Λέσχη Αξιωματικών - Αλεξανδρούπολη

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Steve

Δημοσίευση από Steve »

Γνωρίζει κανένας τι παίζει με λέσχη αξιωματικών Αλεξανδρούπολη;
avp

Δημοσίευση από avp »

Θα κανεις την καλύτερη θητεια στην λέσχη Αλεξανδρούπολης.
Αντώνης

Δημοσίευση από Αντώνης »

Καλησπέρα... Θα ήθελα να ρωτήσω μένεις μέσα στην λέσχη Αλεξανδρούπολης ή σε κάποιο στρατόπεδο της Αλέξανδρουπολης. Δικαιούμαι και Διανυκτέρευση. Θα παίρνω κάθε μέρα διανυκτέρευση. Κάνεις κάποιες άλλες υπηρεσίες πέρα από την λέσχη... ;
Αντώνης

Δημοσίευση από Αντώνης »

Τελικά θα μου απαντήσει κάποιος ανώτερος ή όποιος ξέρει στα ερωτήματα μου... ;
nenos111
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από nenos111 »

Αντώνης έγραψε:Τελικά θα μου απαντήσει κάποιος ανώτερος ή όποιος ξέρει στα ερωτήματα μου... ;
Κοιμάσαι εντός της Λέσχης.

Υπηρεσίες κάνεις μόνο στη Λέσχη

Διανυκτέρευση θα παίρνεις μόνο όταν δεν θα έχεις υπηρεσία

Αντώνης

Δημοσίευση από Αντώνης »

Σε περίπτωση που θα μου έρθει μετάθεση σε γραφείο λέσχης υπάρχει πιθανότητα να κάνω 8ωρο και να πηγαίνω σπιτι μου... ; Ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο για φαντάρους... ;
Αντώνης

Δημοσίευση από Αντώνης »

Χριαζομαι βοήθεια μάγκες μου οποίος μπορεί ας βοηθήσει. Υπάρχει πιθανότητα να μου έρθει μετάθεση για γραφείο σε λέσχη και να κάνω 8ωρα ως φαντάρος... ;
Αντώνης

Δημοσίευση από Αντώνης »

Κάτι άλλο που θα έπρεπε να ξέρω για την λέσχη Αλεξανδρούπολης... ; Ας μιλήσουν οι ανώτεροι στο Αιτημα μου...
Χαρλαν

Δημοσίευση από Χαρλαν »

Γενικά καλά είναι στη λέσχη αλλά όχι αυτήν την περίοδο του καλοκαιριού. Λόγο ότι είναι ανοικτή η ταράτσα έχει πολύ παραπανω δουλειά και ώρες. Καθημερινά κλείνει στις 12 και Σαββατοκύριακα κατά τις 1. Οι υπηρεσίες είναι περίπου 1-1 με κάποιες φορές 2-1 ανάλογα την δουλειά. Όλοι έχουν ένα πόστο τις καθημερινές μέχρι το μεσημέρι 4μμ. Και οι υπηρεσίες ξεκινάν από τις 6 μμ. Αν κάποιος θέλει παραπάνω πληροφορίες ας στείλει απο κάτω.

Αντώνης

Δημοσίευση από Αντώνης »

Καλημέρα Αδερφέ... Να σου πω εγώ που είμαι βύσματιας και θέλω να έρθω στην λεσχη αλεξανδρουπολης αλλα θέλω να είμαι σε γραφείο και αν γίνεται να φεύγω όπως τα στελέχη γίνεται αυτό... ;
Armyforce
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Armyforce »

Γίνεται να φεύγεις όταν δεν έχεις υπηρεσία. Το κάθε πότε θα γίνεται αυτό εξαρτάται από το πόσα άτομα έχει η Λέσχη. Δεν έχει εμπλοκές απ' όσο ξέρω. Γενικά οι περισσότεροι βυσματίες της Αλεξανδρούπολης πάνε ή εκεί ή στο πρατήριο ή στον 12 ΛΔΒ.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες