Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Fotis_94
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από Fotis_94 »

Νταξ και εγώ έχω άτομο που πέρασε κεαπ και δεν ήξερε ν βαρεσει προσοχή και στα αθλήματα δεν μπορούσε ν πηδήξει το 1 μετρό υψως. Μην συγκρίνεις το Κεαπ το τώρα με το πριν. Και αν το πάτε έτσι και οι καταδρομείς γτ παίρνουν μόρια 500 ένα ΠΕΝ περνάτε και μετά σκοπιές ! Το 12 που πέρασα εγώ Κεαπ με τωρα που μηλαω με άτομα δεν κάνουν ούτε το 50% και από καψονια και από εκπαίδευση!
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από EcoMike »

Γιατι καποιοι πρεπει να παιρνουν μορια. Ε παιρνουν οι ειδικες δυναμεις, ποιοι να παρουν; ! ο καθενας στην μοναδα του εχει κανει διαφορετικα πραγματα, δε τα παιρνεις για το πεν. Τα παιρνεις γιατι εχεις ριξει με 5-6 διαφορετικα οπλα και τελος παντων εχει μια μικρη γευση απο επιχειρισιακη εκπαιδευση οσοι εκαναν ασκησεις δηλαδη, γιατι εχω ακουσει και μοναδες που δεν εκαναν τιποτα αυτο ηταν θεμα διοικητη παντα!

Fotis_94

Αδερφέ μου όπως τα λες είναι αλλά όταν λέει ο άλλος γτ να πάρουν μόρια ο ΔΕΑ Ε. Δ είναι άδικο. Και αυτός παίρνει μόρια επειδή είναι σε παραμεθόρια περιοχή έγραψα κάτι; Δεν Πειράζει έτσι είναι ο διαγωνισμός αλλά μην βγάζουν κακίες. Ξες πόσα άτομα ξέρω που ήταν τηλέφωνα και μπήκαν στο σώμα; Και ήταν είτε οδηγοί τούφα είτε καψιμι και αποσπάσεις και δεν βαρεσαν μια. Τέλος πάντων όλα καλά
BorderPolice21
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από BorderPolice21 »

Όπως λες και εσύ δεν κάνουν ούτε το 50% της εκπαίδευσης, οπότε συνεχίζεις να πιστεύεις ότι αξίζουν το 1000αρι ; Εκτός αυτού όποιος έχει πάει ΕΔ γνωρίζει πολύ καλά ότι οι θέσεις των ΔΕΑ. ΕΔ είναι μετρημένες στα δάχτυλα και επομένως οι πιο πολλές από αυτές αν όχι όλες είναι βυσματικες. Τα 500 στις ΕΔ είναι όπως λέει ο φίλος ο Eco γιατί έχουν ρίξει με 5-6 διαφορετικά έχουν περάσει μια άλφα εκπαίδευση από ασκήσεις κτλ και έχουν μια έστω μικρή επιχειρησιακή εκπαίδευση. Δεν λέω ότι και οι ΕΔ περνάνε τραγικά δύσκολα αλλά δεν είναι και πεζικό επομένως θα πάρουν κάτι παραπάνω

BorderPolice21

Δεν είπα γιατί να παίρνουν μόρια προς θεού. Εννοείται ότι και οι ΔΕΑ πρέπει να παίρνουν μόρια αλλά όχι 1000 γιατί ο αλλος μπορεί να είναι στόκος να έχει 15 απολυτήριο και 1000 από ΔΕΑ και τίποτα αλλο. Έφτασε αυτόματα στα 2500. Σου φαίνεται λογικό;
Fotis_94

Φίλε μου Border επειδή Δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα... Εγώ σαν Φώτης δεν έβαλα ΠΟΤΕ βύσμα πέρασα ΚΕΑΠ μόνος μου χωρίς τηλέφωνο και ότι ασκήσεις έκανε ο μέσος στρατιώτης που είχα στην μονάδα τα έκαναν 3Χ φορές προσωπικά εγώ ! Δεν το έπαιξα το υπερκομαντο αλλά από όλους τους καταδρομείς που πέρασαν στην μονάδα μου οι ΔΕΑ είχαμε τις περισσότερες ασκήσεις! Οπότε αυτό που λες είναι άτοπο. Και ξανά λέω τηλέφωνο δεν πήρα ποτέ! Σου μιλάω για το 2012-2013 τώρα δεν ξέρω τι γίνετε.
BorderPolice21

Αυτό που λέω δεν είναι καθόλου άτοπο γιατί πολλά βύσματα προσπαθούν να πάμε ΔΕΑ ΕΔ καθαρά για το 1000αρι. Όπως είπα ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ οι περισσότεροι είναι βύσματα γιατί οι θέσεις είναι μετρημένες και έχω ιδέα γιατί υπηρέτησα στη Θ ΜΑΚ και έχω κάνει άπειρες συζητήσεις και με στελέχοι όπως και με δόκιμους
Fotis_94

Από πότε ένας άνθρωπος που έχει απολυτήριο 15 θεωρείται στόκος; Εγώ έχω 14 ας πούμε άρα θα είμαι στόκος ! Εκτός και αν εσύ είσαι τόσο διαβασμενος που είσαι του 19 απολυτηρίου. Άρα μπορείς άνετα ν δώσεις πανελλήνιες και ν περάσεις αστυφυλάκων! Λέω εγώ μια σκέψη.
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από EcoMike »

Ε δεν ειπαμε οτι παιρνουν ολοι τηλεφωνα, προφανως και καποιοι τελειωνουν το ΚΕΑΠ μονοι τους με τις δυναμεις τους!

BorderPolice21

Τέλος πάντων παιδιά ότι είναι να γίνει θα γίνει. Ας κάνουμε λίγη ακόμα υπομονη για το ΦΕΚ
BorderPolice21

Φώτη άστο ρε μαν μου δεν μπορώ να συζητήσω μαζί σου. Δεν καταλαβαίνεις το νόημα και κολλάς στις λέξεις
Fotis_94

Τέλος πάντων δεν θέλω ν τραβήξω το θέμα άλλο άποψη σου είναι αυτή Και όλα οκ ! Παρένθεση αφού ήξερες πως έχουν τα πράγματα μπορούσες ν πας και εσύ ν γίνεις ΔΕΑ Ε. Δ ν πάρεις και εσύ το 1000αρακι και ν είσαι ο μάγκας Αφού και η εκπαίδευση δεν είναι και ΟΥΚ όπως λες.
BorderPolice21

Παρένθεση, αν η προκήρυξη είναι ίδια με την περσινή δεν χρειάζομαι καθόλου το 1000αρακι είμαι πολύ καλά με αυτά που ήδη έχω οπότε δεν με απασχολεί. Αν τώρα δεν είναι ίδια, μην περιμένεις και εσύ όπως και εγώ ίδια μοριοδότηση. Οπότε το συμπέρασμα είναι (ΦΕΚ) !
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από Rad. »

Πάντα πρέπει να υπάρχει μια τέτοια συζήτηση περί μορίων για επικείμενη προκήρυξη. Ο φίλος μου χοντρός πέρασε ο φίλος μου μπρατσαρας περασε δυο φορες και ο θείος μου έχει καραμπινα.

Έλεγα και εγώ κάτι τέτοια στο δημοτικό θυμάμαι, είμαι ακομα φίλος με αυτά τα παιδιά (γεροι πλεον) αλλά έχουν όπλα, κάτι G3 στο σπίτι χωρίς κλείστρο και στρατιωτικά ρούχα μέσα σε λουκάνικο σε περίπτωση επιστράτευσης, δε ξέρεις ποτέ πότε θα τους χρειαστείς.

ΕΛΑΣ ενας απεραντος παιδοτοπος.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Xanthos »

Εχω κλάψει απλα ρισπεκτ κ +1
Ο. Π. Κ. Ε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο