Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
Όσοι είναι σε νησιά Ανανέωθηκε η σύμβαση τους; Όταν πήγαν να υπογράψουν τους είπαν τίποτα περαιτέρω; Έδιωξαν κανέναν λόγο παραπτωμάτων;
Dolce
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 146
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Γενικοτερα για τη συγκεκριμενη εχει πεσει σιγη... Απο παντου! Εχουν περιθωριο 12-13 μηνες να τη βγαλουν οποτε θα υπαρχει αρκετη αναμονη! Πιστευω πριν το καλοκαιρι θα βγει για ναναι ετοιμοι για το καλοκαιρι του 22 οι νεοι ΣΦ
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 57
Παιδια όπως και να έχει η προκήρυξη θα βγει το εχω ξαναπεί η Ελλάδα ειναι της τελευταίας στιγμής το κρίμα ειναι για τα παιδια του 93 εχουν περιθώριο για το Κονδύλη έως 31 12 2022
Το κρατανε ακομα λιγο για τις εκλογες.Φθινωπορο του 22 εκλογες κατα πασα πιθανοτητα!
-
- Συνταγματάρχης
Παιζει και το ενδεχομενο να το κρατανε προεκλογικα. Το σιγουρο ειναι οτι ουτε το ιδιο το υπουργειο γνωριζει ποτε θα την βγαλει, αλλιως θα υπηρχε εστω μια μικρη διαρροη οτι ετοιμαζοντε η κατι τελος παντων. Εχουμε δρομο ακομα... Αποψη μου καλη ανοιξη!
Τώρα το υπουργείο απασχολείται με την οππι. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει μέχρι να τελειώνουν με αυτούς.
-
- Συνταγματάρχης
Δε πα να σκουζουν ολοι, αφου βλεπουν οτι με στρατο και με την ηδη υπαρχουσα δυναμη βγαινει το τρεναρουν. Αυτο δεν ειναι τωρινο προβλημα αλλα δεκαετιων! Μπορει του Εβρου να βγει πρωτη...
Ας ελπίσουμε να βγουν όλες μαζίCoyote έγραψε:Δε πα να σκουζουν ολοι, αφου βλεπουν οτι με στρατο και με την ηδη υπαρχουσα δυναμη βγαινει το τρεναρουν. Αυτο δεν ειναι τωρινο προβλημα αλλα δεκαετιων! Μπορει του Εβρου να βγει πρωτη...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 227
Υπομονή και ονειρα κοντευουμε...
Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο θα είναι να βγουν οι προκηρηξεις όλες μαζί..
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Μακάρι φίλε μου αλλά δεν το βλέπω χαχαPolice_ΣΦ έγραψε:Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο θα είναι να βγουν οι προκηρηξεις όλες μαζί..
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 189
Δυσκολο το βλεπω να βγει φετος, εκτος και αν σκασει ΦΕΚ μεχρι 10 Δεκεμβριου αλλα και παλι μετα θελει 25 μερες προθεσμια αιτησεις. Δε θα το εβαζαν μεσα στις γιορτες!
Εχει μιλησει κανεις με Προεδρο συνοριακων αττικης;
Εχει μιλησει κανεις με Προεδρο συνοριακων αττικης;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BorderRanger την Πέμ Νοέμ 25, 2021 5:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Συνταγματάρχης
Και εγω αυτο πιστευω αν ηταν να βγει, κατι θα ειχε ακουστει. Μπορει να το τρεναρουν. Εχουν το περιθωριο για κανα χρονο οποτε δε θα μου φανει περιεργο
Άποψη μου θα βγει αρχές του 22, είναι κρίμα όμως για τα παλικάρια του 93' που θα θέλανε να μπουν στις τάξεις τις αστυνομίας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες