Απο ρουχα αρβύλα τι σας εδωσαν; Εκστρατείας η επίσημα;forebni έγραψε:Λοιπόν παιδιά θα σας ενημερώσω για την σχολή, πλέον μετά από δικές μας πιέσεις καταφέραμε να έχουμε όλα τα σκ ελεύθερα και τις ώρες του Σαββάτου (5 ώρες) θα γίνονται 2 απογεύματα καθημερινές, επίσης η σχολή είναι και για τους μέσα και για τους έξω, υπάρχει χρηματική αποζημίωση 640 μικτά για τους 2 μήνες, επίσης όπως προείπα εάν κάποιος θέλει μπορεί να φεύγει το μεσημέρι μετά τα μαθήματα και να γυρνάει το πρωί της επόμενης. Ότι άλλο πείτε μου
Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
Μας έδωσαν 1 ζευγάρι αρβύλα, ένα παντελόνι -χιτονιο- μπλουζα- μπουφάν. Μια ζώνη Παντελονιού και 1 ζώνη εξάρτησης. Επίσης και ένα καπέλο με το σήμα της αστυνομίας, όλα στο χρώμα μπλε εκτός από την εξάρτηση που ήταν μαύρη και τα αρβύλα
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
Φανταστείτε πόσο ειρωνικό θα είναι να δώσουν και σε μας τους εσωτερικούς ρουχα. Θα δουλεύουμε, πρώτα ο Θεός, πόσους μηνες κι εγώ δε ξέρω και μετά θα μας υποδεχτουν σα νεοσύλλεκτους φαντάρους. Χαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taksidiotis την Σάβ Ιαν 29, 2022 6:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Taksidiotis έγραψε:Φανταστείτε πόσο ειρωνικό θα είναι να δώσουν και σε μας τους εσωτερικούς ρουχα. Θα δουλεύουμε, πρώτα ο Θεός, πόσους μηνες κι εγώ δε ξέρω και μετά θα μας υποδεχτουν σα νεοσύλλεκτους φαντάρους. Χαχαχα
Μην αγχώνεσαι ταξιδιώτη για δουλειά θα παμε οχι φαντάροι. Μας περιμένουν οι άνθρωποι να πάμε για να βοηθήσουμε.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
Walas έγραψε:Μην αγχώνεσαι ταξιδιώτη για δουλειά θα παμε οχι φαντάροι. Μας περιμένουν οι άνθρωποι να πάμε για να βοηθήσουμε.
Όχι φιλε εννοώ πως τα παιδιά που είναι τώρα στη σχολή ορθώς τους έδωσαν ρούχα. Εμάς που θα πάμε μετά, ενώ θα δουλεύουμε ήδη θα μας δώσουν ρούχα λες και μολις μπήκαμε στην υπηρεσία. Χαριτολογώντας το είπα. Προφανώς μας περιμένουν. Να βοηθήσουμε και να πάρουν και κανένα ρεπό που τους χρωστανε εδώ και κάτι χρόνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιαν 30, 2022 9:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χιτονιο μπλουζα με σήματα πανω κομπλε η σκετα;forebni έγραψε:Μας έδωσαν 1 ζευγάρι αρβύλα, ένα παντελόνι -χιτονιο- μπλουζα- μπουφάν. Μια ζώνη Παντελονιού και 1 ζώνη εξάρτησης. Επίσης και ένα καπέλο με το σήμα της αστυνομίας, όλα στο χρώμα μπλε εκτός από την εξάρτηση που ήταν μαύρη και τα αρβύλα
Καλημέρα, σκέτα μας τα έδωσαν απλά, μας έδωσαν ξεχωριστά 4 σήματα για το χιτονιο να τα βάλουμε μόνοι μας (ράψιμο)
Μια χαρα παλι καλα π σας εδωσαν.forebni έγραψε:Καλημέρα, σκέτα μας τα έδωσαν απλά, μας έδωσαν ξεχωριστά 4 σήματα για το χιτονιο να τα βάλουμε μόνοι μας (ράψιμο)
Για ταυτότητες τι σας ειπαν; Θα σας δωσουν η θ βγάλετε ο καθενας στην φυλακη του;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 240
Αυτό που είπε κάποιος για 640? μεικτα στην σχολή ισχύει;
Ταυτότητες ακούμε δεν έχουμε ενημέρωση μαλλον πάει η για το τέλος η στα καταστήματα κράτησης, εγώ είπα για τα 640 μικτά ύστερα από ενημέρωση καθηγητή σχετικά με την αποζημίωση μας για την δίμηνη εκπαίδευση.
Υπηρεσιακες Ταυτότητες παιδιά έχουν κ οι εσωτερικοί; Και αν ναι Γράφουν κανονικά τα στοιχεία σ και την υπηρεσία που είμαστε;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 180
Fanis93 έγραψε:Υπηρεσιακες Ταυτότητες παιδιά έχουν κ οι εσωτερικοί; Και αν ναι Γράφουν κανονικά τα στοιχεία σ και την υπηρεσία που είμαστε;
Ναι κανονικά, τα πάντα.
Αλλάζουν ταυτοτητα και οι εσωτερικοι; Η πολιτικη δηλαδη καταργείται και υπαρχει μονο υπηρεσιακή?
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 180
Rty έγραψε:Αλλάζουν ταυτοτητα και οι εσωτερικοι; Η πολιτικη δηλαδη καταργείται και υπαρχει μονο υπηρεσιακή;
Έχουν 2 ταυτότητες, και πολιτική και υπηρεσιακή.
Και οι εξωτερικοι και οι εσωτερικοί.
Καλησπέρα παιδιά καινούργιος εδώ. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν έξω πέρα από την υπηρεσία χρησιμοποιούμε τις καινούργιες ταυτότητες η τις παλιές μας τις πολιτικές δλδ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες