H μεγαλύτερη πληγή του στρατού είναι οι γυναίκες
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 3
- Επάγγελμα: ΕΠΟΠ
Α, οκ τότε απλά νόμιζα ότι αναφερόσουν στο δικό μου άρθρο, παρεξήγησα!
Πάντως ελπ'οζω απο το δικό μου να μην έχει θιχτεί καμμί του γυναικείου φύλου... Ή του αντρικού!
Πάντως ελπ'οζω απο το δικό μου να μην έχει θιχτεί καμμί του γυναικείου φύλου... Ή του αντρικού!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Δε νομίζω. Πιστεύω ότι εκφέρεις την απόλυτα λογική άποψη η οποία δε θέλει να κρίνει το άτομο βάσει στερεοτύπων, αλλά βάσει της αποδεδειγμένης αξίας του καθενός ξεχωριστά.
Άλλοι έχουν αναφερθεί πολύ υποτιμητικά στο γυναικείο φύλο και το ρόλο του εδώ μέσα, και ς εκείνους θέλησα να εκθέσω τη δική μου άποψη.

Θελω να μπω στο στρατο, αλλα δεν ειμαι καλη στα μαθηματα κ απο βισματα τιποτα, επισης σε οποιον το πα γελασε κ ομως βραζει το αιμα μου!
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 53
Οι γυναικες το μονο που ξερουν ειναι να ζητανε ισοτητα και απο την αλλη ξεχωριστη αντιμετωπιση... Τα υπολιπα ειναι δικαιολογιες. Δεν εχω προβλημα με τις γυναικες που ειναι και θα μπουν στον στρατο, αλλα με τα προβληματα που δημιουργουν απο την στιγμη που μπηκαν στον στρατο... Θα προτιμουσα να ζητουσαν ισοτητα και ιδια αντιμετοπιση οπως στους αντρες, μονο τοτε θα ελεγα μπραβο.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
Συμφωνω απολυτα μαζι σου.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Οι γυναικες το μονο που ξερουν ειναι να ζητανε ισοτητα και απο την αλλη ξεχωριστη αντιμετωπιση... Τα υπολιπα ειναι δικαιολογιες. Δεν εχω προβλημα με τις γυναικες που ειναι και θα μπουν στον στρατο, αλλα με τα προβληματα που δημιουργουν απο την στιγμη που μπηκαν στον στρατο... Θα προτιμουσα να ζητουσαν ισοτητα και ιδια αντιμετοπιση οπως στους αντρες, μονο τοτε θα ελεγα μπραβο.

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 21
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι οι γυναικες χωνονται παντου και σε τομεις που ενω ξερουν οτι δεν τηρουν τα προσοντα απλα για να εχουν σιγουρη θεση και μισθο... Ακουγετε οτι θα δυσκολεψουν και αλλο τα αθληματα σε ολους τους τομεις για να μπαινουν λιγες και καλες...
και καλα θα κανουν!

- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Συμφωνω και με αυτη την αποψη...
-
βαλτο να βραζει το αιμα σου για νοσηλευτρια και αστα αυτα τα επαγγελματα για τους αντρες!Ξανθιππη έγραψε:Θελω να μπω στο στρατο, αλλα δεν ειμαι καλη στα μαθηματα κ απο βισματα τιποτα, επισης σε οποιον το πα γελασε κ ομως βραζει το αιμα μου!
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Ελλη-αυταγια τις γυναικες τα πιστευει και ο ανδρας μου που ναι στρατιωτικος θεωρει πως δεν κανουν για ολες τις ειδικοτητεσ
δημητρησ=δεν μπορω να καταλαβω, γιατι το εγραψες αυτο; Τι μας νοιαζει τι λεει ο αντρας σου;
δημητρησ=δεν μπορω να καταλαβω, γιατι το εγραψες αυτο; Τι μας νοιαζει τι λεει ο αντρας σου;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
Ε εγω πιστευω το ειπε για να μας διξει την γενικη αποψη των αντρων.
Επειδή εγώ τις έζησα 1 χρόνο τις γυναίκες στον στρατό, συμφωνώ πως οι περισσότερες παίρνουν πεταμένα λεφτά. Νομίζουν πως η μόνη τους ευθύνη είναι η φασίνα. Έχω πετύχει ΣΜΥ ανθστρια να είναι αξιωματικός ΚΕΠΙΚ και το μόνο που να την νοιάζει να είναι η καθαριότητα στο ΚΕΠΙΚ και όχι αν τα φυλάκια της ταξιαρχίας έχουν προβλήματα επικοινωνίας ή αν τα σήματα παραδώθηκαν όλα σωστά. Έχω πετύχει γυναίκα λοχία υπηρεσίας στο ΕΚΕ που ζητούσε να σφουγγαρίσουμε τον λόχο 3 φορές. Φυσικά αυτές μετά από λίγο τις γράφαμε στα αρ... Βυλά μας και ας μας βγάζαν αναφερόμενους.
Στο θέμα ασκήσεις πάντως οι περισσότεροι είναι πολύ ελαστικοί μαζί τους. Μην σπάσει το νύχι, μην πάθει τίποτα η κοπέλα, μην μην μην. Μην αναφέρω τις 2342123 δικαιολογίες τύπου "Μα έχω παιδί να το πάω φροντιστήριο" που ακούγονταν για να μην μπουν μέσα για βραδυνές. Ο μόνος που παραδέχτηκα σε αυτό το θέμα ήταν ο διοικητής μου παραμεθώριο που έβγαζε τους πάντες για ασκήσεις ανεξαιρέτως, γυναίκες και άντρες. Και να βλέπεις 23χρονη λχία πχ σε 12ήμερο, σε χειμερινή διαβίωση, σε βολές, σε όλα. Και να είναι μέσα στην γκρίνια όλη μέρα, και να το βλέπεις σαν φαντάρος και να χαμογελάς από μέσα σου.:)
Στο θέμα ασκήσεις πάντως οι περισσότεροι είναι πολύ ελαστικοί μαζί τους. Μην σπάσει το νύχι, μην πάθει τίποτα η κοπέλα, μην μην μην. Μην αναφέρω τις 2342123 δικαιολογίες τύπου "Μα έχω παιδί να το πάω φροντιστήριο" που ακούγονταν για να μην μπουν μέσα για βραδυνές. Ο μόνος που παραδέχτηκα σε αυτό το θέμα ήταν ο διοικητής μου παραμεθώριο που έβγαζε τους πάντες για ασκήσεις ανεξαιρέτως, γυναίκες και άντρες. Και να βλέπεις 23χρονη λχία πχ σε 12ήμερο, σε χειμερινή διαβίωση, σε βολές, σε όλα. Και να είναι μέσα στην γκρίνια όλη μέρα, και να το βλέπεις σαν φαντάρος και να χαμογελάς από μέσα σου.:)
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Οπως βλεπεις αυτη δεν ειναι η γενικη αποψη των αδρων...
-
την γενικη αποψη των αντρων δεν θα την καταλαβεις απο εναν αντρα αλλα απο πολλους και εδω περα μπορεις να την καταλαβεις ανετα...τινα έγραψε:Ε εγω πιστευω το ειπε για να μας διξει την γενικη αποψη των αντρων.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Ολες ενα πραγμα θελουν, να μπουν στον στρατο και να ειναι σε ενα γραφειο... απο εκει και περα μην το ψαχνεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης