Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Police_ΣΦ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 614

Δημοσίευση από Police_ΣΦ »

Ο γραπτός λόγος γίνεται παρεξήγησιμος για αυτό όσο μπορείτε να το εξηγείτε αυτό που γράφεται...
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Anemelossss »

Λετε πολλές ανακρίβειες παιδιά ... Όπως για παράδειγμα τον μισθό ... Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω 1050 χωροφυλακή 950 πόλεων... Μιλάμε για πλήρη νυχτερινά και πενθήμερα...2ον οι σφ παίρνουμε περισσότερα γιατί υπάρχει και το επίδομα παραμεθόριου 100 ευρώ κάτι που οι ΕΦ δεν παίρνουν... Καλό θα ήταν να μην παραπληροφορούν μερικοί... Επίσης βλέπω πολλούς που κάνουν τους ήρωες... Δυστυχώς παιδιά θα δείτε όταν με το καλό μπείτε στο σώμα ότι δεν αξίζει... Και θα ξενερώσετε με τις αδικίες και όλα όσα θα δείτε γιατί η αστυνομία είναι ένα μαύρο χαλί όποιος θέλει ας μπει είτε γιατί το γουστάρει είτε για να εξασφαλίσει το μέλλον του... Μαγκιά του ... Γιατί παιδιά είτε σε 3 χρόνια είτε σε 5 μόνιμος θα γίνεις είναι δεδομένο... Τώρα το να κραζεις και να λες μπαρούφες αλλά να προσπαθείς να μπεις σαν σφ είναι τουλάχιστον τραγικό... Αυτά από εμένα φιλικά πάντα...

Police_ΣΦ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Τα χω πει και εγώ πολλές έτσι ανεμελε.. πήγα να παρεξηγηθώ έτσι είναι η αστυνομία..
Alr4
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Alr4 »

Αλλιώς όποιος θέλει ας περιμένει για πυροσβεστική γιατί ακούγεται έντονα για 3000 προσλήψεις μόνιμων
Alr4
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Alr4 »

*Συν στρατό άλλες 15000 προσλήψεις σε βάθος πενταετίας αρχής γενομένης το 2022
Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 227

Δημοσίευση από Shadow2 »

Πες τα ρε Ανέμελε γιατί ονειρεύονται παραμυθένια πραγματα ορισμένοι. Έχει πολύ διεφθαρμένους και ρουφιάνους στο σώμα
Police_ΣΦ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Όλοι μας πάνω κάτω ξέρουμε τι παίζει εκεί μέσα αλλά το όνειρο μας δεν μπορεί να μας Το στερείσει κανένας
Fotis_94
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από Fotis_94 »

Ανεμελε δεν σε ξέρω αλλά έχεις γνώση για το σώμα! Όπως τα λες είναι το όνειρο καταρρέει όταν μπεις και δεις την αλήθεια! Όπως έγραψα και στο νήμα των Ε. Φ και έλεγα ότι όποιος έχει στην πόλη του μια δουλίτσα με μισθό 650 700 ευρώ ν κάτσει εκεί ! Δεν το λέω ούτε να επηρεάσω κάποιον ούτε να το πω απλά για να μην κάνει κάποιος αίτηση και ν βγω κερδισμένος εγώ ! Τώρα όσο για τους Σ. Φ πιστεύω είναι πολύ καλύτερα από τους Ε. Φ πΑπό θέμα δουλειάς και χρημάτων αλλά μέχρι εκεί δεν έχω άποψη!

Nick greek
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Nick greek »

Fotis_94 έγραψε:Ανεμελε δεν σε ξέρω αλλά έχεις γνώση για το σώμα! Όπως τα λες είναι το όνειρο καταρρέει όταν μπεις και δεις την αλήθεια! Όπως έγραψα και στο νήμα των Ε. Φ και έλεγα ότι όποιος έχει στην πόλη του μια δουλίτσα με μισθό 650 700 ευρώ ν κάτσει εκεί ! Δεν το λέω ούτε να επηρεάσω κάποιον ούτε να το πω απλά για να μην κάνει κάποιος αίτηση και ν βγω κερδισμένος εγώ ! Τώρα όσο για τους Σ. Φ πιστεύω είναι πολύ καλύτερα από τους Ε. Φ πΑπό θέμα δουλειάς και χρημάτων αλλά μέχρι εκεί δεν έχω άποψη!

Για ειδικούς φρουρούς τι άποψη έχεις ; Δουλεύεις ως ΕΦ ; Μπορείς να περιγράψεις κάποια σκηνικά ή καταστάσεις ;

Άβαταρ μέλους
Xrounk
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Xrounk »

Καλό μήνα Παιδιά. Θα είναι ανοιχτή ή προκυρηξη αυτή Ή πάλι απέξω εμείς
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Xanthos »

Φυσικά ρε Φώτη κ ειναι καλυτερα. Κ σύμφωνο για το θεμα χρημάτων κ το εχω πει κ εγω οτι αν κάποιος δεν εχει μαζεμένο λίγο χρήμα η να εχει άλλους απο πίσω που μπορούν να Τον βοηθήσουν τοτε σκουρα τα πράγματα γιατι αυτα δεν ειναι λεφτά, ειναι κουκιά κ η ρημάδα η αθηνα είναι ακριβή. Οσο για τις δουλειες καμια σχεση μεταξυ τους. Καλύτερα σφ οικονομικα... Νικο. Διάφορες σφ εφ.1ον. Σφ καλύτερα λεφτα και τα 100 ευρω πλεων κάνουν την διαφορά.2ον απο υπηρεσίες απο φίλους που ξερω. Σφ προκεκα, καμερες, Στη καλύτερη με σπρώξιμο περιπολικό. Εφ διας μηχανή στα 2 χρόνια ειδικα αθηνα ανεβα κατεβα τα πεζοδρόμια κ αν Δεν το έχεις κιολας τα ριπαπα σου θα γίνουν σαν στραγάλια.+η μεση σου. Οι περισσότεροι πιυ εχουν αρκετα χρονια εκει γνωρίζουν.3ον κ. Βασικότερο. Σφ πχ σε νησί. Φτηνότερα ενοίκια λιγος κοσμος καλος και γνωρίζονται μεταξυ τους και το τοπ; Ηρεμια. Σαν την ηρεμία πουθενα αλλου. Εφ Αθήνα; Ζούγκλα.

Ελπιζω να σε καλυψα

Ο. Π. Κ. Ε
Police_ΣΦ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ξανθός τα είπες όλα όπως πρέπει.. . καλημερα και καλό μήνα σε όλους.. Και ας ελπίσουμε από Σεπτέμβρη να έχουμε τα σπουδαιότερα
Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 227

Δημοσίευση από Shadow2 »

Καλημέρα και καλό μήνα στα παιδιά υπομονή να περάσει και ο Αύγουστος να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα
Fotis_94
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από Fotis_94 »

NicktheGreek εγώ προσλήφθηκαν το 19' και παραιτήθηκα σε 2.5 μήνες δεν έχω να σου πω εμπειρίες τα έβαλα κάτω είδα τα πράγματα ότι δεν βγαίνουν γτ δεν είχα κανέναν μπαμπά ή μαμά να τους αρμεγω κάθε μήνα μέχρι να σταματήσουν οι κρατήσεις (2 χρόνια) τουλάχιστον... Τα ενοίκια στον Θεό η ζωή στην Αθήνα πανάκριβη ε λέω δεν θα ζω απλά για να ζω και να λέω ότι είμαι αστυνομικός.
Police_ΣΦ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Όλα θα πάνε καλά υπομονή
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες