Coyote έγραψε:Οτι θα προκυρηχθουν ολες οι θεσεις αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Οσον αφορα τον εξοπλισμο για τους συνοριοφυλακες λιγο χλωμο να ειναι να προοριζεται για τους νεοπροσληφθεντες. Εδω καλα καλα δεν εχει βγαλει προκυρηξη θα κανει δημοσια διαβουλευση για εξοπλισμο;
NLOK10 έγραψε:Σωστά. Δε σημαίνει κάτι. Αλλά μακάρι να βγεί
Το οτι θα βγει ειναι σιγουρο αλλα το θεμα ειναι να βγει εντος του 22 να προλαβουν και οι 93αρηδες που δεν ειχαν καποια τυχη με του 19' η του 20 των ΣΦ η του 21' με την ΟΠΠΙ. Εδω εγω αγχωνομαι που εχω ακομα περιθωριο και το 22 μιας και του 94'.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Οκτ 18, 2021 10:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Coyote έγραψε:Το οτι θα βγει ειναι σιγουρο αλλα το θεμα ειναι να βγει εντος του 22 να προλαβουν και οι 93αρηδες που δεν ειχαν καποια τυχη με του 19' η του 20 των ΣΦ η του 21' με την ΟΠΠΙ. Εδω εγω αγχωνομαι που εχω ακομα περιθωριο και το 22 μιας και του 94'.
Αδελφέ αν είναι να τραβήξει τόσο πολύ κ να πάει 23' (που δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση) τι να πω; Θα είμαστε πολύ για τον π*****
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Οκτ 18, 2021 10:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δε θα τραβηξει τοσο θεωρω για κανενα λογο. Οι ροες του Αφγανισταν (ο λογος για τον οποιο εδωσε η ΕΕ το κονδυλι) ειναι ηδη "προ των πυλων". Οπως λενε οι περισσοτεροι Εβρος το 21 και κατα πασα πιθανοτητα αρχες του 22 αερολιμενες προκεκα κλπ.