Taksidiotis έγραψε:Η διάρκεια της σχολής στους εσωτερικούς λέτε να είναι ίδια με τους εξωτερικούς; Γιατί φαντάζομαι πως ενδέχεται να είναι και λιγότερη.
Δεν υπάρχει σχολή για εσωτερικούς σας μαθαίνουν οι παλιοί... Οι εξωτερικοί πόσους μήνες σχολή θα κάνουν σας ειπε κανένας;
Περνάνε σχολή, όμως το κανουν αργότερα συνήθως οι εσωτερικοι αφού έχουν ξεκινήσει δουλεια. Εμείς οι έξω 8 εβδομάδες θα κάνουμε.
Player7 έγραψε:MakisD-KWstas26 είσαι μεγάλο τρολ.Άκου λέει δεν υπάρχει σχολή για εξωτερικούς και σε μαθαίνουν οι παλιοί τη δουλειά. Χαχαχ
Δεν ήξερα φιλε εχω φίλους εσωτερικούς δουλεύουν από το 2018 δεν πέρασαν καμια σχολή πλακα μου κάνεις δε τρολαρο
Αυτοί ήταν συμβασιούχοι γι'αυτό δεν τους πήγανε σχολή. Η σχολή υπάρχει στον Ελαιώνα Θηβών και θα περάσουν και οι εσωτερικοί είτε πριν μπουν για δουλειά είτε κάποια στιγμή στο μέλλον...
Θα περασουμε και εμείς οι εσωτερικοί σχολή κανονικά! Εννοείται θα πιασουμε δουλειά πρωτα και κάποια στιγμή θα μας καλέσουν και για σχολή! Έτσι γινόταν πάντα
Αν τελειώσει η φάση των ελέγχων με τους φορείς τότε το ΦΕΚ θα βγει σχεδόν διαδικαστικά. Δε νομίζω να αργήσει πολύ. Όπως και με το ΦΕΚ τοποθέτησης κατά κάποιο τρόπο. Επίσης θεωρώ πως η επόμενη φάση είναι να ειδοποιηθούμε από τα καταστήματα όχι μέσα σε ένα διάστημα (χ') ημερών έχουμε το περιθώριο να μεταβούμε σε αυτά για να υπογράψουμε. Και μετά βγαίνει το ΦΕΚ με όσους υπέγραψαν, δλδ τους διοριστέους