Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Anemelossss »

Fotis_94 έγραψε:Ο ανέμελος τα λέει όπως ακριβώς είναι τα πράγματα... Έχω φιλαράκι στην Λέρο και μου τα λέει ! Εντομεταξυ είσαστε τυχεροί γτ είχατε λίγους μήνες κρατήσεις...

Ετσι ειναι φιλε... Δεν εχω λογο να πω κατι που δεν ισχυει... Απλα παρακολουθω που κ που τι λετε και ειπα να ¨αφυπνισω" λιγο καποια ατομα που μαλλον δεν ξερουν που πανε η εχουν στο μυαλο τους την αστυνομια αλλιως απο την πραγματικοτηταΕικόνα

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Καλα αστο... Κρατησεις θα υπαρχουν μεχρι να βγεις συνταξη! ...

Αλλα να ξερεις και κατι φιλε... Αμα πας σε ενα ξενο μερος και πληρωνεις ενοικια το χιλιαρικο για 1 ατομο φτανει δεν λεω... Αλλα λεφτα δεν θα βαλεις στην ακρη ... Χιλια ευρω ειναι θεωρητικα καλα αμα εισαι στο σπιτι σου! Εικόνα

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

1050 ειναι αμα εισαι χωροφυλακη... Με πληρης νυχτερινα και πενθημερα... Καλα ειναι δεν λεω... Αλλα μη ξεχνας οτι σε ξενο μερος δεν θα μενει φραγκο... ! Αμα ηταν να παιρναμε λιγοτερα δεν θα πηγαινε κανεις... Το θεμα ειναι 750 ειναι ο βασικος μισθος φιλαρακο! Με νυχτερινα και πενθημερα ανεβαινει τοσο... (χωρις κρατησεις ο μισθος ειναι γυρω στα 2κ... ) αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια

NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από NLOK10 »

Anemelossss έγραψε:Οποιος πιστευει οτι δεν θα γινει μονιμος ας μην κανει τα χαρτια... Επισης οσοι λετε "δεν μπαινουμε για το μονιμο" αφηστε τα αυτα τα εχουμε πει ολοι...

Μολις μπειτε και σας φυγει η "κ@υλα" γιατι θα δειτε οτι δεν ειναι ετσι οπως φαινεται η αστυνομια θα σας πω εγω...

Φιλικα παντα !Εικόνα

Εσύ πιστεύεις οι του ορισμένου χρόνου μπορούν να μονιμοποιηθούν;

Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 189

Δημοσίευση από BorderRanger »

Μόνο μέσω προκήρυξης μπορούν να μονιμοποιηθουν.Να παίρνουν έξτρα μοριοδοτηση όπως οι οβα πήραν για εποπ.

Σε προκήρυξη για μόνιμους ΣΦ δηλαδή.

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δεν παιζει πουθενα αυτο... Σιγα μην διωξουν τον αλλο με 5 χρονια υπηρεσιας και να παρουν εναν νεο που εχει πχ περισσοτερα μορια να τον εκπαιδευσουν να τον μαθουν Την δουλεια κλπ κλπ... Δεν παιζει βγαλτε το απο το μυαλο σας... Οσοι μπηκαν εγιναν μονιμοι η πρωτη σειρα σφ που μπηκε το 2000 με τον ιδιο τροπο μπηκαν και στην συνεχεια γιναν μονιμοι... Οσοι εχουν μπει στην αστυνομια δεν εχει φυγει κανενας μονο οσοι κανουν ποινικα αδικηματα...

Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Πρώτη φορά παίρνει Συμβασιουχους η Αστυνομία.Αυτοί το 2000 μπήκαν με 5ετη σύμβαση όπως μπαίνουν και τώρα οι ειδικοί φρουροί.

Δεν έχουμε προηγούμενο ιστορικό για να κρίνουμε δηλαδή. Αλλά συμφωνώ ότι δε θα πάρει νέο για να διώξει τον παλιό.

Μέσω προκήρυξης για μόνιμους θα γίνει η μονιμοποίηση όταν και αν γίνει.

Κάτι αντίστοιχο με τους εποχικούς πυροσβέστες όταν βγάζει προκήρυξη η πυροσβεστικη.

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εκτος αυτου η αστυνομια εχει αναγκη ατομα οσα περισσοτερα εχει τοσο καλυτερα... Δεν μπορει να διωξει καποιον ολοι μετρανε... Υπαρχουν τεραστιες ελλειψεις και οπως μας ειπε ενας παλιος... Ειστε οι μελλοντικοι βηταδες για να κανετε τις βρωμοδουλειεςΕικόνα
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Καμια προκυρηξη για μονιμους... Αυτο αλλαζει μεσω ΦΕΚ... Εδω θα ειμαστε και θα το δουμε... Τα υπολοιπα ναχαμε να λεμε...
NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από NLOK10 »

Ένα ερώτημα για όποιον γνωρίζει.Η σύμβαση ορισμένου χρόνου έχει δυνατότητα ανανέωσης έως 3 φορές (αν κάνω λάθος διορθώστε με) αυτό σημαίνει ότι θα κάτσουμε 3 χρόνια;

Fotis_94
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από Fotis_94 »

Όπως ακριβώς τα λέει είναι το 1000αρικο φαντάζει όνειρο για κάποιους που είναι έξω από το σώμα. Αλλά όταν είσαι σε ξένο μέρος και έχεις ενοίκια δεν μένει φράγκο αυτό που έλεγα και θα λέω αν έχεις δουλειά στην πόλη σου στα 650-700 ευρο είσαι μια χαρά! Παρένθεση οι Ε. Φ του 19 που ήμουν και εγώ τώρα έφτασαν τα 1020? με νυχτερινά μετά από 2 χρόνια κρατήσεων τέλος του Σεπτεμβρίου πήραν πρώτο μισθό ! Και εκτός αυτού ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οι φίλοι-σειρες μου στον στρατό είναι με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα λόγο των συνθηκών γτ πολύ απλά δεν βγάζουν μέχρι τέλος του μήνα ! Οπότε μια αφύπνιση όπως λέει και ο ανέμελος είναι καλή
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Καλά όλα αυτά τα ξέρουμε δεν είμαστε από χωριό.Μάλλον αυτοί που έκαναν αίτηση το 2019 για ΕΦ δεν ήξεραν που πάνε, νομιζαν θα παίρνουν 1500ε και θα δίνουν 200ε ενοίκιο στην Αθήνα.

Fotis_94

Εγινεεεεεε εσύ δλδ είσαι ο έξυπνος και όλοι οι άλλοι οι χαζοί! Μπες μέσα στο σώμα δες πώς είναι και μετά να εκφέρεις άποψη ! Και προφανώς εγώ πίστευα ότι τα ενοίκια θα παίζουν στα 250 περίπου άντε 280 ! Αθήνα σπίτι κατοικήσιμο να μπεις μέσα και ν μην έχει 100 αρρώστιες και πολυκατοικία του 70 θες πάνω από 350 ενοίκιο σε ευνοημένη περιοχή για την δουλειά σου γτ έχει και σπίτια κάτω Πατήσια Ομόνοια και τα σχετικά με κάτω από 300 ευρο. Αλλά δεν πας εκεί !
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τι εννοείς έξυπνος;Προφανώς και ξέρω τι γίνεται με ενοίκια κλπ, Αθήνα είμαι.

Λέω ότι αυτοί που έκαναν αίτηση δεν είχαν κάτσει να ψάξουν και σου λέει πάμε ότι γίνει.

Εγώ ξέρω αν μπορώ να επιβιώσω σε μια άλλη περιοχή με το μισθό ή όχι, οπότε ξέρω αν πρέπει να κάνω αίτηση ή όχι.

Δεν είναι εξυπνάδα, έρευνα αγοράς λέγεται.

Fotis_94

Λεβέντη μου Αθήνα θα κάνεις τα χαρτιά σου ... Αντίστοιχα αν ήμουν εγώ στην πόλη μου και έπαιρνα αυτόν τον μισθό θα έλεγα και εγώ ότι έκανα έρευνα. Αλλά ενοίκιο δεν θα είχα εκ του ασφαλούς θα απαντούσα! Αν σου έλεγαν ας πούμε αστυνομία να πας Μύκονο η Σαντορίνη να πληρώνεις τα μαλλιά της κεφαλής σου σε έξοδα με την εγκληματικότητα να είναι στα ύψη θα το σκεφτόμουν πολύ περισσότερο!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης