Το έδωσε ο γραμματέας αντί εγκληματικής πολιτικής στους αποφοίτους εξωτερικούς φρουρούς για να μαθαίνουν νέα σχετικά με την πρόοδο της προκήρυξη.
Κατά τα λεγόμενα του εχθές παραδόθηκαν τα αποτελέσματα της σχολής στο κύριο καινούργιο και αυτός από εκεί και ύστερα κινεί τις διαδικασίες πρόσληψης οπότε πρότεινε να τον παίρνουμε τηλέφωνο για κάθε πληροφορία.
Ενδιαφέρον αυτό που λες φίλε. Βέβαια βλέπω οι προσλήψεις εσωτερικών και εξωτερικών να γίνονται σε διαφορετικό χρόνο. Είναι ο ίδιος κύριος ο οποίος μας έστειλε τα mail για να στείλουμε τα δικαιολογητικά. Σίγουρα θα ξέρει κάτι παραπάνω σε σχεση με το στάδιο που βρίσκονται οι διορισμοι.
Δεν ξέρω αν γίνονται σε διαφορετικό χρόνο οι προσλήψεις εσωτερικών/εξωτερικών έχω όμως την εντύπωση ότι τα ΦΕΚ διορισμού βγαίνουν ατομικά οπότε δεν πρέπει να τίθεται καν θέμα εσωτερικών/ εξωτερικών. Ο γενικός γραμματέας είπε ότι ο καινούριος είναι ο υπεύθυνος για την έκβαση της προκήρυξης, έχει την εμπειρία και δικαιοδοσία για την έκβαση της προκήρυξης και λογικά πριν τις γιορτές του Πάσχα θα έχουμε ξεκινήσει.
Όπως είπε και εκείνος από τον καινούριο ενημερώνεται οπότε μας ζήτησε και εμάς να παίρνουμε τον καινούριο για κάθε πληροφορία και όχι την γραμματεία γιατί πλέον όλες τις διαδικασίες από εδώ και πέρα τις τρέχει ο καινούριος.
Τότε παιδιά ας καλέσει το πρωί ένας τον άνθρωπο, μη τον πάρουμε όλοι μαζί. Να δούμε τι έχει να μας πει και πως πηγαίνουν τα πράγματα. Τα ΦΕΚ βγαίνουν ανά θέση από ότι ξέρω. ΤΟ θέμα της Ουκρανίας το μόνο που μπορεί να προκαλέσει είναι νωρίτερα τις εκλογές άρα και το διορισμό για τους ευνόητους λόγους. Μετά αυτό που μπορεί να προκαλέσει ο πόλεμος είναι να μπλέξουμε όλοι μαζί σε αυτό το πανηγύρι που γίνεται εκεί και να μη διοριστούμε καν και να φορέσουμε τις χακί φόρμες αντί για τις σκούρες μπλε. Χαχαχα
Μόνιμε μην λέμε ότι να ναί! Αν ήταν με κάθε πόλεμο να μην προσλαμβανανε κόσμο στο ελληνικό δημόσιο δεν θα υπήρχε υπάλληλος τώρα εδώ έγινε χαμός μετά το 74 που έγινε και εισβολή στην Κυπρο και πεθανανε 8500 Έλληνες τώρα σε 3η χώρα είναι! Άσε που έχουν γίνει από τότε πόλεμοι σε Σερβία Αφγανιστάν Ιράκ Συρία Ιεμενη και Λιβύη και οι περισσότεροι είναι ακόμα