Μονιμοποίηση Συνοριοφυλάκων

Γενικές πληροφορίες για τα Σώματα Ασφαλείας, Συνοριοφύλακες, Σωφρονιστικούς και την ΕΥΠ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από BorderRanger »

Γειά σου ανεμελε γίγαντα!
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 134

Δημοσίευση από Anemelossss »

Τα σεβη μου border ranger... !Τουλαχιστον μας φτιαχνεις και την μερα καθε φορα που γραφεις τις ασυναρτησιες σου!

BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από BORDER POLICE OFFICE »

Απαντάω φίλε μου γιατί μας είπε βλήματα χωρίς να ξέρει το βιογραφικό του καθενός και τι έχει κάνει στη ζωή του. Και εγώ ξέφυγα μετά αλλά δεν μπορώ να ακούω χαρακτηρισμους από άτομα που το μόνο που θέλουν είναι να μπουν στο δημόσιο και τίποτα άλλο. Σύμφωνα με τα λόγια του κάνει τα χαρτιά για οπουδήποτε και σπαζεται που εμείς μπήκαμε. Λοιπόν οποιος θέλει να ρίχνει τους άλλους με τις απόψεις του να μην σχολιάζει σε νήματα που οι άλλοι αγωνιούν για κάτι το οποίο είναι πλέον η ζωή τους. Γι αυτό και ο διασωστης και ο border ας μαζευτούν γιατί όπως μιλάνε τέτοιες απαντήσεις θα παίρνουν. Ο ένας παντογνωστης που δεν ξέρει τίποτα και ο άλλος κομπλεξικός.
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ε τι περιμενες και εσυ ρε αδερφε ; Σπαζεται που ειναι το ονειρο του να γινεις αστυνομικος και δεν θα γινει ποτε... Θα ειναι μια ζωη πολιτης... Ενω εγω και εσυ που δεν το θελαμε σαν ονειρο καταφεραμε να μπουμε...

Ας λεει οτι θελει... Βλεπουν ολοι και γελανε...

Εμεις μονιμοι θα γινουμε θελουν δεν θελουν οι κυριοι...

Βληματα μας λεει αλλα κλαιει για προκυρηξεις και πιστευει τον χαρελα και τον μποζιαρη.

Ειδα πριν 1 λεπτο και μια απαντηση που σου εδωσε οτι "μιλαω με ταξιαρχο στο αρχηγειο" και "αν ξερεις καλυτερα απο εκεινο" τα ιδια ελεγε και εμενα... Ο τυπος απλα εχει ξεφυγει απο τοτε που εδωσαν ιντερνετ στον καθε εναν εχει χαθει το νοημα. Ο καθε ασχετος μπαινει μειωνει και λεει την αποψη του χωρις καν να γνωριζει κατι...

Κριμα... Απλα τους γραφεις και προχωραμε... Σκεψου ποσο κομπλεξ εχουν που ερχονται σε νημα ΠΕΡΙ μονιμοποιησης ενω δεν ειναι καν στο σωμα... Αλλα οταν γραφαμε σε αλλα νηματα μας ελεγαν να φυγουμε... !

BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Εγώ αν δεν γίνουμε τουλάχιστον στα 5 θα βγω να πω είχα άδικο αυτοί θα βγουν να πουν είμαστε κομπλεξικοί; Αλλά ξέχασα ο ένας θα ετοιμάζει τα χαρτιά για προκηρύξεις και ο διασωστης θα είναι πουθενά κρυμμένος να διαβάζει νόμους για το πως από δημοτική αστυνομία δεν μπορείς να πας αστυφύλακας αφού του αρέσει να συγκρίνει πατάτες με σταφύλια. Ε ρε τρέλα.
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εντωμεταξυ αυτο που λες ισχυει... Ποσα ατομα απο δημοτικη αστυνομια γιναν κανονικη αστυνομια εμεις στην γραμματεια μας εχουμε 3 γυναικες που ηταν ΔΗΜΟΤΙΚΗ αστυνομια... Εκλαψα με το σχολιο σου για διασωστη και border ... Οτι καλυτερο!

Αυτοι προσπαθουν να σε κανουν να να χασεις καθε ελπιδα να ξενερωσεις και να παραιτηθεις... Δεν μπορω να βρω αλλη εξηγηση...

Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ακόμα δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι και γω συμφωνώ στο ότι θα γίνουν μόνιμοι, απλά λέω ότι δε θα γίνουν τόσο σύντομα.Δε καταλαβαίνω τι σας δυσκολεύει, ελληνικά είναι.

Απλά σας λέμε ότι είναι δύσκολο να γίνουν τόσο σύντομα μόνιμοι, όχι ότι δε θα γίνουν ποτέ. Θα γίνουν μόνιμοι αλλά θα αργήσουν.

Ελληνικά είναι δε τα κατανοείτε;

BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

BorderRanger έγραψε:Ακόμα δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι και γω συμφωνώ στο ότι θα γίνουν μόνιμοι, απλά λέω ότι δε θα γίνουν τόσο σύντομα.Δε καταλαβαίνω τι σας δυσκολεύει, ελληνικά είναι.

Απλά σας λέμε ότι είναι δύσκολο να γίνουν τόσο σύντομα μόνιμοι, όχι ότι δε θα γίνουν ποτέ. Θα γίνουν μόνιμοι αλλά θα αργήσουν.

Ελληνικά είναι δε τα κατανοείτε;

Ρε φίλε τι σύντομα;5ετια σου είπα εγώ. Απλά υπάρχει 1 στο εκατομμύριο στις εκλογές για ψήφους. Αλλά όχι το 27 που λες εσύ και βλέπουμε. Αν είναι να μας πάει μέχρι τη σύνταξη χρόνο χρόνο για να είσαι ευχαριστημένος.

Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τι ευχαριστημένος να είμαι εγώ μωρέ; Μακάρι να σε κανει αύριο το πρωί μόνιμο, απλά μου κάνει εντύπωση που δε καταλαβαίνετε μερικά πράγματα.

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Να εισαι καλα border ranger Ψυχαρα... Σε παρεξηγησα... Ας δεχτουμε αυτα που λες, το κομπλεξ θα μας πεις γιατι υπαρχει;
BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

BorderRanger έγραψε:Τι ευχαριστημένος να είμαι εγώ μωρέ;Μακάρι να σε κανει αύριο το πρωί μόνιμο, απλά μου κάνει εντύπωση που δε καταλαβαίνετε μερικά πράγματα.

Πάλι δεν καταλαβαίνουμε; Χαχαχα φίλε πραγματικά νερό και αλάτι ότι είπαμε είσαι ωραίο τρολ. Τέλος δεν μπορώ να ξανανευριασω μαζί σου. Χαχαχα

Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Είναι ξεκάθαρο αυτό που λέω εσείς δυσκολεύεστε.Πιστεύω ότι θα γίνουν μόνιμοι οι σφοχ, αλλά όχι τόσο σύντομα.

Είναι απλά κατανοητά ελληνικά.

BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

BorderRanger έγραψε:Είναι ξεκάθαρο αυτό που λέω εσείς δυσκολεύεστε.Πιστεύω ότι θα γίνουν μόνιμοι οι σφοχ, αλλά όχι τόσο σύντομα.

Είναι απλά κατανοητά ελληνικά.

Και εγώ σε ρώτησα.5 χρόνια είναι σύντομα; Ε τότε αν βγάλει Αθήνα μην τα κάνεις γιατί δεν θα γίνεις γρήγορα. Πάνε Κορυδαλλό είναι καλύτερα να είσαι και σίγουρος.

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τεσπα αστους να λενε φιλε... Εμεις εδω ειμαστε γιατι καλως η κακως εχουμε ενα ανχος και ειναι λογικο... Και φυσικα αν εχουμε κατι να πουμε σχετικα με την μονιμοποιηση... Δεν καταλαβαινω γτ ερχεται ο καθενας και σπαζεται ; Αυτα που λετε μερικοι δεν στεκουν.Λετε δεν εχουμε ΠΑΣΟΚ... Ναι μονο το πασοκ τα εκανε αυτα... Τοσα και τοσα εχουν γινει. Αμα εσεις νομιζετε οτι δεν υπαρχει πιθανοτητα να γινουμε μονιμοι στις εκλογες τι να πω σηκωνω τα χερια... Και επισης δεν καταλαβαινεις κατι φιλε border ranger, ισως εσυ να μην καταλαβαινεις ελληνικα... Το να γινουμε μονιμοι δεν ειναι μονο να γινεις μονιμος μια κ εξω... Αλλα και το να αλλαξει το ΠΔ και να γινουμε σαν του εβρου, και στα 3 χρονια που απομενουν να γινουμε ΜΟΝΙΜΟΙ οπως θα γινει και το ΕΒΡΟΥ, αυτο δεν καταλαβαινεις εσυ και ο διασωστης... Διασωστη, για ρωτα λιγο τους πρωτους ΣΦ πως εγιναν μονιμοι, ρωτα οσους ηταν ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, και παει λεγοντας... Αφου τα ξερεις... Και μην συγκρινεις ΟΒΑ με αστυνομια. Στην αστυνομια θεωρησε στελεχος... Στο στρατο σαν οβα εισαι απλα ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ...

BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Α λάθος μου. Εσύ Αθήνα σφοχ θα γίνεις κατευθείαν μόνιμος θα έχει ειδική θέση για εσένα από τον ταξιαρχο του αρχηγειου.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες