Σχολή Αστυφυλάκων - Υποψήφιοι (2021)
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 86
Αν θες ρε φίλε μην μπαίνεις να διαβάζεις τι γράφουμε. Δεν σε υποχρέωσε κανείς να τα διαβάζεις τι γράφουμε για τα στατιστικά
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 86
Και επιπλέον πριν λίγες μέρες μιλούσες με στατιστικά και ρωτούσες άλλα μέλη αν τα έχουν δει.ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ έγραψε:Καλα λέει ο Γκανιαν.Magnus και κάτι άλλοι μας έχετε ζαλίσει τον έρωτα με τα στατιστικά σας. Παντογνώστες μας βγήκατε μήπως η Κεραμεως παίρνει πρώτα την γνώμη την δικιά σας; Προσπαθείτε βλέπω να χαλάσετε την ψυχολογία των παιδιών. Απολαύστε το καλοκαίρι και ασχοληθείτε με τίποτα άλλο στην ζωή σας πηγαιντε να βρείτε κανένα κοριτσάκι λέω εγώ να ξεχαρμανιασετε γιατί μας έχετε πριξει τα .. Γίνατε όλοι ειδικοί
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 81
ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ εντάξει η βάση θα πάει 10.000, οκ σας έφτιαξα τη διάθεση; Μην πιστεύετε τα στατιστικά που βγήκαν πριν 2 μέρες διότι είναι ψεύτικα. Μάλιστα βγήκε ανακοίνωση ότι αντί για 221 άτομα, η σχολή Αστυφυλάκων θα πάρει 987 άτομα!
Α και κάτι άλλο. Φήμες λένε ότι οι περισσότεροι θα δηλώσουν στρατιωτικές σχολές και όχι την σχολή Αστυφυλάκων διότι στη σχολή Αστυφυλάκων περνάει κανείς πάρα πολύ δύσκολα σε σχέση με τις στρατιωτικές σχολές στις οποίες δεν υπάρχουν μεταθέσεις σε αντίθεση με τη σχολή Αστυφυλάκων που υπάρχουν πάρα πολλές μεταθέσεις. Δεν πιστεύω κύριε ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ να έχεις καμία αντίρρηση με το μήνυμα μου;
Αυτά δεν ήθελες να δεις; Ε να λοιπόν τα είδες. Και τώρα που σας έφτιαξα το καλοκαίρι μεταφέροντας σας την αλήθεια και αποσύροντας τα ψεύτικα στοιχεία που σας έδινα τόσες μέρες θέλω να τονίσω ότι δε χρειάζεται να έχει άγχος κανένας/καμία. Όλοι έχουμε μπει σίγουρα στη σχολή που όλοι θέλουμε! Κανένας δε θα μείνει απέξω! 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Μη γράφεις κείμενα με bold (Νassos)
Α και κάτι άλλο. Φήμες λένε ότι οι περισσότεροι θα δηλώσουν στρατιωτικές σχολές και όχι την σχολή Αστυφυλάκων διότι στη σχολή Αστυφυλάκων περνάει κανείς πάρα πολύ δύσκολα σε σχέση με τις στρατιωτικές σχολές στις οποίες δεν υπάρχουν μεταθέσεις σε αντίθεση με τη σχολή Αστυφυλάκων που υπάρχουν πάρα πολλές μεταθέσεις. Δεν πιστεύω κύριε ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ να έχεις καμία αντίρρηση με το μήνυμα μου;
Αυτά δεν ήθελες να δεις; Ε να λοιπόν τα είδες. Και τώρα που σας έφτιαξα το καλοκαίρι μεταφέροντας σας την αλήθεια και αποσύροντας τα ψεύτικα στοιχεία που σας έδινα τόσες μέρες θέλω να τονίσω ότι δε χρειάζεται να έχει άγχος κανένας/καμία. Όλοι έχουμε μπει σίγουρα στη σχολή που όλοι θέλουμε! Κανένας δε θα μείνει απέξω! 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Μη γράφεις κείμενα με bold (Νassos)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιούλ 18, 2021 10:19 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 68
Δεν κόβετε την ειρωνία λέω εγώ και να γράψετε κατι σημαντικότερο ; Υποψήφιοι είστε και εσείς όπως όλοι μας,Magnus χαλάρωσε το υφακι και εσυ, όποιος θέλει σε αμφισβητεί οποίος θέλει σε πιστευει δεν έχεις λόγο σε αυτό
Και πέρσι τα ίδια έλεγαν ορισμένοι με τα στατιστικά και μετά δεν είχαν που να κρυφτούν
Magnus επειδή παρακολουθώ αυτό το thread, παρατηρώ ότι κανεις σαν ψυχωμένη γκομενιτσα που της έκλεψαν τον γκόμενο. Χαλαρωσε. Κανεις δεν σε αμφισβήτησε σε ότι λες, κανεις δεν θα σου φάει την θέση και μάλιστα, συμφωνώ ότι θα ανέβουν οι βάσεις. Απλά άραξε πέτσα, όλοι δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και όπως είπε πολύ σωστά ένα παιδί, μην φθείρεστε.peace.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Έλενα δε θα κάτσω να ασχοληθώ μαζί σου διότι ακόμα δεν έχεις καταλάβει ποια είναι η θέση μου. Θα την καταλάβεις όμως τέλη Αυγούστου. Όσο αφορά εσένα HeroRambo εμένα στόχος μου δεν είναι η σχολή Αστυφυλάκων, επομένως θα έπρεπε να καταλάβεις ότι η θέση μου είναι αντικειμενική και όχι ανταγωνιστική. Παρόλο αυτά μπορείτε να με αμφισβητείτε τη στιγμή που εγώ απλά αναφέρω καποια στατιστικά που βγήκαν στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Παιδείας και όχι από το μυαλό του κάθε άσχετου. Εγώ είπα απλά ότι 1η φορά το 11,5% περίπου έγραψε πάνω από 17.000 μόρια και ορισμένοι πέσατε να με φάτε. Λες και είπα κάτι που δεν ισχύει😂😂😂😂😂😂
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 68
Μια χαρά έχω καταλάβει ποια ειναι η θέση σου. Το θεμα ειναι ο τρόπος που τα λες, όλοι έχουμε παραθεσει τα επιχειρήματα μας για τις βάσεις, άλλοι με στατιστικά άλλοι με αλλά κριτήρια, αλλά μάντεψε! Κάνεις δεν ξέρει τα αποτελέσματα ακόμα! Όποτε δεν χρειάζεται να αποθαρρυνεται κάνεις από την έρευνα σου
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 14
Ρε παιδια με 13375 και πολύτεκνια λέτε περνάω αστυφυλάκων (του 2020 είμαι νέο σύστημα)
Δύσκολο φίλε αλλά ποτε δεν ξέρεις.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Με 18.370 πιστευτε κάποιος ποιανει αξιωματικών ΕΛ. ΑΣ.
Κάπου κοντά θα παίξει
Παιδιά συγκέντρωσα 14.768. Ακόμα συνεχίζω να ελπίζω. Μακάρι όσοι το αξίζουν να περάσουν.
Με 16,478 γελ γενική σειρά πιάνω αστυφυλάκων ;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Αφού ορισμένοι θίγονται με τις προβλέψεις της βάσης για τη σχολή Αστυφυλάκων δεν έχει νόημα να ρωτάτε συνέχεια. Υπομονή, σε κάτι Λιγότερο από 1.5 μήνα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και θα αναμένουμε νέες δικαιολογίες από τυχαία άτομα που θίγονται συνεχώς. Όπως λέει και ο λαός μας: Ό, τι δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες