Λέσχη Αξιωματικών - Αλεξανδρούπολη
Γνωρίζει κανένας τι παίζει με λέσχη αξιωματικών Αλεξανδρούπολη;
Θα κανεις την καλύτερη θητεια στην λέσχη Αλεξανδρούπολης.
Καλησπέρα... Θα ήθελα να ρωτήσω μένεις μέσα στην λέσχη Αλεξανδρούπολης ή σε κάποιο στρατόπεδο της Αλέξανδρουπολης. Δικαιούμαι και Διανυκτέρευση. Θα παίρνω κάθε μέρα διανυκτέρευση. Κάνεις κάποιες άλλες υπηρεσίες πέρα από την λέσχη... ;
Τελικά θα μου απαντήσει κάποιος ανώτερος ή όποιος ξέρει στα ερωτήματα μου... ;
Κοιμάσαι εντός της Λέσχης.Αντώνης έγραψε:Τελικά θα μου απαντήσει κάποιος ανώτερος ή όποιος ξέρει στα ερωτήματα μου... ;
Υπηρεσίες κάνεις μόνο στη Λέσχη
Διανυκτέρευση θα παίρνεις μόνο όταν δεν θα έχεις υπηρεσία
Σε περίπτωση που θα μου έρθει μετάθεση σε γραφείο λέσχης υπάρχει πιθανότητα να κάνω 8ωρο και να πηγαίνω σπιτι μου... ; Ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο για φαντάρους... ;
Χριαζομαι βοήθεια μάγκες μου οποίος μπορεί ας βοηθήσει. Υπάρχει πιθανότητα να μου έρθει μετάθεση για γραφείο σε λέσχη και να κάνω 8ωρα ως φαντάρος... ;
Κάτι άλλο που θα έπρεπε να ξέρω για την λέσχη Αλεξανδρούπολης... ; Ας μιλήσουν οι ανώτεροι στο Αιτημα μου...
Γενικά καλά είναι στη λέσχη αλλά όχι αυτήν την περίοδο του καλοκαιριού. Λόγο ότι είναι ανοικτή η ταράτσα έχει πολύ παραπανω δουλειά και ώρες. Καθημερινά κλείνει στις 12 και Σαββατοκύριακα κατά τις 1. Οι υπηρεσίες είναι περίπου 1-1 με κάποιες φορές 2-1 ανάλογα την δουλειά. Όλοι έχουν ένα πόστο τις καθημερινές μέχρι το μεσημέρι 4μμ. Και οι υπηρεσίες ξεκινάν από τις 6 μμ. Αν κάποιος θέλει παραπάνω πληροφορίες ας στείλει απο κάτω.
Καλημέρα Αδερφέ... Να σου πω εγώ που είμαι βύσματιας και θέλω να έρθω στην λεσχη αλεξανδρουπολης αλλα θέλω να είμαι σε γραφείο και αν γίνεται να φεύγω όπως τα στελέχη γίνεται αυτό... ;
Γίνεται να φεύγεις όταν δεν έχεις υπηρεσία. Το κάθε πότε θα γίνεται αυτό εξαρτάται από το πόσα άτομα έχει η Λέσχη. Δεν έχει εμπλοκές απ' όσο ξέρω. Γενικά οι περισσότεροι βυσματίες της Αλεξανδρούπολης πάνε ή εκεί ή στο πρατήριο ή στον 12 ΛΔΒ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες