Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 227

Δημοσίευση από Shadow2 »

Λογικάεχρο τέλος της εβδαδας θα τελειώσει και η Οππι οπότε υπομονη και πίστη
AStavros
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από AStavros »

Από τα σώματα ασφαλείας ποιο πιστεύετε έχει περισσότερα συν; Λιμενικό, αστυνομία ή πυροσβεστική;
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 146
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

AStavros έγραψε:Από τα σώματα ασφαλείας ποιο πιστεύετε έχει περισσότερα συν; Λιμενικό, αστυνομία ή πυροσβεστική;
Τι εννοεις συν; Ολα εχουν θετικα ολα αρνητικα. Και τα 3 επικυνδινα. Το θεμα ειναι να σου αρεσει κατι συγκεκριμενο οχι απλα επειδη ειναι σωμα ασφαλειας η επειδη παρεχει μονιμοτητα κ σιγουρια.
NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από NLOK10 »

AStavros έγραψε:Από τα σώματα ασφαλείας ποιο πιστεύετε έχει περισσότερα συν; Λιμενικό, αστυνομία ή πυροσβεστική;
Όπως όλες οι δουλειές έτσι και αυτές, έχουν τα θετικά τους έχουν και τα αρνητικά τους. Τα αρνητικά και τα θετικά έχουν υποκειμενικό χαρακτογις τον κάθε έναν. Θα πρέπει να κοιτάξεις να δεις τι περιλαμβάνει η κάθε μία από τις υπηρεσίες, ποιες υποχρεώσεις έχουν και όλα τα συναφή του επαγγέλματος κ έπειτα εσύ θα είσαι αυτός που θα κρίνεις με βάση τα δικά σου θέλω τα συν και τα πλην...

NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από NLOK10 »

Υποκειμενικό χαρακτήρα ήθελα να γράψω, συγνώμη
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Anemelossss »

Καλυτερη υπηρεσια πυροσβεστικη. Χειροτερη αστυνομια αυτη ειναι η αληθεια, και απο θεμα βαθμολογιου και μισθολογιου και το οτι εχεις αμεση επαφη με τους πολιτες + ολοι μισουν την αστυνομια... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
EA03
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από EA03 »

Αν αγαπας αυτο που κανεις δεν κοιτας ουτε αρνητικά ουτε κινδύνους ουτε τιποτα... Μην επιλέξεις κατι σύμφωνα με τα "συν"... Βρες αυτο που σου αρέσει για να εισαι και εσυ ευχαριστημένος και οι γυρω σου.
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Anemelossss »

Προσωπικα δεν ειχα ονειρο να μπω στην αστυνομια... Ετυχε να κανω τα χαρτια μπηκα μαρεσει η φαση γενικα αλλα την αληθεια πρεπει να την λεμε... Τα πραγματα δεν ειναι και τελεια σε αυτην την δουλεια ειδικα σαν Σ. Φ... Επισης εγω προσωπικα ο κυριος λογος που μπηκα ειναι για να εξασφαλισω το μελλον μου. Ο καθενας οπως το βλεπει... Το παιδι πιο πανω ρωτησε τα αρνητικα και τα θετικα. Και απο την δικη μου οπτικη και ταπεινη αποψη απαντησα... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
EA03
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από EA03 »

Συμφωνώ με αυτα που λες, και οπως προαναφερθηκε καθε επάγγελμα εχει αρνητικά και θετικα, απλα αυτο π θελω να πω ειναι οτι αν βρεις αυτο που σαρεσει δεν τα λαμβάνεις και πολυ υπόψιν σου γιαυτο ψαξε το καθενα και αποφάσισε... Γιατι αρκετα ειναι υποκειμενικά.

Εμενα προσωπικά μου λενε οτι δεν ειναι και το καλύτερο επάγγελμα για τους γνωστούς λογους αλλα πραγματικά δεν με νοιάζει.

Αυτο εννοώ.

Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 189

Δημοσίευση από BorderRanger »

Ο καθενας εχει τη γνωμη του, αλλοι λενε που να πας ΕΦ στη ΔΙΑΣ και να εισαι πανω στη μηχανη με τον εξοπλισμο να σε πιανει η μεση σου. Εηω θα πληρωνα για να παω ΔΙΑς, αλλα δεν εκατσε και μπηκαν αλλοι που τωρα μιξοκλαινε γιατι λεει ειμαστε μεσα στο κρυο.Γενικα μπηκε κοσμος στην Αστυνομια που δε το ηθελε τοσο πολυ, απλα για το μισθο! Μπραβο που ειχαν τα μορια και μπηκαν αλλα εχει μεινει κοσμος απεξω που ''πεθαινε'' γι αυτο.

Άβαταρ μέλους
EA03
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από EA03 »

Έχεις δίκαιο και εγω με τη ΔΙΑΣ εχω τρελα
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αργησε το διπλωμα φορτηγου να βγει για λιγες μερες λογω των απεργιων το 2019 και εμεινα απεξω για 60 μορια! Αμα δε σε θελει, αστα να πανε!
AStavros
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από AStavros »

Ναι αλλα σε θεμα επικινδυνότητας η πυροσβεστική δεν έχει πολύ ζόρι; Ανεβαίνεις με σκάλες κτίρια και με βαρύ εξοπλισμό, έχεις να απεγκλωβίζεις άτομα από ψηλούς ορόφους και ταυτόχρονα να κάνεις και κατάσβεση... Η αλήθεια έιναι ότι ακούω συνέχεια από αστυνομικούς να λένε "εννοείται η πυροσβεστική είναι το καλύτερο" "μακάρι να ήμουν πυροσβέστης τώρα" και τέτοια όλο διθυραμβικά τύπου σχόλια για την πυροσβεστική... Λες και δεν εχει επικινδυνότητα ή δύσκολα περιστατικά στα οποία καλείσαι να αντεπεξέλθεις πχ τροχαία δυστυχήματα.
Fotis_94
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από Fotis_94 »

Το 70% που μπήκε Ε. Φ το 19 μόνο Δίας ήθελε ν πάει ... Έτσι και έγινε βέβαια Από αυτούς ούτε οι μισοί θέλουν ν κάτσουν ΔΙΑΣ όχι γτ πονάει η μέση τους ούτε το κρύο αλλά γτ κάθε είναι εκτεθειμένοι σε ένα μηχανάκι και δέχονται απειλές κάθε μέρα για 950? όσο και ν το γουστάρεις ξενερώνεις σε κάποια φάση γτ θα πεις από μόνος σου η υγεία πάνω από όλα! Δύο πολύ καλούς φίλους έχω που κρατήσαμε επαφή και οι δύο είχαν ατύχημα μέσα στην υπηρεσία παραβίαση στοπ γεια σας ! Θα μου πει κάποιος ναι δεν το ήξεραν πού πήγαν στην Δίας ... Όχι το ήξεραν αλλά με το ζόρι τους κράτησαν δεν τους είπαν έναν έναν αγόρι μου που θες ν πας ...
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τι εννοεις με το ζορι; Η προκηρυξη ηταν ξεκαθαρα για ΔΙΑς, ΔΡΑΣΗ και Μεταγωγων!Αρα οποιος εκανε αιτηση ηξερε που θα παει, και το πιο πιθανο ηταν να παει ΔΙΑΣ διοτι οι 1200 θα πηγαιναν εκει.

Οποτε εγω προσωπικα δε δεχομαι καμια δικαιολογια, ολοι ηξεραν οτι θα κατσουν Αθηνα σε διας, δραση και Μεταγωγων!

Δε τους κοροιδεψε κανεις, ολα ηταν ανακοινωμενα!

Επισης οι ντελιβεραδες ειναι ολη μερα πανω σε ενα παπι μεσα στο κρυο κλπ, τι τους πειραξε η διας δηλαδη; Που νομιζαν θα πανε; Γι αυτο λεω εκαναν αιτηση ολοι για το μισθο! Απο τα 1500 ατομα, ζητημα οι 300 να ηξεραν που πανε και να το ηθελαν οντως! Την ''ταλαιπωρια'' της Αστυνομιας την αποδεχεσαι διοτι σου αρεσει η προσφορα. Η Αστυνομια δεν ειναι ΚΕΠ, ειναι ιδεολογια πρεπει να το νιωθεις για να το κανεις!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BorderRanger την Τρί Νοέμ 23, 2021 3:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες