Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
Να δούμε πως θα κάνουμε τις μετακομίσεις και όλα τα συναφή αν μας ειδοποιήσουν τελευταία μέρα. Μου φαίνεται θα πάμε στις πόλεις μας νωρίτερα και θα περιμένουμε λες και φυλάμε Θερμοπύλες...
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 200
Φίλε από την ημέρα που θα σε καλέσει θα σου δώσει 10-15 μέρες να πας για δουλειάTaksidiotis έγραψε:Να δούμε πως θα κάνουμε τις μετακομίσεις και όλα τα συναφή αν μας ειδοποιήσουν τελευταία μέρα. Μου φαίνεται θα πάμε στις πόλεις μας νωρίτερα και θα περιμένουμε λες και φυλάμε Θερμοπύλες...

-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
Τέλη Μαρτίου έχω ειδοποίηση ότι θα μπουν σχολή οι επόμενοι εξωτερικοί φρουροί !
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 237
Μακάρι να δώσουν 10-15 μέρες αλλά και πάλι θα τρεχουμε για σπίτια κλπ τελευταία στιγμή και ειδικά για εμάς που περασαμε μακριά θα είναι μεγάλο λουκι
Μας ξενέρωσες
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 124
Εμένα πάλι με φοβίζει και αυτό που λέει για ένα μήνα μετά το ΦΕΚ για την ανάληψη καθηκόντων ή μέχρι και 6 μήνες σε εξαιρετικές περιπτώσεις γιατί σε αυτή την προκήρυξη τα έχουμε δει όλα !
Ωραίος είχαμε το άγχος μας με το πότε θα βγουν τώρα με αυτά π λες μας βοηθάς περισσότερο 😂😂
-
Συγγνώμη ρε φιλαράκι αλλά όσο άγχος έχεις εσύ άλλο τόσο έχω και εγώ ! Τουλάχιστον εδώ μπορούμε να μοιραστούμε τους προβληματισμούς μας και να συζητήσουμε κάτι που δεν μπορούν να καταλάβουν όσοι είναι έξω από τον χορό !
Ναι σωστός πάντως δεν νομίζω να το πάνε πάνω από το όριο των 3 μηνών αν ισχύει κ αυτό π είπε ο φίλος πιο πάνω ότι τους εξωτερικούς τους έχουν πει ότι τέλος Μαρτίου μπαίνουν λογικά την ίδια στιγμή θα πάρουν κ εμάς
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Αν έχουμε 15 μέρες πάλι καλά είναι θα πω. Αλλά το τελευταία στιγμή πάντα εγκυμονεί κινδύνους και προβλήματα που μπορεί να τα αποφύγει κανείς αν είχε χρόνο ή τουλάχιστον πρόγραμμα.
10 μέρες θα έχουμε προθεσμία
-
Μια απορία που μου έχει δημιουργηθεί είναι ενώ οι αστυνομικοί οι συνοριοφύλακες οι ειδικοί φρουροί οι πυροσβέστες και οι στρατιωτικοί έχουν πρόσβαση στα στρατιωτικά νοσοκομεία γιατί οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και οι υπάλληλοι εξωτερικής φρούρησης μένουν εκτός ;
Γιατί οι Σωφρονιστικόι και οι Εξωτερικοί δεν είναι Σώμα Ασφαλείας.
Νομίζω μόνο στο πρατήριο της ΕΛΑΣ έχουμε πρόσβαση
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Ναι και προφανώς δε συμφέρει το κράτος να τους κάνει. Βέβαια κάπου είχα διαβάσει παλιότερα ότι και κάποιοι από τους ίδιους τους Υπαλλήλους είχαν αναπτύξει επιχειρήματα που δεν ήθελαν να ενταχθούν στα σώματα ασφαλείας. Αν και για μένα αν με ρωτάς θεωρώ αυτονόητη την ένταξη εσωτερικών και εξωτερικών. Δε ξέρω για ποιο λόγο δε γίνεται αγωνας για αυτό. Γιατί αν δεις και τις απεργίες και τις κινητοποιήσεις δε θα δεις πουθενά αυτό το αίτημα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες