Αναβολή για Πανελλήνιες Εξετάσεις
Και σε λιγο καιρο θα ετοιμασω τα χαρτια μου για πανελληνιες... Ισχυει αυτο οπου μου ειπες οτι οσο θελω παιρνω αναβολη;
Ειμαι γεννημενος 14-5-1991, περασα περιοδευων τον φεβρουαριο, ρωτω, αν δεν μπω σε καποια σχολη, πανεπιστημιο και θελησω να ξαναδωσω εξετασεις του χρονου 2010, πως θα παρω αναβολη στρατευσεως.
Γεια σας, θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να ανανεωσω την αναβολη για να ξαναδωσω πανελληνιες. Ειμαι 22 και ειχα παρει αναβολη μεχρι το 2010 λογω ιεκ. Γινεται κατι τετοιο
αποστολης έγραψε:Γεια σας, θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να ανανεωσω την αναβολη για να ξαναδωσω πανελληνιες. Ειμαι 22 και ειχα παρει αναβολη μεχρι το 2010 λογω ιεκ. Γινεται κατι τετοιο
ποτε ληγη η αναβολη και ποτε δινεις εξετασεις;
αν ειναι εντος της αναβολης του ιεκ, δεν θα εχεις προβλημα.
Πόσες φορες μπορεί να πάρει κάποιος αναβολή ώστε να δώσει πανελλήνιες?
Καλημέρα, φέτος έδωσα πανελλήνιες και δυστυχώς δεν πέρασα πουθενά οπότε θα ξαναδώσω. Το θέμα είναι, θα μπορέσω να πάρω αναβολή πρώτα για να ξαναδώσω και μετά για τις σπουδές ή θα χρειαστεί να διακόψω τις σπουδές μου στη μέση για να πάω φαντάρος;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 20
Μπορείς να πάρεις αναβολή για 1 χρόνο ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Αύγ 30, 2010 5:44 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατηγός
Για λεπτομέριες πάρτε τηλέφωνο στο στρατολογικό γραφείο που ανήκετε
Μετά απ'τον χρόνο όμως θα μπορέσω να ξαναπάρω για τις σπουδές;
-
- Στρατηγός
Φυσικά και θα μπορείς
Ευχαρίστω :) Αυτό ήθελα. Ουφ... Μου φυγε ένα βάρος. Δεν θα χρειαστεί να διακόψω τις σπουδές :D
Ρε παιδια θελω λιγη βοη8εια... ειμαι γεννημενος 03/09/1992... εδωσα πανελληνιες και δεν περασα πουθενα και σκεφτομαι να δηλωσω με το 10% του χρονου... να κρατησω δηλαδη τα μορια μου και να ανταγωνιστω με τους υπολοιπους που θα τα κρατησουν... γνωριζει κανεις αν θα μπορεσω να παρω αναβολη?
Παιδια ειμαι και γεννημενος μαιο του 91... Απετυχα περυσι στις πανελληνιες κ θελω να ξαναδωσω φετος... Θα μπορεσω να παρω αναβολη για να ξαναδωσω χωρις προβλημα;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
ale έγραψε:Παιδια ειμαι και γεννημενος μαιο του 91... Απετυχα περυσι στις πανελληνιες κ θελω να ξαναδωσω φετος... Θα μπορεσω να παρω αναβολη για να ξαναδωσω χωρις προβλημα;
Απ' όσο γνωρίζω ναι, μπορείς.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες