και εγω β είμαι και έχω λίγα περισσότερα από εσέναTony 99 έγραψε:Xrounk είμαι β φίλε
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 128
Με εντοποιοτητα φίλε πάντως έψαξα στην περσινή προκ που είχε βγει και στους 250 που πήρε με τα μόρια που είχα ήμουν στην θέση 103 πιστεύω καλα είναι
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Δηλαδή χωρίς εντοπιότητα 2000. Ε όχι άμα την κάνει ανοιχτή δεν ξέρεις πρέπει να μαζέψεις και τίποτα άλλο για να είσαι σίγουρος !Tony 99 έγραψε:Με εντοποιοτητα φίλε πάντως έψαξα στην περσινή προκ που είχε βγει και στους 250 που πήρε με τα μόρια που είχα ήμουν στην θέση 103 πιστεύω καλα είναι
Δεν νομίζω να την κάνει ανοιχτοί φίλε την εντοποιοτητα την περνούμε όπως και να έχει απλώς μπορεί να έχουν δικαίωμα να κάνουν και αυτοί που είναι εκτός νησιού
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 146
2980 με εντοπιότητα Α' κατηγορία για Έβρο αλάνια μου. Καλή επιτυχία σε όλους για τον Έβρο!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Άσχετο αλλά να ρωτήσω κάτι; Για ΕΦ που πήραν τωρα δεν έπρεπε να έχεις πτυχίο; Ετσι νόμιζα. Ένας ξάδερφος μου έκανε τα χαρτια μου και εγκρίθηκε χωρίς πτυχίο.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Magdalena έγραψε:Άσχετο αλλά να ρωτήσω κάτι; Για ΕΦ που πήραν τωρα δεν έπρεπε να έχεις πτυχίο; Ετσι νόμιζα. Ένας ξάδερφος μου έκανε τα χαρτια του και εγκρίθηκε χωρίς πτυχίο.
Magdalena έγραψε:Άσχετο αλλά να ρωτήσω κάτι; Για ΕΦ που πήραν τωρα δεν έπρεπε να έχεις πτυχίο; Ετσι νόμιζα. Ένας ξάδερφος μου έκανε τα χαρτια μου και εγκρίθηκε χωρίς πτυχίο.
Αίτηση δανείου θα έκανε, δε χρειάζεται πτυχίο.
Ωστόσο αν εννοείς την ΟΠΠΙ δεν ήταν κύριο προσόν το πτυχίο, απλά σου έδινε μόρια.
Δε νομίζω πλέον να υπάρχει κόσμος για να καλύψουν θέσεις στα νησιά ή όπως προείπα θα είναι χαμηλό το επίπεδο όσον αφορά τα μόρια. Ίσως σε πρώτο χρόνο βγει με εντοπιότητα χωρίς μόρια, κλειστή δηλαδή και σε δεύτερο χρόνο αν δε μαζευτούν άτομα, για όλους, έτσι θα είναι και "νόμιμη" η προκ.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Επειδή έχω φίλους Σφοχ στα νησιά αλλά όχι ντόπιους που μπήκαν όταν Την άνοιξαν την προκήρυξη, δεν είναι ευχάριστημενοι και θέλουν να φύγουν στον χρόνο!Rad. έγραψε:Δε νομίζω πλέον να υπάρχει κόσμος για να καλύψουν θέσεις στα νησιά ή όπως προείπα θα είναι χαμηλό το επίπεδο όσον αφορά τα μόρια.Ίσως σε πρώτο χρόνο βγει με εντοπιότητα χωρίς μόρια, κλειστή δηλαδή και σε δεύτερο χρόνο αν δε μαζευτούν άτομα, για όλους, έτσι θα είναι και "νόμιμη" η προκ.
Γενικά πολλα άτομα δεν είναι ευχαριστημένοι με τους σφ αλλά νόμιζαν ότι θα κάνουν όταν μπήκαν και αλλά κάνουν
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 99
Αν παραπονιούνται οι Σ. Φ οι Ε. Φ τι έπρεπε να κάνουν να κλαίνε; Με γνωστό μου που έχω επαφές Σ. Φ μια χαρά είναι το παιδί ευχαριστημένος!
Όπως το βλέπει ο καθένας
Λογικά θα έχουμε νέα σύντομα αφού άρχισαν και τα σχετικά άρθρα να αναφέρονται για προσλήψεις
Μόνο για τον Έβρο έχουν πει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες