Μονιμοποίηση Συνοριοφυλάκων
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 134
Ο καθενας μπορει να λεει ότι θελει πολιτες είναι δεν ξέρουν οτι ακουν δεξιά και αριστερά λένε... Για να στην σπάσουν... Εμεις ειμαστε στο σωμα ακουμε αυρους που ειναι στο σώμα και κατι παραπάνω ξέρουν απο τους ΠΟΛΊΤΕΣ
-
- Αντισυνταγματάρχης
Κάθεσαι και μιλας με τρολεραδες που αποτύχαν να μπουν εκει που ηθελαν και προσπαθούν να στην σπάσουν ξαι να σε ξενερώσουν ωστε να παραιτηθείς η δεν ξερω τι αλλο εχουν στο μυαλο τους... Ο διασώστης τρολλαρει φουλ δεν βλεπεις αν γνωριζε απο νομους θα ηταν εδω νομιζεις ; Θα ηταν σε κανα υπουργειο η σε κανα δικαστηριο οχι στο φορουμ να γραφει πόσο μάλλον σαν πολίτης που ειναι
Δεν ειπε κανεις οτι δε θα γινετε μονιμοι.Για το τροπο μονιμοποιησης συζηταμε αν δε το εχετε καταλαβει, οποτε δε καταλαβαινω γιατι νευριαζετε.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Πρώτον δεν νευριαζουμε. Νευριαζουμε στις ύβρεις. Αν μιλάτε όμορφα κάνεις δεν νευριάζει. Απλά έχει σημασία ο τρόπος μονιμοποίησης για τα δικαιώματα που αποκτάς. Αν κάνουμε τρία χρόνια για παράδειγμα και μετά αλλά 5 με καινουργια προκήρυξη, τρέχα γύρευε. Ενώ αν γίνουμε σε σύνολο σε 5 χρόνια είναι πολύ καλύτερα. Να μετρούν δηλαδή και τα χρόνια που ήδη δουλεύουμε.Player7 έγραψε:Δεν ειπε κανεις οτι δε θα γινετε μονιμοι.Για το τροπο μονιμοποιησης συζηταμε αν δε το εχετε καταλαβει, οποτε δε καταλαβαινω γιατι νευριαζετε.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Συγγνώμη ρε φιλε Player7 μια ερώτηση αφου οπως ειπες και εσυ πιο πανω η ο διασώστης οτι και να βγάλει νεα προκήρυξη λογω ότι θα εχουμε μορια προϋπηρεσίας δεν μας φτάνει κανενας για ποιον λογο λοιπόν να μπουμε σε τετοια διαδικασία εγω είμαι χαζος και θέλω να καταλάβω το σκεπτικό αυτο
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 18
Anemelossss έγραψε:Συγγνώμη ρε φιλε Player7 μια ερώτηση αφου οπως ειπες και εσυ πιο πανω η ο διασώστης οτι και να βγάλει νεα προκήρυξη λογω ότι θα εχουμε μορια προϋπηρεσίας δεν μας φτάνει κανενας για ποιον λογο λοιπόν να μπουμε σε τετοια διαδικασία εγω είμαι χαζος και θέλω να καταλάβω το σκεπτικό αυτο
Γιατί οποιοσδήποτε άλλος τρόπος είναι αντισυνταγματικος.
Γιατί δε γίνεται ο σοχ να γίνει μόνιμος με ένα πδ.
Γιατί δε γίνεται να πάτε από το ευρωπαϊκό ταμείο χρηματοδότησης στο κρατικό έτσι με μια υπογραφή.
Πρέπει να βγει προκήρυξη εξ ολοκλήρου ενταγμένη στον κρατικό προϋπολογισμό.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δεκτο διασώστη... Το αφηνουμε ετσι συνεχίζουμε και θα δούμε στο τελος με σιγουρια κανένας απο εμας δεν ξερει... Και στην ελλαδα ολα γίνονται... Θα δουμε οταν ερθει εκεινη η ωρα... Εχεις προς το παρόν κάποια πληροφορία 100% αληθινη η μονο οτι εχεις ακουσει?
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 18
Οχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εξαντληθεί πρώτα το ευρωπαϊκό κονδύλιο.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Η πρωτη σειρά συνοριοφυλακων ειναι 100% με ευρωπαϊκό κονδύλι η δεύτερη 75%=ευρωπαϊκό και 25% απτον κρατικό προϋπολογισμό... Αυτο τι σημαινει μπορει κάποιος να μου απαντήσει;
-
- Ανθυπασπιστής
Αρα σύμφωνα με αυτά που λες 2020 μέχρι 2027 ευρωπαϊκά κονδύλια 7 χρόνια και μετά άλλα 5 σύνολο 12 για μονιμοποίηση. Δεν το πιστεύω ότι θα γίνει αυτό. Τέλος πάντων είπαμε ο καθένας ο, τι υποστηρίζει.Διασωστης31 έγραψε:Οχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εξαντληθεί πρώτα το ευρωπαϊκό κονδύλιο.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Border police αν δεν γίνουμε στις εκλογές θα γινουμε στην 5ετια... Αν δεν γινουμε στην 5ετια (αποθανο) δεν θα γίνουμε ποτε αυτα για να γνωριζεις μη σε κοροιδευει κ κάθε ενας απο αυτούς εδω...
Είναι απλό και εγώ αν είχα μια επιχείρηση και μου πλήρωνε το κράτος τν εργαζόμενο για ένα χρονικό διάστημα δν θα ήμουν χαζός να τν αναλάβω εγώ μέχρι να εξαντληθεί αυτό το διάστημα. Αλλα επειδή οι κυβερνήσεις θέλουν ψήφο ίσως σε εντάξουν γρηγορότερα.
-
- Ανθυπασπιστής
Και εγώ αυτό πιστεύω απλά θέλω να δω πως σκέφτονται γιατί το λογικό το δικό τους είναι παράλογο.12 χρόνια για μονιμοποίηση ούτε οι πυροσβέστες αφού συγκρίνετε ανόμοια πράγματα να συγκρίνω και εγώ.Anemelossss έγραψε:Border police αν δεν γίνουμε στις εκλογές θα γινουμε στην 5ετια... Αν δεν γινουμε στην 5ετια (αποθανο) δεν θα γίνουμε ποτε αυτα για να γνωριζεις μη σε κοροιδευει κ κάθε ενας απο αυτούς εδω...
-
- Ανθυπασπιστής
Αυτό λέμε και εμείς. Το πιο πιθανό για να μην λέμε γενικά πράγματα συνέχεια είναι η πενταετία και θα το δείτε.Elante2 έγραψε:Είναι απλό και εγώ αν είχα μια επιχείρηση και μου πλήρωνε το κράτος τν εργαζόμενο για ένα χρονικό διάστημα δν θα ήμουν χαζός να τν αναλάβω εγώ μέχρι να εξαντληθεί αυτό το διάστημα. Αλλα επειδή οι κυβερνήσεις θέλουν ψήφο ίσως σε εντάξουν γρηγορότερα.
Ναι φίλε απλά διαφωνούμε στον τρόπο... Όλα καλά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης