Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 146
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Εγω αδελφε με τετοιο απολυτηριο θαμπαινα με τα μπουνια αξιωματικων αν οχι αστυφυλακων
Άλλο το απολυτήριο που βγάζει κανείς και άλλο ο βαθμός των πανελλαδικών. Σε κάποια σχολεία οι καθηγητές βοηθάνε τα παιδιά, ώστε να έχουν ένα καλό απολυτήριο χωρίς να αντικατοπτρίζει τον βαθμό τωβ πανελληνίων.(Χωρίς να θέλω να πω πως το παλικάρι δεν έγραψε καλά, προς θεού)Coyote έγραψε:Εγω αδελφε με τετοιο απολυτηριο θαμπαινα με τα μπουνια αξιωματικων αν οχι αστυφυλακων
-
- Συνταγματάρχης
Δεν αντιλεγω αλλα το 18 γενικος μεσος ορος λυκειο θα εχει σιγουρα μεγαλη συναφεια με αποτελεσματα πανελλαδικων. Δεν ειναι ολοι οι βαθμοι φουσκες.
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 189
Καμία σχέση δεν έχει το απολυτήριο με τις πανελλήνιες.Αξιωματικών πρέπει να γράψεις 18 για να μπεις.
Προφανώς ο φίλος στις πανελλήνιες θα είχε βάλει Αστυφυλακων αλλά δεν την έπιασε, οπως δε τη πιάσαμε και μεις γι αυτό γράφουμε τώρα εδώ.
Προφανώς ο φίλος στις πανελλήνιες θα είχε βάλει Αστυφυλακων αλλά δεν την έπιασε, οπως δε τη πιάσαμε και μεις γι αυτό γράφουμε τώρα εδώ.
Ας μπούμε στην πίτα τώρα και θα είναι όλα μια μακρινή ανάμνηση
-
- Συνταγματάρχης
Με την αξιωματικων οχι αλλα ξαναγραφω οτι εχεις πολλες ελπιδες για αστυφυλακων. Το 18 δεν ειναι βαθμος που σου χαριζουν. Οποτε εχει πολλες βλεψεις και για αστυφυλακων και γιατι οχι για αξιωματικων. Το "δεν εχει καμια σχεση" γενικος μεσος ορος λυκειου με πανελληνιες ειναι αστοχο! Ειδικα για παιδια σχεδον αριστα!
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Ο βαθμός των πανελληνίων επηρέαζε το απολυτήριο μέχρι το 2015.Αρα αν έδωσε πανελλήνιες μετά μπορεί να έβγαλε 18 στο λύκειο, αλλά να έγραψε 14 πανελλήνιες. Εμένα για παράδειγμα το 2012 οι πανελλήνιες μου έριξαν το βαθμό του απολυτηρίου.
Τότε γιατί δε μπήκε Αστυφυλακων ρε φίλε; Προφανώς δεν έπιασε την βαθμολογία. Εκτός και αν δε δήλωσε Αστυφυλακων.
Τότε γιατί δε μπήκε Αστυφυλακων ρε φίλε; Προφανώς δεν έπιασε την βαθμολογία. Εκτός και αν δε δήλωσε Αστυφυλακων.
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Μάλλον από επαλ το έβγαλε το 18,2.
Δεν εχει παιδιά καμια σχεση το απολυτήριο με το αποτέλεσμα των πανελληνίων, το γραπτό στις πανελλήνιες ειναι κατι απροσωπο στον εξεταστή, δεν σε γνωρίζει. Ουτε γνωρίζει την προσπάθεια που κατεβαλες πχ μπορει να διάβαζες ολη τη χρονια και απλα να επεσε κατι που δεν ηταν και το κλτερο σου, ενω αντίθετα ο καθηγητής του σχολείου σε γνωρίζει δείχνει και λιγη επιοικια και τελοςΕγω εχω απολυτήριο 18.6 και έγραψα 13 κατι στις πανελλήνιες... Καμια συνάφεια
-
- Συνταγματάρχης
Ναι θελω να καταληξω λεγοντας οτι προσωπικα δεν γνωριζω παιδι του 18-19 που να μη περασε στη σχολη που ηθελε οσα μορια και αν ηταν εστω και με τη δευτερη. Τελος παντων δικαιωμα του καθενως πως εχει φανταστει τον εαυτο του στο μελλον και το τι κανει για να το πετυχει.
Πολύ κουβέντα για το τίποτα. Ας το αφήσουμε έτσι και να γυρίσουμε στο θέμα μας
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
15 άτομα ξέρω με 17+ απολυτήριο και στις πανελλήνιες έγραψαν 10.000 μόρια με το ζόρι.Από το 2015 και μετά ο βαθμός των πανελληνίων δεν επήρεαζε το απολυτήριο λυκειου.
Από νυχτερινά λύκεια και επαλ έχουν πάρει οι περισσότεροι τα μεγάλα απολυτήρια.
Από νυχτερινά λύκεια και επαλ έχουν πάρει οι περισσότεροι τα μεγάλα απολυτήρια.
-
- Συνταγματάρχης
Το θεμα μας το βλεπω να αχνοφενεται προς ανοιξη...NLOK10 έγραψε:Πολύ κουβέντα για το τίποτα. Ας το αφήσουμε έτσι και να γυρίσουμε στο θέμα μας
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 227
Από Γενάρη Φλεβάρη τώρα πήγε άνοιξη μετά καλοκαίρι και μετά φθινόπωρο δεν είναι έτσι η δουλειά κάτι πρέπει να μάθουμε στείλτε σε κανένα Χαρελα η Μποζιαρη μήπως και.
-
- Συνταγματάρχης
Στο σημειο που βρισκομαστε τωρα (χωρις καποια πληροφορηση απο καποιο σαιτ η καποια ανακοινωση) μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε δυστηχως!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες