Μονιμοποίηση Συνοριοφυλάκων

Γενικές πληροφορίες για τα Σώματα Ασφαλείας, Συνοριοφύλακες, Σωφρονιστικούς και την ΕΥΠ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 134

Δημοσίευση από Anemelossss »

Το θεμα ειναι να μονιμοποιηθουμε και εγω προσωπικά δεν εχω θέμα να ξανα περάσω πκε...
BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από BORDER POLICE OFFICE »

Όχι δεν είναι κάτι γιατί αν βγάλει αυτή την υποτιθέμενη προκήρυξη το 2027 για παράδειγμα, γιατί όλα αυτά τα χρόνια που θα φάμε στη μάπα τα νησιά να μην μετρούν πουθενά; Δηλαδή θα είμαστε ας πούμε 7 χρόνια στα νησιά και μετά θα υπογράψουμε 5ετια; Σύνολο 12; Αυτό δεν παίζει με τίποτα. Απλά τα λέει αυτά γιατί όταν θα μας κάνουν μονιμους θα λένε κοιτάξτε σας κάναμε μονιμους γρήγορα και το κατάφερε η ποσυφυ. Παραμύθια πουλάνε.
Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Guardian1 »

Ρε αδερφέ η λογική το λέει ότι θα ξαναπεράσεις πκε.Άμα κάποιος σφοχ είναι 120 κιλά όταν βγει η προκηρυξη και δε πληρεί τις προϋποθέσεις πως θα μπει αυτός;

Οι εποχικοί και οι οβα γιατί ξανά δίνουν πκε όταν συμμετέχουν σε προκήρυξη Πυροσβεστων και Εποπ αντίστοιχα;

Τι διαφορά υπάρχει εκεί; Και αυτοί στελέχη σα τους σφοχ δεν είναι; Ο άλλος ήταν οβα 5 χρόνια στις ειδικές δυνάμεις και παρόλα αυτα ξαναέκανε εκπαίδευση και πκε όταν μπήκε εποπ.

BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Guardian1 έγραψε:Εντάξει άμα το λες εσύ δε θα ξαναπεράσεις πκε και εκπαίδευση.Δηλαδη θες να μας πεις ότι αν αυτή η προκηρυξη βγει σε 3 χρόνια και ένας σφοχ είναι 120κιλα ή έχει τρελαθεί Και δε πληρεί κάποιες προϋποθέσεις θα τον κρατήσουν χωρίς αθληματα και ψυχοτεχνικα και εκπαίδευση;

Ότι να ναι λες συγνώμη κιολας.

Άστοχα τα παραδείγματα σου φίλε γιατί αν το πάμε με τι πρέπει και τι όχι το μισό σώμα είναι για διώξιμο. Πρέπει κάθε χρόνο να περνούν αξιολογήσεις. Οπότε εσύ λες ότι να ναι.

BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Εντάξει ρε παιδιά είπαμε. Θα δείξει ποιος έχει δίκιο στο τέλος. Εδώ θα είμαστε. Όλο μαλώνουμε για τον τρόπο που θα μας απορροφήσουν ενώ εδώ είναι για να λέμε πληροφορίες.
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Κοιτάξτε αυτο που λεει ο border ειναι αληθεια στην αστυνομια δεν ξανα περνάνε τουλάχιστον με όσους εχω μιλήσει με ειπαν δεν ξανα περασαμε αθληματα ψυχοτεχνικα και εκπαιδευσεις... Παρά μονο οσοι υπηρετουν σε μάχιμες υπηρεσίες οπως κ ειδικοι φρουροι π έγιναν αστυφύλακες δεν ξανα πέρασαν κατι. Αποκει κ περα border απο οτι λες έχεις έγκυρες πληροφορίες... Μπορείς να μου πεις απο που ειναι αυτες και ποτε θα γίνει τκ καλό που λες οτι έρχεται;

BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Anemelossss έγραψε:Κοιτάξτε αυτο που λεει ο border ειναι αληθεια στην αστυνομια δεν ξανα περνάνε τουλάχιστον με όσους εχω μιλήσει με ειπαν δεν ξανα περασαμε αθληματα ψυχοτεχνικα και εκπαιδευσεις... Παρά μονο οσοι υπηρετουν σε μάχιμες υπηρεσίες οπως κ ειδικοι φρουροι π έγιναν αστυφύλακες δεν ξανα πέρασαν κατι. Αποκει κ περα border απο οτι λες έχεις έγκυρες πληροφορίες... Μπορείς να μου πεις απο που ειναι αυτες και ποτε θα γίνει τκ καλό που λες οτι έρχεται;

Το από που έρχονται δεν μπορώ να το αναφέρω εδώ αλλά αν γινουν εκλογές τον Οκτώβριο που είναι και το πιο πιθανό δεν θα υπογράψουμε χρόνο φέτος. Τώρα το τι θα υπογράψουμε θα το δούμε όλοι μαζί.

BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Α και με τη λογική σου guardian εμείς αφού είμαστε χρόνο χρόνο θα έπρεπε κάθε χρόνο να περνάμε αθλήματα γιατι μπορεί κάποιος μέσα σε ένα χρόνο να έχει γίνει 200 κιλά γιατί να ανανεωσει; Ή να έχει τρελαθεί; Ξαναπερναμε ψυχολόγο; Οπότε μην μου λες για λογική.
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ναι ρε φιλε λες κάτι ομως ότι έχεις έγκυρες πληροφορίες... Μαζι σου ποιος δεν το θελει αυτό; Αλλα οταν μιλάμε μιλαμε ούτως η άλλος τι ακριβώς φοβάσαι να αναρερεις εδω; Κανενας δεν γνωριζει κανεναν... Εναν ανεμελο βλεπεις και εγω εναν border μην κοροϊδεύομαστε παιδιά!
BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Anemelossss έγραψε:Ναι ρε φιλε λες κάτι ομως ότι έχεις έγκυρες πληροφορίες... Μαζι σου ποιος δεν το θελει αυτό; Αλλα οταν μιλάμε μιλαμε ούτως η άλλος τι ακριβώς φοβάσαι να αναρερεις εδω; Κανενας δεν γνωριζει κανεναν... Εναν ανεμελο βλεπεις και εγω εναν border μην κοροϊδεύομαστε παιδιά!
Ναι φιλε μου όταν έχω κάτι 100 % διασταυρωμενο θα βγω και θα πω θα γίνει αυτό τέλος. Τώρα απλά λέω ότι από έγκυρη πηγή σκέφτονται αυτό. Η προκήρυξη δεν υπάρχει ούτε καν σαν σκεψη και ας το λέει ο μποζιαρης.

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μάλιστα κατανοητό... Εδω θα ειμαστε μακαρι να εχουμε καλα νεα!
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Loxias89 »

BORDER POLICE OFFICE έγραψε:Κάνεις λάθος φίλε μου. Σώματα ασφαλείας είναι η αστυνομία το λιμενικό και η πυροσβεστική. Ο στρατός είναι ένοπλες δυνάμεις. Ψάξε το και θα δεις. Τέλος πάντων όντως θα φανεί τι θα γίνει δεν αργεί. Απλά καλό θα είναι σε αυτό το νήμα να γράφουμε αν έχουμε κάτι νεότερο γιατί αυτό για τη προκήρυξη για να μας ενσωματώσουν το έχουμε αναλύσει και ο καθένας έχει διαφορετικές πληροφορίες.

Μάλλον εσυ πρέπει να ψαχτείς... Έχουν ενοποιηθεί όλοι στον ίδιο φορέα πλέον

Στελέχη Ενόπλων Δυνάμεων - Ελληνικής Αστυνομίας - Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής καταταχθέντες - διορισθέντες στο Δημόσιο μέχρι 31/12/2010

(Από βεβαίωση εφκα)

BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Άσε ασφαλιστικά. Ο στρατός δεν είναι σώμα ασφαλείας. Είναι ένοπλες δυνάμεις. Και στην τελική υπάγονται σε άλλα υπουργεία. Οπότε δεν μπορείς να συγκρίνεις. Τέλος πάντων καλή καρδιά πιστεύετε ο, τι θέλετε. Στο τέλος θα φανεί ποιος είχε δίκιο για τη μονιμοποίηση.
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Loxias89 »

BORDER POLICE OFFICE έγραψε:Άσε ασφαλιστικά. Ο στρατός δεν είναι σώμα ασφαλείας. Είναι ένοπλες δυνάμεις. Και στην τελική υπάγονται σε άλλα υπουργεία. Οπότε δεν μπορείς να συγκρίνεις. Τέλος πάντων καλή καρδιά πιστεύετε ο, τι θέλετε. Στο τέλος θα φανεί ποιος είχε δίκιο για τη μονιμοποίηση.

Θα φανεί από το αν γίνουν άλλες προλήψεις ΣΦ σοχ. Αν όχι είναι καλό για εσάς! Οσο λιγότεροι τόσο το καλύτερο για μελλοντική μονιμοποίηση...

BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Θέμα μονιμοποίησης δεν υπάρχει καθώς μέσα στα επόμενα 4 με 5 χρόνια βγαίνουν στη σύνταξη γύρω στα 6 με 7 χιλιάδες άτομα στο σώμα και από πανελλήνιες δεν θα πάρει τόσα άτομα όσοι μπουν φετος οι 700 δηλαδή μέσω πανελληνίων θα βγουν μετά από 3 χρόνια. Το θέμα είναι ο τρόπος μονιμοποίησης.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης