Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 124
Ξέρω ότι και εσύ να βοηθήσεις θέλεις αλλά ξέρεις πως ακούγεται στην Ελλάδα το " Έχω έναν γνωστό στο υπουργείο που είπε αυτό ή είπες εκείνο " χαχαχαχαχα
- lefterislefteris
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
Θα φταίω εγώ τώρα άμα φύγω για σεζόν?
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 240
Φύγε και όταν σε ειδοποιήσουν φεύγεις Γιατί βλέπω να περιμένουμε κάνα 2μηνο ακόμα...Taksidiotis έγραψε:Θα φταίω εγώ τώρα άμα φύγω για σεζόν;
Αν όντως καίγονταν τόσο πολύ τουλάχιστον οι εσωτερικοί θα είχαμε μπει εδώ και ένα μήνα! Οπότε βλέπω πρώτα να παιρναει εκπαίδευση και το δεύτερο γκρουπ εξωτερικών και μετά να ξεκινήσουμε όλοι μαζί! Οπότε καλό Ιούνιο και αν!
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Δε τους νοιάζει φίλε αν καίγεται κάποιος στη δουλειά του. Δε είναι από αυτούς... Αυτοί β; Ζουν προτεραιότητες. Και δεν είμαστε μια από αυτές
Χαλαρώστε μάγκες, ουτε μαιο ουτε ιουνιο. Ηρθε μειλ στους πρωτους 31 να παρουσιαστουν και να πιασουν δουλεια
Μου είπε γνωστός (δεξί χέρι αυτού που έχει το κυλικείο στο υπουργείο) ότι θα μπούμε μαζί με τα παιδιά από την 9κ για να μην νιώθουν μοναξιά. Τώρα αν μου είπε ψέματα δεν ξέρω παιδιά πάντως αυτό μου είπε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Walas την Δευ Μαρ 21, 2022 5:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Walas έγραψε:Μου είπε γνωστός (δεξί χέρι αυτού που έχει το κυλικείο στο υπουργείο) ότι θα μπούμε μαζί με τα παιδιά από την 9κ για να μην νιώθουν μοναξιά. Τώρα αν μου είπε ψέματα δεν ξέρω παιδιά πάντως αυτό μου είπε.
Αν είναι αυτός που ψήνει τα τοστ τότε είναι έμπιστη πηγή. Αν είναι αυτός που βγάζει τα τυροπιτάκια από το φούρνο τότε μη τον ακούς, δεν έχει επαφές...
Εμένα μου είπε η καθαρίστρια του υπουργείου ότι θα μας πάρουν μόλις ξανά βγει κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 200
Καλησπέρα παίδες πριν λίγο μου έστειλαν χαρτί το διορισμο μου και σε 10 μέρες αναλαμβάνω υπηρεσία δηλαδή 1 Απριλίου καλή επιτυχία σε όλους
tsanspyr887 έγραψε:Καλησπέρα παίδες πριν λίγο μου έστειλαν χαρτί το διορισμο μου και σε 10 μέρες αναλαμβάνω υπηρεσία δηλαδή 1 Απριλίου καλή επιτυχία σε όλους
Μπράβο φίλε μου καλή αρχή. Στο στείλανε με ταχυδρομείο η mail;
Λέτε να πήραν τους 31 που βγήκε ΦΕΚ για ξεκάρφωμα και εμάς να μας πάρουν το Μάιο ;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 200
Με email ήρθε καλό διορισμο σε όλουςWalas έγραψε:tsanspyr887 έγραψε:Καλησπέρα παίδες πριν λίγο μου έστειλαν χαρτί το διορισμο μου και σε 10 μέρες αναλαμβάνω υπηρεσία δηλαδή 1 Απριλίου καλή επιτυχία σε όλους
Μπράβο φίλε μου καλή αρχή. Στο στείλανε με ταχυδρομείο η mail;
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
tsanspyr887 έγραψε:Καλησπέρα παίδες πριν λίγο μου έστειλαν χαρτί το διορισμο μου και σε 10 μέρες αναλαμβάνω υπηρεσία δηλαδή 1 Απριλίου καλή επιτυχία σε όλους
Μήπως λες μλκιες όπως λέμε κι εμείς εδώ πάνω αδερφέ; Επειδή η ημερομηνία ανάληψης καθηκόντων είναι 1 Απρίλη. Χαχαχα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες