Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 146
Εσύ μαν μου την είχες την ευκαιρία σου. Τώρα το αν έφυγες από Ε. Φ για τον οποιοδήποτε λόγο είναι καθαρά πρόβλημα σου
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Ξερει κανενας αμα μηχανακι θα περνει 300 μορια η θα ειναι με το νεο συστημα
Φίλε Φώτη έχεις δίκιο στο θέμα ότι στην Αθήνα έπρεπε να πάρει Αθηναίους ναι σύμφωνο ποιος ο λόγος να πάω εγώ ας πούμε π είμαι απο το νησι όπως και το αντίθετο δεν ειναι απλά τα πράγματα λίγα άτομα την παλεύουν αυτό εννοούμε ο καθένας στον τόπο τ και τελείωσε βέβαια καταλαβαίνω και τα παιδιά που το θέλουν και δεν μπορούν να δηλώσουν αλλά ειναι μικρό ποσοστό αυτή που θα πάνε και θα μείνουν είτε δεν θα βγαίνουν οικονομικά είτε θα βαρεθούν και θα θέλουν να την κάνουν και ειναι λογικο ποιος δεν θα ήθελε να ειναι κοντά στο σπίτι τ να περνει το 1000 και να ειναι άρχοντας έτσι δεν ειναι
Στην Αμυγδαλέζα θα παρει τα πιο πολλα διότι έχουν τρομερές ελλείψεις από γνωστό που είναι σφ εκεί πέρα
-
Ένα λαμπρό παράδειγμα είναι ο ίδιος ο Φώτης που πέρασε Ε. Φ όπως λέει πήγε στην Αθήνα και μετά επειδή δεν έβγαινε οικονομικά ή για άλλους δικούς του λόγους έφυγε. Για ποιο λόγο δηλαδή να στερήσει θέση κάποιου που μπαίνει για να μείνει; Είναι πολύ άδικο ρε φίλε και όχι δεν το δέχομαι
-
- Posts in topic: 99
Δεν πειράζει φίλε μου δικαίωμα σου ν μην το δέχεσαι... Στα χρονικά πλαίσια του 3μηνου μπορείς ν παραιτηθείς και αυτόματος παίρνει επιλαχών όπως και έκανα η θέση μου δεν έμεινε κενή. Όσο για την ευκαιρία ότι την είχα και την έχασα δεν έχεις άδικο αλλά για την Αθήνα δεν το μετάνιωσα ούτε μια στιγμή πίστεψέ με !
-
Τα γνωρίζω πολύ καλά τα χρονικά πλαίσια και το να παραιτηθείς είναι επίσης δικαίωμα σου. Τώρα εφόσον πάλι δεν θα είσαι στον τόπο σου, γιατί αλλιώς θα είχες και εντοπιότητα και δεν θα γινόταν αυτή η συζήτηση, ποιος ο λόγος που θες να μπεις ΣΦ; Για να φύγεις στους 3 μήνες πάλι ή γιατί αντιλήφθηκες εσύ ο ίδιος ότι έπραξες λανθασμένα;
Ρε μάγκες να ρωτήσω νησιά έχετε ιδέα σε ποια θα πάρει;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 227
Παιδιά να πω κάτι μην ξεκινήσουμε τα Μάλωματα και γιατί εσύ έτσι και ο εγώ γιουβέτσι όλοι έχουμε ένα ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ Υπομονή και περιμένετε να δούμε τι θα βγει στο τέλος ...
-
Κανένας τσακωμός. Κάνουμε μια πολιτισμένη συζήτηση με τον φίλο
BorderPolice ποια είναι η γνώμη σου για τη βάση στον Εβρο μιας και απορροφήθηκαν πολλοί από ΕΠΟΠ και ΣΦ ;
-
Δεν έχω εικόνα επομένως δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη. Η άποψη μου βάση του αριθμού που θα προσληφθούν γύρω στα 2600-2700 με εντοπιότητα για Α κατηγορία ενώ για Β πιστεύω πιο πάνω για το λόγο ότι οι θέσεις είναι μόνο 50
-
Αναμένουμε όμως να δούμε τι θα γίνει με το όριο ηλικίας καθώς επίσης και με την μοριοδότηση των προσόντων. Αν είναι ίδια προκήρυξη με αυτήν των 400, η εκτίμηση μου για τις βάσεις είναι αυτές που είπα
Για Καβάλα ποσό το κόβεις η βάση φίλε για 100 άτομαBorderPolice21 έγραψε:Δεν έχω εικόνα επομένως δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη. Η άποψη μου βάση του αριθμού που θα προσληφθούν γύρω στα 2600-2700 με εντοπιότητα για Α κατηγορία ενώ για Β πιστεύω πιο πάνω για το λόγο ότι οι θέσεις είναι μόνο 50
Και Αθήνα βάση για αλλά 100... Μετά Θ δώσω πληροφορία.
Επίσης είναι κανένας πάνω από 90-95 κιλά που βγάζει χιλιάρι κάτω από 4:20;
BorderPolice21 έγραψε:Δεν έχω εικόνα επομένως δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη. Η άποψη μου βάση του αριθμού που θα προσληφθούν γύρω στα 2600-2700 με εντοπιότητα για Α κατηγορία ενώ για Β πιστεύω πιο πάνω για το λόγο ότι οι θέσεις είναι μόνο 50
Εννοείς για βάση σε πρώτη φάση αν είναι κλειστή τόσο; Αν δεν συμπληρωθούν πο θέσεις και γίνει πανελλαδική ποσό λες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης