Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
Κάποιο παιδί έγραψε στο στο group που υπάρχει στο fb ότι των ενημέρωσαν από το υπουργείο που πειρε τηλ πως εμάς τους υπόλοιπους που μείναμε ότι θα μας πάρουν μέχρι τέλη Απριλίου και λογικά μετά το Πάσχα, αληθεύει; Γνωρίζει κάποιος τίποτα;
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
Εδώ που φτάσαμε, από το να μας καλέσουν μέσα στο Πασχα καλύτερα να αργήσουν 10 μέρες ακόμα και να κάνουμε και Πάσχα σπίτια μας... Δε νομίζω βέβαια να ισχύει που ειπώθηκε, όπως δεν ίσχυε τίποτα από όσα ακούστηκαν μέχρι σήμερα. Παρόλα αυτά θα δούμε.
Πήρε χτες στο υπουργείο και έτσι του είπαν, τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά όντως εδώ που φτάσαμε το καλύτερο θα ήταν μετά το Πάσχα και όχι να τρέχουμε μέσα στης γιορτες
Μήπως στο υπουργείο μπερδεύτηκαν με του υπόλοιπους εξωτερικούς; Η μήπως το παιδί είναι εξωτερικός; Γιατί μου φαίνεται κουλό να έχουν πάρει 300 άτομα και τώρα να το παγώσουν για ένα μήνα
Παίζει φιλε να έχεις και δίκιο και μένα κουλό μου φαίνεται και πιστεύω ότι μέχρι το Πάσχα θα μας έχουν πάρει
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Δε ξέρω αν έχει τόσο μεγάλο νόημα όσον αφορά τη μεριά του υπουργείου το κομμάτι της ημερομηνίας. Δηλαδή αν έχουν σταλεί τα ονόματα στο τυπογραφείο εδώ και ένα μήνα όπως συνέβη με τα ονόματα που έχουν βγει τότε θα βγουν αυτό το διάστημα. Δε νομίζω ότι έχουν λόγο να καθυστερήσουν.
Των ρώτησε κάποιος απ ότι είδα και τελικά είπε ότι του είπαν από το υπουργείο μέχρι το Πάσχα θα μας έχουν πάρει όλους
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
Σε ποια σελίδα στο facebook ;
Στο group υπαλληλοι εωτερικης φηλαξης φυλακων
Δεν το βρίσκω
Υπάρχει κανένας που μπήκε Κορυδαλλό να μας πει πως είναι τα πράγματα; Είναι τόσο τραγικά όσο λένε;
Από που έμαθες ότι είναι τραγικά ;
Zordy έγραψε:Από που έμαθες ότι είναι τραγικά ;
Έτσι έλεγε κάποιος σε μια συζήτηση στο fb.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Φιλε μου οταν πας θα αποκτήσεις δική σου άποψη. Όλα στο μυαλό είναι. Θα δεις στην ίδια δουλειά ο ένας να παιρναει χάλια και ο άλλος να μην έχει πρόβλημα. Όλα είναι σχετικαυ
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Αυτό το γκρουπ που αναφέρεις πρέπει να το έχουν φτιάξει παιδιά της 6Κ όπως φαίνεται.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες