ναι αλλα τα ποσοστα των γυναικων ειναι πολυ περισσοτερα απο οτι τον αντρων... Δηλαδη απο τις 100 γυναικες οι 90 ειναι ανικανες και κοιτανε να καλοπερνανε...illy έγραψε:Δημητρη γιατι δεν λες για τους χασομερηδες κ τους καλοπερασακηδες που γκρινιαζουν σαν γυναικουλες επειδη κοιταζουν μονο την παρτη τους κ πως να καλοπερνανε; Αυτοι δεν αποτελουν πληγη στον στρατο; Μην τους βαζουμε ολους σε ενα σακι... Διοτι παντα υπαρχουν και εξαιρεσεις! Ουτε ολες οι γυναικες ειναι "μη μου απτου" αλλα ουτε και ολοι οι αντρες ειναι τοσο μαχιμοι...
H μεγαλύτερη πληγή του στρατού είναι οι γυναίκες
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 21
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 44
Εγω παντως ξερω το ακριβως αντιθετο ποσοστο... Οτι οι περισσοτεροι αντρες ειναι καλοπερασακηδες!
Dum spiro spero
-
ελα τωρα εδω ειναι ανικανες στα πιο απλα πραγματα... Ουτε για τηλεφωνιτριες στα στρατολογικα γραφεια δεν κανουν... Αναγκαζομαι να πηγαινω απο εκει για να μιλησω με αντρα για να βγαλω ακρη γιατι οι γυναικες εκει δεν ξερουν που πανε τα 4...illy έγραψε:Εγω παντως ξερω το ακριβως αντιθετο ποσοστο... Οτι οι περισσοτεροι αντρες ειναι καλοπερασακηδες!
-
- Στρατηγός
Ωραια... Οι γυναικες ειναι σε ολα ανικανες! Οι αντρες σε τι ειναι ικανοι; Λυπαμαι που θα σου το πω αλλα εισαι μισογυνης-συγνωμη κιολας-... Υποτιμας πολυ το γυναικειο φυλο φιλε μου Γιωργο
Dum spiro spero
-
οχι σε ολα... Παντος για σωματα οπως ο στρατος, η πυροσβεστικη, η αστυνομια που πρεπει να πηγαινουν μονο αντρες γιατι μονο τοτε θα εχουμε καλυτερα αποτελεσματα χωνονται και οι γυναικες και μας πανε πισω αντι για μπροστα... Οσο για τον χαρακτηρισμο σου δεν θα μπω στον κοπο να το σχολιασω κραταω επιπεδο...illy έγραψε:Ωραια... Οι γυναικες ειναι σε ολα ανικανες! Οι αντρες σε τι ειναι ικανοι; Λυπαμαι που θα σου το πω αλλα εισαι μισογυνης-συγνωμη κιολας-... Υποτιμας πολυ το γυναικειο φυλο φιλε μου Γιωργο
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
Λυπάμαι που θα το πω τόσο ωμά αλλά η τελευταία γενιά νεοελλήνων (20-25) δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές... Κακομαθημένα και πλαδαρά παιδάκια χωρίς τις στοιχειώδεις ικανότητες ελπίζουν και επιδιώκουν απο τα 20-25 τους χρόνια να λύσουν το πρόβλημα τις ζωής τους χωρίς κόπο και ιδρώτα πιστεύοντας οτι ο Στρατός είναι ενα μεγάλο γραφείο και λειτουργεί σαν μια δημόσια υπηρεσία που απλά εκεί φοράνε όλοι τα ίδια ρούχα... Για αυτήν την νοοτροπία βέβαια δεν κατακρίνω τόσο τα παιδιά οσο κάποιους χαρτογιακάδες-μοσχάρια πραγματικά-που είχαν την φαεινή ιδέα να στηρίξουν την διαφημιστική εξτρατεια για την προσέλευση ΕΠΟΠ σε ατάκες του τύπου: Μόνιμη θέση εργασίας, σταθερός μισθός (μήνας μπαίνει-μήνας βγαίνει δηλαδή... ), ασφάλιση, καταξίωση (!), καριέρα (!) -αραγε τι καριέρα μπορεί να κανει κάποιος ο οποίος ειναι αναγκασμένος να φερει τους βαθμούς οπλίτη/δεκανέα για περισσότερα απο 5-6 χρόνια;
Αυτη η τραγικη αντιμετωπιση του θεματος Εφερε μπροστα στις επιτροπες του ΓΕΣ παιδακια ακαταλληλα που δεν ειχαν ιδεα για το τι ακριβώς πάνε να κάνουνε-και το χειρότερο-με ενα βύσμα διαρκώς στα τηλέφωνα...
Για εσάς που πιστεύετε οτι το πρόβλημα του Στρατού είναι οι γυναίκες σας καταλαβαίνω, γιατί και εγώ στη θέση σας δεν θα ήθελα κανείς να με ξυπνήσει από το βαθύ μου ύπνο...
Αυτη η τραγικη αντιμετωπιση του θεματος Εφερε μπροστα στις επιτροπες του ΓΕΣ παιδακια ακαταλληλα που δεν ειχαν ιδεα για το τι ακριβώς πάνε να κάνουνε-και το χειρότερο-με ενα βύσμα διαρκώς στα τηλέφωνα...
Για εσάς που πιστεύετε οτι το πρόβλημα του Στρατού είναι οι γυναίκες σας καταλαβαίνω, γιατί και εγώ στη θέση σας δεν θα ήθελα κανείς να με ξυπνήσει από το βαθύ μου ύπνο...

-
ομως εμεις οι αντρες ειμαστε σε καλυτερη φαση απο οτι οι γυναικες...Nicolas_mk2 έγραψε:Λυπάμαι που θα το πω τόσο ωμά αλλά η τελευταία γενιά νεοελλήνων (20-25) δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές... Κακομαθημένα και πλαδαρά παιδάκια χωρίς τις στοιχειώδεις ικανότητες ελπίζουν και επιδιώκουν απο τα 20-25 τους χρόνια να λύσουν το πρόβλημα τις ζωής τους χωρίς κόπο και ιδρώτα πιστεύοντας οτι ο Στρατός είναι ενα μεγάλο γραφείο και λειτουργεί σαν μια δημόσια υπηρεσία που απλά εκεί φοράνε όλοι τα ίδια ρούχα... Για αυτήν την νοοτροπία βέβαια δεν κατακρίνω τόσο τα παιδιά οσο κάποιους χαρτογιακάδες-μοσχάρια πραγματικά-που είχαν την φαεινή ιδέα να στηρίξουν την διαφημιστική εξτρατεια για την προσέλευση ΕΠΟΠ σε ατάκες του τύπου: Μόνιμη θέση εργασίας, σταθερός μισθός (μήνας μπαίνει-μήνας βγαίνει δηλαδή... ), ασφάλιση, καταξίωση (!), καριέρα (!) -αραγε τι καριέρα μπορεί να κανει κάποιος ο οποίος ειναι αναγκασμένος να φερει τους βαθμούς οπλίτη/δεκανέα για περισσότερα απο 5-6 χρόνια;
-
- Στρατηγός
Κρατα ο, τι επιπεδο θελεις... Εγω ειπα αυτο που δειχνουν τα λογια σου... Και για πες μας, σε τι ειναι ικανες οι γυναικες; Στο να κανουν μπουγαδα κ να πλενουν πιατα; Εχετε πολυ κολλημενα μαλλια... Ποτε επιτελους θα καταλαβετε οτι υπαρχουν και γυναικες που ειναι αντρακια κ δεν μασανε σε τιποτα;
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
Να και καποιος που λεει τα πραγματα με το ονομα τους... Μπραβο ρε Νικολα!
Dum spiro spero
-
αμα εισαι απο τις γυναικες < Αντρακια> Γινε οδηγος νταλικας τοτε εκει λογικα θα τα πας πολυ καλα...illy έγραψε:Κρατα ο, τι επιπεδο θελεις... Εγω ειπα αυτο που δειχνουν τα λογια σου... Και για πες μας, σε τι ειναι ικανες οι γυναικες; Στο να κανουν μπουγαδα κ να πλενουν πιατα; Εχετε πολυ κολλημενα μαλλια... Ποτε επιτελους θα καταλαβετε οτι υπαρχουν και γυναικες που ειναι αντρακια κ δεν μασανε σε τιποτα;
-
- Στρατηγός
Κι ομως αγορι μου εδω δει γυναικα οδηγο νταλικας, πυροσβεστικου, λεωφορειου, ταξι-και ηταν γυναικαρα, κουκλα- Για το τι μπορω να κανω ασε με εμενα να το κρινω οκ; Ακομη περιμενω να μου πεις σε τι ικανες οι γυναικες...
Dum spiro spero
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 53
Δεν ξερω τι λετε αλλα οταν ζητας ισοτητα πρεπει να εχεις τα ιδια απαιτουμενα προσοντα με εμενα...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 53
Μετα μην λετε για ρατσισμους και πρασινα αλογα...
-
ειμαι σιγουρος οτι θα ανηκει στις εξερεσεις... Ειδαμε πως τα πατε και στο τιμονι ασε... Ειναι μετρημενα στα δαχτυλα στα επαγγελματα που μπορειτε να ειστε ικανες... Ενα ικανο επαγγελμα για γυναικες ειναι κωμοτρια η νοσηλευτρια...illy έγραψε:Κι ομως αγορι μου εδω δει γυναικα οδηγο νταλικας, πυροσβεστικου, λεωφορειου, ταξι-και ηταν γυναικαρα, κουκλα- Για το τι μπορω να κανω ασε με εμενα να το κρινω οκ; Ακομη περιμενω να μου πεις σε τι ικανες οι γυναικες...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 23
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Γίνε εσύ οδηγός νταλίκας!ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:αμα εισαι απο τις γυναικες < Αντρακια> Γινε οδηγος νταλικας τοτε εκει λογικα θα τα πας πολυ καλα...illy έγραψε:Κρατα ο, τι επιπεδο θελεις... Εγω ειπα αυτο που δειχνουν τα λογια σου... Και για πες μας, σε τι ειναι ικανες οι γυναικες; Στο να κανουν μπουγαδα κ να πλενουν πιατα; Εχετε πολυ κολλημενα μαλλια... Ποτε επιτελους θα καταλαβετε οτι υπαρχουν και γυναικες που ειναι αντρακια κ δεν μασανε σε τιποτα;
Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις και τις γυναίκες που τόσο πολύ αντιπαθείς!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης