Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
Υπάρχει κάποιο νεότερο;
Αν μπορείς προσπάθησε να δώσεις πανελλήνιες είναι καλύτερα από το να περιμένεις ποτέ θα τους καπνίσει να βγάλουν προκήρυξη.Alex spag έγραψε:Καλησπέρα παιδιά καινούργιος εδώ! Ήθελα να σας ρωτήσω όποιος ξέρει να μου απαντήσει, εγώ παρουσιάζομαι τον Ιανουάριο του 2022 και θα ήθελα να υπηρετήσω την θητεία μου ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός, μέχρι εδώ όλα καλά! Αλλά επειδή πιστεύω ότι πρόκειται μέσα στο 2022 να βγουν πολλές προκηρύξεις για σώματα Ασφαλείας που δεν θέλω να χάσω ειδικά για (ειδικούς φρουρούς ή συνοριοφυλακες) ήθελα να ρωτήσω αν εγώ θα μπορώ να παρω μερος σε κάποια προκήρυξη ενω υπηρετώ ως δόκιμος αξιωματικός! Κάπου είχα δει ότι γίνετε σε κάποιες περιπτώσεις, είμαι 24 και Όταν βγω από τον στρατό θα είμαι 25 προς 26 και δεδομένου ότι τα όρια είναι μέχρι τα 28 νιώθω ότι θα μείνω εκτός! Παρακαλώ πολύ όποιος ξέρει ας μου απαντήσει! Καλή συνέχεια!
Η αλήθεια είναι ότι είχα πάρει αναβολή και την έχω κόψει Αλλά λόγο σπουδών Όχι λόγο υγείας, λογικά ι1 βγαίνω ούτε καν η μυωπία μου δεν είναι πάνω από 2 στο Κάθε ματι. Άρα εφόσον λένε ότι μαζεύουν και παραπάνω μόρια για να μπουν ΔΕΑ αυτοί που έχουν πτυχία ΑΕΙ ή ΤΕΙ τοτε του ***** αυτοί δεν έπρεπε να πάρουν αναβολή; Πότε πρόλαβαν και τελείωσαν τής σχολές τούς, εγώ είμαι ακόμα φοιτητής Αλλά για 5 μαθήματα! Όπως και να έχει Πάντος Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και εσένα και τους υπόλοιπους!
Μπορείς να πας δόκιμος φίλε μου αρκεί να το δηλώσεις εκεί (εάν δε σου έχει έρθει χαρτί) περνάει κλιμάκιο και μετά κατανεμεσαι με τους ΥΕΑ και θα περάσεις από κάποια αθλήματα, αν τα περάσεις τοτε έφυγες για ΣΕΑΠ (Σχολή εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού) και εφόσον την ολοκληρώσεις με επιτυχία (σιγά τα αυγά) ονομάζεται δόκιμος έφεδρος αξιωματικόςAlex spag έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι είχα πάρει αναβολή και την έχω κόψει Αλλά λόγο σπουδών Όχι λόγο υγείας, λογικά ι1 βγαίνω ούτε καν η μυωπία μου δεν είναι πάνω από 2 στο Κάθε ματι. Άρα εφόσον λένε ότι μαζεύουν και παραπάνω μόρια για να μπουν ΔΕΑ αυτοί που έχουν πτυχία ΑΕΙ ή ΤΕΙ τοτε του ***** αυτοί δεν έπρεπε να πάρουν αναβολή; Πότε πρόλαβαν και τελείωσαν τής σχολές τούς, εγώ είμαι ακόμα φοιτητής Αλλά για 5 μαθήματα! Όπως και να έχει Πάντος Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και εσένα και τους υπόλοιπους!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 146
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Φιλε μου δεν νομιζω πλεον ναναι τοσο ευκολο απο προσωπικη πειρα και του αδερφου μου λογω του οτι ημασταν εξ αναβολης δεν μας επετραπη ουτε εφεδροι ουτε ειδικες να δηλωσουμε για αθληματα. Μακαρι να ετυχε μονο σε εμας! Τι να πω! Καλη επιτυχια αν και η καλυτερη ιδεα θαταν να δωσεις πανελληνιες!NLOK10 έγραψε:Μπορείς να πας δόκιμος φίλε μου αρκεί να το δηλώσεις εκεί (εάν δε σου έχει έρθει χαρτί) περνάει κλιμάκιο και μετά κατανεμεσαι με τους ΥΕΑ και θα περάσεις από κάποια αθλήματα, αν τα περάσεις τοτε έφυγες για ΣΕΑΠ (Σχολή εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού) και εφόσον την ολοκληρώσεις με επιτυχία (σιγά τα αυγά) ονομάζεται δόκιμος έφεδρος αξιωματικόςAlex spag έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι είχα πάρει αναβολή και την έχω κόψει Αλλά λόγο σπουδών Όχι λόγο υγείας, λογικά ι1 βγαίνω ούτε καν η μυωπία μου δεν είναι πάνω από 2 στο Κάθε ματι. Άρα εφόσον λένε ότι μαζεύουν και παραπάνω μόρια για να μπουν ΔΕΑ αυτοί που έχουν πτυχία ΑΕΙ ή ΤΕΙ τοτε του ***** αυτοί δεν έπρεπε να πάρουν αναβολή; Πότε πρόλαβαν και τελείωσαν τής σχολές τούς, εγώ είμαι ακόμα φοιτητής Αλλά για 5 μαθήματα! Όπως και να έχει Πάντος Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και εσένα και τους υπόλοιπους!
Ότι έχουν χαλάρωση τα πράγματα σχετικά με την εκπαίδευση είναι γεγονός. Καμία σχέση με το παρελθόν πια η εκπαίδευση για δόκιμους.
Βγήκαν τα επίσημα αποτελέσματα της ΟΠΠΙ, στα καταστήματα κράτησης έχει πάει τυπογραφείοΆντε να δούμε και με εμάς τι θα γίνει...
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 207
Μέχρι σήμερα δεν έχει ακουστεί τίποτα για την έκδοση της προκήρυξης. Αναμένουμε νεότερα.
Για το νέο έτος το πάει λογικά.. Μακάρι όχι
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 227
Όλο και κάτι θα σκάσει Υπομονή και πίστη...
Ελπίζω τουλάχιστον το 22 να βγάλει και να μη μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Του 94 θα είναι η τελευταία μας ευκαιρία.
Δε παίζει αδελφέ, είναι υποχρεωμένοι από την Ε. Ε να τη βγάλουνFanisnap έγραψε:Ελπίζω τουλάχιστον το 22 να βγάλει και να μη μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Του 94 θα είναι η τελευταία μας ευκαιρία.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 227
NLOK10 έγραψε:Δε παίζει αδελφέ, είναι υποχρεωμένοι από την Ε. Ε να τη βγάλουνFanisnap έγραψε:Ελπίζω τουλάχιστον το 22 να βγάλει και να μη μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Του 94 θα είναι η τελευταία μας ευκαιρία.
Το παν είναι ότι πήρε μπροστά το σύστημα έρχεται και η σειρά μας λεβεντες Υπομονή λίγο ακόμα όλο και κάτι θα μάθουμε ευχαριστω πάντα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 70
Εσεις του 93-94 γιατι απλα δεν κανετε τα χαρτια σας για αλλες προκυρηξεις... Ντε κ καλα σφ; 

- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 189
Ποιες αλλες προκηρυξεις ρε φιλε; Εμεις του 94 προλαβαινουμε, θα βγει σιγουρα εντος του 22 η προκηρυξη!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες