Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
Το πως ακριβώς δέχονται κόσμο οι φυλακές δεν εχει να κάνει μονο με την κάθε προκήρυξη αυτή καθε αυτή και το κομμάτι του ΑΣΕΠ. Υπάρχει και ενα πλαίσιο που αναφέρει τον τρόπο με τον οποίο δέχονται υπαλλήλους τα καταστήματα και αυτό είναι βάση της οργανωτικής δομής. Αυτό συμβαίνει για κάθε τι δημόσιο. Ίσως εκεί κολλάει το όλο κομμάτι.
ARN έγραψε:Όχι αδερφέ μου δεν έχουμε 1 μήνα παραπάνω για να κάνουμε υπομονή, στη σχολή ήμασταν ήδη 2 μήνες απλήρωτοι (άνεργοι) και το κοντέρ συνεχίζει να γράφει με τα έξοδα να τρέχουν και ακόμα βαδίζουμε στο άγνωστο για το πότε θα μας πάρουν.
Σειρά ακομα και το 500αρι οπως παει η δουλεια τον πρωτο μηνα και αν. Και οι εσωτερικοι 3 χρονακια κοντα 900 το μηνα.
Αυτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iMTR την Δευ Μαρ 14, 2022 9:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Miron
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 53
ARN έγραψε:Όχι αδερφέ μου δεν έχουμε 1 μήνα παραπάνω για να κάνουμε υπομονή, στη σχολή ήμασταν ήδη 2 μήνες απλήρωτοι (άνεργοι) και το κοντέρ συνεχίζει να γράφει με τα έξοδα να τρέχουν και ακόμα βαδίζουμε στο άγνωστο για το πότε θα μας πάρουν.
Δεν ισχύει ότι πληρώνουν κατά την διάρκεια της σχολής κάτι σαν αποζημίωση που είπανε σε προηγούμενα σχόλια;
Αδερφέ το Iban μας το ζήτησαν μια μέρα πριν φύγουμε από την σχολή.Τα συμπεράσματα δικά σου για το πότε θα το πάρουμε
Στη σχολή τι κάνατε παιδιά; Βολες, θεωρία κλπ;
Αν δεν προβλέπεται πως θα το κάνει ο ΑΣΕΠ λοχία; Από την στιγμή που βγήκε με ΑΣΕΠ η προκήρυξη η διαδικασία είναι αυτή. Εγώ μιλάω πάντα με το τι προβλέπεται νομικά βέβαια όχι τι με βολεύει έτσι. Για να μην παρεξηγούμε.Loxias89 έγραψε:Walas έγραψε:Θέματα του υπουργείου και των δύο υπηρεσιών τα κάνετε θέματα του ΑΣΕΠ. Ας έβγαζε διαφορετικές προκηρηξεις το υπουργείο. Ο ΑΣΕΠ τελείωσε την δουλειά που του αναθέσαν. Δηλαδή την επιλογή του προσωπικού. Δεν είναι θέμα του ΑΣΕΠ που κάποιοι δεν δέχτηκαν την θέση.
Και αν πει το υπουργείο μετά ότι έχει 50 κενά (που θα τα έχει), τότε θα ζητήσει από τον ΑΣΕΠ κόσμο. Δε φταίει ο ΑΣΕΠ όταν δε κάνει ανακατανομή να πάρει τηλέφωνα το κόσμο και παίρνει επιλαχών ;
Walas έγραψε:Αν δεν προβλέπεται πως θα το κάνει ο ΑΣΕΠ λοχία; Από την στιγμή που βγήκε με ΑΣΕΠ η προκήρυξη η διαδικασία είναι αυτή. Εγώ μιλάω πάντα με το τι προβλέπεται νομικά βέβαια όχι τι με βολεύει έτσι. Για να μην παρεξηγούμε.
Άρα φταίει το υπουργείο. Το ότι είναι αυτή η διαδικασία του ΑΣΕΠ δε σημαίνει ότι είναι και σωστή... Βλέπε απολυτήρια ΟΑΕΔ και νυχτερινά που είναι το ίδιο με ενός γενικού λυκείου. Άλλο θέμα αυτό εν μέρει, πάντως κάποιος θα πρέπει να κάνει την ανακατανομή για μένα. Δεν είναι δίκαιο κ νομίζω είναι ξεκάθαρο... Όσοι πάνε δικαστικά από όσο ξέρω δικαιώνονται σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά δεν έχουν όλοι λεφτά για δικηγόρους. Μπορεί να κάνει το υπουργείο ανακατανομή και να ζητήσει επιλαχών μετά από ΑΣΕΠ για τα κενά. Είναι πρώτες προκηρύξεις αυτές με τον ΑΣΕΠ (6κ-9κ) γιαυτο δημιουργείται αυτό πρόβλημα. Σε όλες τις υπόλοιπες του ΑΣΕΠ έχουν ίδιες ειδικότητες οι επιλαχών που μπαίνουν αργότερα όποτε έχουν να στεφτούν μόνο την περιοχή τοποθέτησης. Εδώ εχουμε να κάνουμε με 2 διαφορετικές υπηρεσίες που Κανονικά πρέπει να γίνει ανακατανομή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Μαρ 15, 2022 10:57 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όποιος πάει δικαστικά για το συγκεκριμένο θέμα παρακαλώ να μου στείλει προσωπικό μήνυμα όταν γίνει το δικαστήριο για να παρακολουθήσω από κοντά και να ακούσω το σκεπτικό του δικηγόρου και βέβαια την απάντηση του δικαστη που θα είναι όλα τα λεφτά.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 180
Το σκεπτικό θα είναι ότι είναι διαφορετικές υπηρεσίες. Εγω θέλω να δω όταν θα καλέσουν τους 260 του προϋπολογισμού του 2022 από επιλαχόντες της 9κ με λιγότερα μόρια, μετά τα οριστικά τους.
Και οι μισοι θα είναι της 6κ, και θα Αρχίσει το ντόμινο.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Διασωστης31 έγραψε:Το σκεπτικό θα είναι ότι είναι διαφορετικές υπηρεσίες.Εγω θέλω να δω όταν θα καλέσουν τους 260 του προϋπολογισμού του 2022 από επιλαχόντες της 9κ με λιγότερα μόρια, μετά τα οριστικά τους.
χαχαχα θα είχε πολύ πλάκα αλλα δε μπορεί να γίνει. Οι κανονισμοί του σωφρονιστικού συστήματος αναφέρουν ότι μια νέα προκήρυξη μπορεί να απορροφήσει επιλαχόντες από μια προηγούμενη αρκεί να μην έχουν περάσει 6 μήνες από την ανακοίνωση των οριστικών της δευτερης.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 180
2 χρόνια ισχύουν οι λίστες του ασεπ με τους επιλαχόντες.6 μηνες μπορεί να ήταν παλιά που έβγαινε απ το υπουργείο.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Δύο χρόνια είναι για να πάρει για την ίδια προκήρυξη.6 μηνες είναι για να πάρει πχ η προκήρυξη με τους 256 από την 9Κ πχ.
Walas έγραψε:Όποιος πάει δικαστικά για το συγκεκριμένο θέμα παρακαλώ να μου στείλει προσωπικό μήνυμα όταν γίνει το δικαστήριο για να παρακολουθήσω από κοντά και να ακούσω το σκεπτικό του δικηγόρου και βέβαια την απάντηση του δικαστη που θα είναι όλα τα λεφτά.
Θεωρείς ότι δε δικαιώνεσαι δλδ ; Αυτό λες ;
Loxias89 έγραψε:Walas έγραψε:Όποιος πάει δικαστικά για το συγκεκριμένο θέμα παρακαλώ να μου στείλει προσωπικό μήνυμα όταν γίνει το δικαστήριο για να παρακολουθήσω από κοντά και να ακούσω το σκεπτικό του δικηγόρου και βέβαια την απάντηση του δικαστη που θα είναι όλα τα λεφτά.
Θεωρείς ότι δε δικαιώνεσαι δλδ ; Αυτό λες ;
Ζητώντας μετάταξη σε άλλη υπηρεσια και ταυτόχρονα μετάθεση στο τόπο σου από ένα δικαστήριο επειδή δεν σου αρέσει μια διαδικασία προκηρηξης στην οποία συμμετείχες με την θέληση σου; Αν έχεις χαρτιά και καλά επιχειρήματα για να το στηρίξεις ίσως γινεται. Για αυτό λέω να με ειδοποιήσει όποιος το κάνει για να δω πως το στήριξε και τι απόφαση θα βγάλει το δικαστήριο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Walas την Τρί Μαρ 15, 2022 9:39 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Διασωστης31 έγραψε:Το σκεπτικό θα είναι ότι είναι διαφορετικές υπηρεσίες.Εγω θέλω να δω όταν θα καλέσουν τους 260 του προϋπολογισμού του 2022 από επιλαχόντες της 9κ με λιγότερα μόρια, μετά τα οριστικά τους.
Γιατί τις δήλωσε και τι δύο υπηρεσίες αφού ήθελε να περάσει στην μια;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης