Nick. έγραψε:Παιδιά για να είστε σίγουροι για το αν θα βγει φεκ να πάρετε τηλ στο τυπογραφείο θα σας ρωτήσει το όνομα σας αν το έχει εκεί θα σας πει ποιο φεκ είναι κ πότε θα βγει έτσι έμαθα κ εγώ
Απλά όσον αφορά την ενδυμασία σωστό είναι αυτό που λέει ο Διασώστης αλλά για να μη δείξουμε και περίεργο πρόσωπο από την πρώτη μέρα καλά είναι να μη πάμε και με πολιτικά. Άποψη μου πάντα... Τώρα όσον αφορά τα ΦΕΚ, αυτή η ιστορία μας έχει κουράσει και αγχωσει ταυτόχρονα
Taksidiotis έγραψε:Απλά όσον αφορά την ενδυμασία σωστό είναι αυτό που λέει ο Διασώστης αλλά για να μη δείξουμε και περίεργο πρόσωπο από την πρώτη μέρα καλά είναι να μη πάμε και με πολιτικά. Άποψη μου πάντα... Τώρα όσον αφορά τα ΦΕΚ, αυτή η ιστορία μας έχει κουράσει και αγχωσει ταυτόχρονα
Υπάρχουν παλιοί που πανε με πολιτικά, γι αυτόν τον λόγο. Επειδή τους έχουν γραμμένους τους σωφρονιστικους, ουτε t shirt δεν δίνουν.
Πέρα απ το επίδομα που μπήκε μια φορά τα τελευταία 10 χρόνια το 2019, η σειρά του 2009 είχε πάρει μόνο υφάσματα για να ράψει την 8αρα.
Όποιος έχει τα λεφτά εννοείται να παρει την στολή, οι υπόλοιποι μην αγχώνεστε δε πρόκειται να πουν τίποτα.
Διασωστης31 έγραψε:Υπάρχουν παλιοί που πανε με πολιτικά, γι αυτόν τον λόγο. Επειδή τους έχουν γραμμένους τους σωφρονιστικους, ουτε t shirt δεν δίνουν.Πέρα απ το επίδομα που μπήκε μια φορά τα τελευταία 10 χρόνια το 2019, η σειρά του 2009 είχε πάρει μόνο υφάσματα για να ράψει την 8αρα.
Όποιος έχει τα λεφτά εννοείται να παρει την στολή, οι υπόλοιποι μην αγχώνεστε δε πρόκειται να πουν τίποτα.
Εγώ φίλε έδωσα ένα σεβαστό ποσό για ρουχισμό το οποίο φυσικά και δε μου περίσσευε. Απλά για σεβασμό προς την υπηρεσία και προς τους παλιούς. Γνώριζα και από πριν το θέμα με το ρουχισμό ότι πολλοί πάνε με τα πολιτικά. Αλλά σκέφτηκα πως για αρχή καλά θα ήταν να φανώ λίγο πιο τυπικός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Απρ 06, 2022 5:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πάρτε ρε παιδιά κανά 2 3 κοντομανικα με τα διακριτικά κανά 2 παντελόνια κάτι από επάνω για να μην κρυώνετε και αρβύλες (sos να μην έχουν μεταλλικά μέρη γιατί θα κουραστειτε να τα βάζετε και να τα βγάζετε. Θα με θυμηθείτε σε αυτό που λέω) και είστε κομπλέ αυτά χρειάζονται και δεν θα σας πει κανένας τίποτα !
Εγω πήρα τηλέφωνο στο τυπογραφείο σημερα και μου έδωσαν έναν αριθμό για το όνομά μ κ είπαν να τους παίρνω κάθε μέρα τηλ Να ρωτάω αν θα βγει κάποιο φεκ κ με αυτόν τον αριθμό θα μ πουν αν είμαι μέσα