Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
Αν μιλάμε για χίλια ευρώ μισθό είναι πολύ καλά
Μόνο καλά για τη σημερινή εποχή ;
το 2014 σε πολυεθνική εταιρία χρηματαποστολών 504 ευρώ καθαρά, θα βρει κάποιος ένα οικονομικό σπιτάκι θα κόψει τα καθημερινά καφεδάκια και ποτάκια και αν έχει κοπέλα και βρει και αυτή μια δουλίτσα όλα καλά θα πάνε, Μιλάω εκ πείρας με λιγότερο μισθό μακριά από τον τόπο μουPolice_ΣΦ έγραψε:Μόνο καλά για τη σημερινή εποχή ;
Όπως τα λες ακριβώς..
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 227
Κάθε αρχή και δύσκολη παιδιά κάντε Κάβατζα όσο μπορείτε καιε το καλό να τα καταφέρουμε να μπούμε όλοι
Καλησπέρα σε όλους. Εγω σας στέλνω για εναν προβληματισμό που εχω. Κάποιοι δεν θα συμφωνήσετε γιατί παίζουν και συμφέροντα αλλα θα το πω για να δω ποιοι είναι μαζί μου. Εγώ είμαι κάτοικος της Πετρούπολης και η Αμυγδαλέζα είναι περίπου 15 χιλιόμετρα μακριά και δεν παίρνω τα μόρια της εντοπιότητας. Κάποιος όμως που μένει στην Αγία Μαρίνα ας πουμε,40κατι χιλιόμετρα μακριά, παίρνει τα εξτρα μόρια κανονικότητα. Για εμένα αυτό μου φαίνεται άδικο και δεν εννοώ οτι θέλω να πάρω τα μόρια. Έχω μαζέψει οσα μπορώ και κάνω κι αλλη προσπάθεια απλα μου φαίνεται άδικο κάποιο παλικάρι με 2100 να πάρει την εντοπιοτητα και να με περάσει. Εσείς πως το βλέπετε αυτό το θεμα?
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 70
Ναι φιλε. Γνωση εχω γιατι ειμαι ηδη στο σωμα 1 χρονο κ βλεπω τι γινεται... Καμια σχεση με αυτο που νομιζουν οι περισσοτεροι...Fotis_94 έγραψε:Ανεμελε δεν σε ξέρω αλλά έχεις γνώση για το σώμα! Όπως τα λες είναι το όνειρο καταρρέει όταν μπεις και δεις την αλήθεια! Όπως έγραψα και στο νήμα των Ε. Φ και έλεγα ότι όποιος έχει στην πόλη του μια δουλίτσα με μισθό 650 700 ευρώ ν κάτσει εκεί ! Δεν το λέω ούτε να επηρεάσω κάποιον ούτε να το πω απλά για να μην κάνει κάποιος αίτηση και ν βγω κερδισμένος εγώ ! Τώρα όσο για τους Σ. Φ πιστεύω είναι πολύ καλύτερα από τους Ε. Φ πΑπό θέμα δουλειάς και χρημάτων αλλά μέχρι εκεί δεν έχω άποψη!
http://www.bordernews.gr/2021/08/blog-post_52.html?m=0
Ίσως αν αυτό συνεπάγεται και με αύξηση της Χωρητικότητας των μεταναστών που θα φιλοξενούνται, τότε θα έχουμε και προσλήψεις νέου προσωπικού (λογικά)
Ίσως αν αυτό συνεπάγεται και με αύξηση της Χωρητικότητας των μεταναστών που θα φιλοξενούνται, τότε θα έχουμε και προσλήψεις νέου προσωπικού (λογικά)
-
- Συνταγματάρχης
Ότι θα πάρει θα πάρει σίγουρα παιδιά και Πόλα άτομα γιατί από Από τα λεγόμενά τους έχουν κενά παντού. Ιδωμεν
Μακάρι να τα παρει όμως φέτος
-
- Συνταγματάρχης
Police_ΣΦ έγραψε:Μακάρι να τα παρει όμως φέτος
Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι των Δεκεμβρίο θα έχει βγει
Μπα δεν νομίζω πιο νωρίς σίγουρα
-
- Συνταγματάρχης
Μακάρι φίλε με το καλό να μάθουμε νέα και σύντομα
Μήπως είδε κανείς τους σοχ καθηγητές που ζητάει για την οππι μέχρι ποτέ είναι ;
-
- Συνταγματάρχης
Police_ΣΦ έγραψε:Μήπως είδε κανείς τους σοχ καθηγητές που ζητάει για την οππι μέχρι ποτέ είναι ;
3μηνο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες