kyriakos208 έγραψε:Ναι όμως αν συγκρίνεις με του 19 έχουμε 3500 άτομα στο αοθ με βαθμό 19-20. Καλύτερες βαθμολογίες αεππ μαθηματικά και έκθεση
ΔΕΣ λίγο τι μικρό ποσοστό από τα οικονομικά έγραψε πάνω από 18 στα μαθηματικά. Το να γράφουν 20 σε ένα μάθημα και κάτω από 18 στο μάθημα βαρύτητας δεν είναι καλό. Δεν οδηγεί σε υψηλά μόρια.
Τα θέματα ήταν βάτα για να πιασει κάποιος Μεχρι 12000 μόρια, θεωρώ ότι από εκεί και περα ήταν εξίσου δυσκολο με τις υπόλοιπες χρονιές να ανέβεις στα μόρια. Ωστόσο περιμένουμε τα στατιστικα μορίων για μια πιο "λογική" Εκτίμηση.
Αυτος ο κυριος που αναφερεις προφανως δεν ξερει οτι περυσι πηρε 700 κατι ατομα και φετος 300 η αστυφυλακων. Επισης αυτα που λεει ειναι ανουσια αμα δεις λεει για στρατιωτικες ανοδος βασεων, ενω ολες θα παρουν διπλά ατομα. Οτι να ναι
Ναι φιλε το ειδα οτι λεει ανοδος... Αλλα η ανοδος αυτη δεν θα ειναι 1000 μορια... Παιδια και εγω 16.500 κοντα εχω γραψει σε καμια περιπτωση δεν θελω να ανεβει ψηλα αλλα αυτο που λεει για 1000 μορια ανοδος δεν υπαρχει. Το 16.000 ειναι αναποφεκτο απο εκει πανω ποσο θα φτασει δεν γνωριζουμε... Με 310 εισακτεους δεν παιζει αλλο σεναριο εκτος συγκλονιστικο απροοπτου να παει τιποτα 15.700 15.800 επειδη θα επηρεαστει απο τους εισακτεους πυροσβεστικη σττατιωτικων. Θα δουμε...
Αν παει 18.800 η αξιωματικων θα ειναι η πιο υψηλοβαθμη πραγμα π δεν θα γινει. Σε καμια περιπτωση δεν ανεβαινει 1000 μορια η αξιωματικων. Η αστυφυλακων εχει πολλες πιθανοτητες για ανοδο 1000 μορια+
Η αξιωματικών το 2019 με τα ίδια άτομα και με αρκετά καλές επιδόσεις μαθητών είχε 18.200 εγώ θεωρώ ότι οι βάσεις κινηθούν λιγάκι πιο χαμηλά από τις αντίστοιχες βάσεις του 2018 και 2019