Η λογική αυτό λεει ναι...Zordy έγραψε:Πείρα χτες τηλ στο υπουργείο και έτσι μου είπαν, τώρα τι να σου πω από τι στιγμή που κάλεσαν 31 άτομα δεν πιστεύω να αργήσουν να καλέσουν και εμάς
Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 240
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
Επίσης η λογική έλεγε ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης σύμβασης θα γινόντουσαν οι διαδικασίες για να βγουν μετά τα οριστικά. Αλλά η παράνοια νίκησε για άλλη μια φορά. Χαχαχα
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 240
Τους έχω ικανούς να περνούν 50 άτομα τον μήνα να ξέρετε...Taksidiotis έγραψε:Επίσης η λογική έλεγε ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης σύμβασης θα γινόντουσαν οι διαδικασίες για να βγουν μετά τα οριστικά. Αλλά η παράνοια νίκησε για άλλη μια φορά. Χαχαχα
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 237
Ούτε καν 50 άτομα!31 πήραν 🤣🤣🤣🤣🤣
Κ πόσα άτομα από εμάς έχουν ενημερώσει τις δουλειές τους ότι τέλος του μήνα θα φύγουν κ τώρα είναι στον αέρα
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 237
Η γνώμη μου είναι να παίρνουμε τηλέφωνο κάθε μέρα όλοι στο υπουργείο να τους ζαλίσουμε μπας και πιεστούν και τα βγάλουν πιο γρήγορα για όλους
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Nick. έγραψε:Κ πόσα άτομα από εμάς έχουν ενημερώσει τις δουλειές τους ότι τέλος του μήνα θα φύγουν κ τώρα είναι στον αέρα
Παρόν.

- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Paris Volos13 έγραψε:Η γνώμη μου είναι να παίρνουμε τηλέφωνο κάθε μέρα όλοι στο υπουργείο να τους ζαλίσουμε μπας και πιεστούν και τα βγάλουν πιο γρήγορα για όλους
Κοίτα να τους φορτώσουμε και να μη τα βγάλουν καθόλου. Χαχα Με τους 31 θα μείνουμε
Πιο πιθανόν είναι να αλλάξουν γραμμη τηλεφώνου για αυτο παρά να πιεστούν όπως λες Πάρη.
Ούτως η άλλως κάθε μέρα περνούμε τηλέφωνα
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
Nick. έγραψε:Κ πόσα άτομα από εμάς έχουν ενημερώσει τις δουλειές τους ότι τέλος του μήνα θα φύγουν κ τώρα είναι στον αέρα
Και πόσοι επειδή το είπαμε βρήκαν ευκαιρία και μας έδιωξαν πιο νωρίς για να βρουν άλλο άτομο !
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Άλλη μια μέρα αναμενόμενης κοροϊδίας κυλάει ευχάριστα φίλοι...
Γνωρίζει κάποιος για την γονική άδεια που παίρνει ο πατέρας που είναι 8η9 μήνες?
Άλλη μια μέρα π δεν πρόκειται να γίνει κάτι δεν μπορώ να καταλάβω όμως γτ το κάνουν αυτό κ π δεν βγάζουν το φεκ κ γτ έβγαλαν μόνο για 30 άτομα δλδ έλεος 2 μήνες έχουν τα χαρτιά μας
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Mpazoukas έγραψε:Γνωρίζει κάποιος για την γονική άδεια που παίρνει ο πατέρας που είναι 8η9 μήνες;
Αν δε τη δικαιούται η γυναίκα σου την παίρνεις εσύ. Νομιζω είναι 9 μήνες. Την παίρνεις νοποτς θες εσύ. Επίσης νομίζω πως υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις μειωμένη υπηρεσία για πόσους μήνες αντί να πάρεις το 9μηνο. Δεν είμαι απόλυτα βέβαιος σε όλα αυτά, όποτε αν θέλει κάποιος μπορεί να συμπληρώσει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες