν και έχουν βάση το θέμα είναι τα μεγάλα κεφάλια την κάνουν ... Πάντως ο αρχηγός σε συγκέντρωση που είχε την Πέμπτη με της ενώσεις των συνοριακών είπε ότι θα πάρει το 22 σίγουρα Υπομονή.
Τι είπε αδλεφε; Δε το γνωρίζω αυτό.Shadow2 έγραψε:Όλες οι εικασίες που μπορούμε να κάνουμε στέκουν και έχουν βάση το θέμα είναι τα μεγάλα κεφάλια την κάνουν ... Πάντως ο αρχηγός σε συγκέντρωση που είχε την Πέμπτη με της ενώσεις των συνοριακών είπε ότι θα πάρει το 22 σίγουρα Υπομονή.
-
- Συνταγματάρχης
NLOK10 έγραψε:Τι είπε αδλεφε; Δε το γνωρίζω αυτό.Shadow2 έγραψε:Όλες οι εικασίες που μπορούμε να κάνουμε στέκουν και έχουν βάση το θέμα είναι τα μεγάλα κεφάλια την κάνουν ... Πάντως ο αρχηγός σε συγκέντρωση που είχε την Πέμπτη με της ενώσεις των συνοριακών είπε ότι θα πάρει το 22 σίγουρα Υπομονή.
Μίλησαν για δικά τους θέματα αλλά ο φίλος μου που ήταν εκεί ρώτησε για προσλήψεις και μου είπε ότι του είπε σίγουρα θα πάρει
Σου διευκρίνισε, εάν οι προσλήψεις θα εμπεριέχουν και την Αττική μέσα;Shadow2 έγραψε:Μίλησαν για δικά τους θέματα αλλά ο φίλος μου που ήταν εκεί ρώτησε για προσλήψεις και μου είπε ότι του είπε σίγουρα θα πάρει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Δεκ 19, 2021 4:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Συνταγματάρχης
Θα πάρει και Αθήνα μου είπε απλά υπομονή να έχουμεNLOK10 έγραψε:Σου διευκρίνισε, εάν οι προσλήψεις θα εμπεριέχουν και την Αττική μέσα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Δεκ 19, 2021 4:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτοί που είναι ήδη στο σώμα, έχουν κάνει ενέργειες προς υψηλά κλιμάκια να ρωτήσουν για περίπτωση μονιμοποιήσεις; Δεν εννοώ τύπου ρώτησα τον διοικητή μου και μου είπε σίγουρα θα γίνετε μόνιμοι, επειδή έτσι πιστεύει. Λογια καφενείου.Εννοώ να στείλει το σωματείο κάποιο χαρτί επιστολή προς υψηλά κλιμάκια-αρχηγειο-υπουργειο για το τι ενέργειες χρειάζονται και τι διαδικασίες σκέφτονται να ακολουθήσουν ως προς την μονιμοποίηση αν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
Dolce
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 10
Α, ωραία. Οπότε λογικά τώρα το άκυρο θα πέσει από ψηλά. Σ'ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 146
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Γιατι να ειναι ακυρο; Η ζυγαρια γερνει προς τη μονιμοποιηση. Δεν εχουν λογο να πεταξουν ετοιμο προσωπικο στο δρομο, απο τη στιγμη που σιγουρα χρειαζοντε σε απειρες κενες θεσεις ειτε οργανικες Αθηνα ειτε στον τοπο που υπηρετουν. Ειδικα τωρα που θα συμπεσουν και εκλογες!
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Μη περιμένετε από τόσο νωρίς μονιμοποίηση.Μπορεί να κάτσουν καμία 5ετια με ετήσιες συμβάσεις και μετά να γίνει.
Το 2027 λήγουν τα ευρωπαϊκά κονδύλια.
Το 2027 λήγουν τα ευρωπαϊκά κονδύλια.
-
- Συνταγματάρχης
Αυτό ρε παιδιά που ακομα δεν έχουμε μπει και Σκευτεσται ορισμένοι την μονιμοποίηση με ξεπερνά. Κάτσε να μπούμε και μετά ανχονεσαι Αλλιώς μην κάνεις τα χαρτιά σου ρε φίλε όλο τα ίδια και τα ίδια λέμε ο Χρυσοχοΐδης είχε πει όποιος μπει στην "Οικογενεια της Αστυνομίας" δεν φεύγει τώρα ότι θέλει ο καθενας κάνει στην ζωή του
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Λέω γι αυτούς που έχουν μπει ήδη.Ούτως ή άλλως αν υπάρξει μονιμοποίηση, πρώτα θα γίνουν μόνιμοι αυτοί που μπήκαν πέρσι και αργότερα οι υπόλοιποι.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Καλησπέρα. Μετά απο 3 χρόνια συνεχόμενης ανανέωσης της σύμβασης σε σύντομο χρονικό διάστημα απ όσο γνωρίζω γίνεται μετά αυτόματα μονιμοποίηση. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά έτσι έχω διαβάσει.
Απο κει και πέρα θα συμφωνήσω με το φίλο το shadow. Όποιος νομίζει το αντίθετο ή έχει κάτι καλύτερο να κάνει στη ζωή του, δεν κάνει τα χαρτιά του και τελείωσε
Απο κει και πέρα θα συμφωνήσω με το φίλο το shadow. Όποιος νομίζει το αντίθετο ή έχει κάτι καλύτερο να κάνει στη ζωή του, δεν κάνει τα χαρτιά του και τελείωσε
Αλάνια, δεν θα φύγει κανείς λογικά αλλά ας μπούμε και ΑΣ ΒΓΕΙ αυτή η ριμάδα να τελειώνουμε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες