H μεγαλύτερη πληγή του στρατού είναι οι γυναίκες

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ΓΙΩΡΓΟΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Ολες ενα πραγμα θελουν, να μπουν στον στρατο και να ειναι σε ενα γραφειο... Απο εκει και περα μην το ψαχνεις.
ετσι ακριβως σε ολα τα σωματα αυτο θελουν αυτες... Και σε πληροφορω ουτε για εκει κανουν... Το συμπερασμα το εβγαλα απο τα γραφεια της στρατολογιας... Για αυτο ειμαι απολυτα συμφωνος να δυσκολεψουν τα αθληματα...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από dimitris mak »

Οχι μονο να δυσκολεψουν τα αθληματα αλλα και τα σωματικα προσοντα να αλαξουν...1.70 για τους αντρες,1.70 και για τις γυναικες το μικροτερο υψος...
ΓΙΩΡΓΟΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Οχι μονο να δυσκολεψουν τα αθληματα αλλα και τα σωματικα προσοντα να αλαξουν...1.70 για τους αντρες,1.70 και για τις γυναικες το μικροτερο υψος...
ναι ναι εννοειται και αυτο...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από illy »

Ε βεβαια, μονο στην Ελλαδα ξερετε να υποτιματε τις γυναικες... Γνωστο τοις πασι η νοοτροπια αυτη των αντρων! Στις αλλες χωρες οι αντρες νιωθουν περηφανοι που υπαρχουν στρατευσιμες γυναικες...
Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Οχι μονο να δυσκολεψουν τα αθληματα αλλα και τα σωματικα προσοντα να αλαξουν...1.70 για τους αντρες,1.70 και για τις γυναικες το μικροτερο υψος...
ναι να βαλουν το δεκαθλο και να κανουν το οριο υψους 2 μετρα...

Dum spiro spero
ΓΙΩΡΓΟΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

illy έγραψε:
ναι να βαλουν το δεκαθλο και να κανουν το οριο υψους 2 μετρα...

περιμενε και θα δεις οτι αυτα που λεμε συντομα θα γινουν εχω τις πηγες μου... Και εσυ να νιωθεις περηφανη που γεννηθηκες στην Ελλαδα και οχι στην Αραβια...
ΓΙΩΡΓΟΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

illy έγραψε:Ε βεβαια, μονο στην Ελλαδα ξερετε να υποτιματε τις γυναικες... Γνωστο τοις πασι η νοοτροπια αυτη των αντρων! Στις αλλες χωρες οι αντρες νιωθουν περηφανοι που υπαρχουν στρατευσιμες γυναικες...
και στις αλλες χωρες λογικο αφου οι γυναικες εκει δεν ειναι σαν τις δικες μας...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Εγω αγορι μου το εχω ξαναπει οτι σιγουρα θα εξισωσουν τα αθληματα ιδια με των ειδικων δυναμεων... Τωρα οσο για το αν ειμαι περηφανη για τη χωρα μου τι σχεση εχει με αυτο που λεω; Εσεις δεν εχετε μαθει ποτε να εκτιματε κ να ειστε περηφανοι για τις γυναικες... Και ουτε προκειται ποτε να αλλαξει αυτη η νοοτροπια!

Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:και στις αλλες χωρες λογικο αφου οι γυναικες εκει δεν ειναι σαν τις δικες μας...
τι το διαφορετικο εχουν οι αλλες γυναικες απο τις ελληνιδες;
Dum spiro spero
Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

illy έγραψε:Εγω αγορι μου το εχω ξαναπει οτι σιγουρα θα εξισωσουν τα αθληματα ιδια με των ειδικων δυναμεων... Τωρα οσο για το αν ειμαι περηφανη για τη χωρα μου τι σχεση εχει με αυτο που λεω; Εσεις δεν εχετε μαθει ποτε να εκτιματε κ να ειστε περηφανοι για τις γυναικες... Και ουτε προκειται ποτε να αλλαξει αυτη η νοοτροπια!

Εγω πάντως ειμαι πολυ περηφανος για τις ελληνιδες γενικότερα!Εικόνα
Απλά κάποιες είναι λίγο πιο ''αντράκια''από όσο χρειάζεται... Εικόνα

Όσο για το οτι βρίσκονται λάθος γυναίκες σε λάθος θέση στο στρατό, δεν κατηγορώ τις ίδιες αλλά το πέρα για πέρα διαβλητό, διεφθαρμένο και κομματικοποιημένο σύστημα επιλογής που συντηρεί και ενισχύει αυτήν τη κατάσταση...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Nicolas_mk2 έγραψε:
illy έγραψε: Εγω αγορι μου το εχω ξαναπει οτι σιγουρα θα εξισωσουν τα αθληματα ιδια με των ειδικων δυναμεων... Τωρα οσο για το αν ειμαι περηφανη για τη χωρα μου τι σχεση εχει με αυτο που λεω; Εσεις δεν εχετε μαθει ποτε να εκτιματε κ να ειστε περηφανοι για τις γυναικες... Και ουτε προκειται ποτε να αλλαξει αυτη η νοοτροπια!

Όσο για το οτι βρίσκονται λάθος γυναίκες σε λάθος θέση στο στρατό, δεν κατηγορώ τις ίδιες αλλά το πέρα για πέρα διαβλητο, διεφθαρμένο και κομματικοποιημένο σύστημα επιλογής που συντηρεί και ενισχύει αυτήν τη κατάσταση...
επιτελους, να και μια αποψη ακρως εμπεριστατωμενη και με πολλες αληθειες!ΕικόναΕικόνα
Dum spiro spero
ΕΛΙΣΩ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΕΛΙΣΩ »

illy έγραψε:
Nicolas_mk2 έγραψε:
illy έγραψε: Εγω αγορι μου το εχω ξαναπει οτι σιγουρα θα εξισωσουν τα αθληματα ιδια με των ειδικων δυναμεων... Τωρα οσο για το αν ειμαι περηφανη για τη χωρα μου τι σχεση εχει με αυτο που λεω; Εσεις δεν εχετε μαθει ποτε να εκτιματε κ να ειστε περηφανοι για τις γυναικες... Και ουτε προκειται ποτε να αλλαξει αυτη η νοοτροπια!

Όσο για το οτι βρίσκονται λάθος γυναίκες σε λάθος θέση στο στρατό, δεν κατηγορώ τις ίδιες αλλά το πέρα για πέρα διαβλητο, διεφθαρμένο και κομματικοποιημένο σύστημα επιλογής που συντηρεί και ενισχύει αυτήν τη κατάσταση...
επιτελους, να και μια αποψη ακρως εμπεριστατωμενη και με πολλες αληθειες!ΕικόναΕικόνα
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα Η πιο σωστη αποψη που εχω ακουσει απο εναν αντρα πανω σ'αυτό το θεμα

niki
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από niki »

Σαν γυναίκα απο αυτά που έχω ακούσει για το στρατό είναι πως οι πιο πολλές απο εμάς όχι απλά κοιτάζουν να βολευτούν αλλά αν μπορούσαν να βγάλουν στη στολή και να φοράνε φορεματάκια και όλων των ειδών τα συνολάκια θα ήταν υπερευχαριστημένες...
εντάξει βρε παιδιά υπάρχουν και οι ονομαζόμενες φακλάνες, γουρούνες, κοριτσάκια του μπαμπά, μπίμπο κοκ τι να κάνουμε; Όπως και απο εσάς τους άνδρες... Δεν είσαστε και όλοι τέλειοι εκεί (στο στρατό εννοώ) υπάρχουν και μαμακες... Που είναι πολλοί μάλιστα...
τι να κάνουμε;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Αμφότερες κατηγορίες δεν αξίζουν τα λεφτά που παίρνουν Νίκη. Για μόνιμους μιλάω ε; Αν και ως φαντάρος δε θα με χάλαγε να γυρνούσε ο διοικητής μου και να μου έλεγε "Ήρθε σήμα και δεν αξίζεις τα 8,6 ευρώ το μήνα που παίρνεις, γι'αυτό σε απολύουμε 11 μήνες (τότε) νωρίτερα". Αλλά πού αλλού θα βρουν πιο φτηνά εργατικά χέρια, για να κάνουν τα πάντα, από τις χαμαλοδουλειές μέχρι τις υποχρεώσεις τεμπέλικων στέλεχών του;

Εσείς οι υπόλοιποι, οι μάχιμοι, που τρέχετε και κάνετε ότι προβλέπεται και δεν είστε λαπάδες, τεμπέληδες ή νοικοκυρούληδες, μαγκιά σας και μαζί σας. Απλά από την όση εμπειρία είχα αυτόν τον ένα χρόνο, οι περισσότερες γυναίκες δεν αξίζαν ούτε έπρεπε να είναι εκεί που είναι. Το γιατί είναι εκεί (συστήματα, βύσματα κλπ κλπ) δεν αλλάζει την αλήθεια που λέει ο τίτλος του θέματός αυτού.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Δημητρη γιατι δεν λες για τους χασομερηδες κ τους καλοπερασακηδες που γκρινιαζουν σαν γυναικουλες επειδη κοιταζουν μονο την παρτη τους κ πως να καλοπερνανε; Αυτοι δεν αποτελουν πληγη στον στρατο; Μην τους βαζουμε ολους σε ενα σακι... Διοτι παντα υπαρχουν και εξαιρεσεις! Ουτε ολες οι γυναικες ειναι "μη μου απτου" αλλα ουτε και ολοι οι αντρες ειναι τοσο μαχιμοι...

Dum spiro spero
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης