Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
Τελικά στην σχολή παίρνουμε κάποια λεφτά η δεν ισχύει κάτι τέτοιο;
Ακριβώς μετά από εμάς θα περάσουν οι υπόλοιποι εξωτερικοί. Μετά μάλλον θα περάσετε εσείς. Η σχολή που κάνουμε εκπαίδευση είναι και σωφρονιστικών υπαλλήλων είναι όμως μικρή η χωρητικότητα της. Και το βλέπω δύσκολο να περιμένετε τόσο καιρό χωρίς να μπείτε για δουλειά. Το καλύτερο κατά την γνώμη μου αν θες θα ήταν πριν μπείτε βέβαια να περάσετε εκπαίδευση.Taksidiotis έγραψε:Αφού είπανε πως μετά τους εξωτερικούς θα περάσουμε εμείς ρε παιδιά εκπαίδευση. Σιγά μην έκαναν σχολή μόνο για τους εξωτερικούς.
Υπάρχει περίπτωση να περάσουμε πρώτα εκπαίδευση και μετά να πάμε για δουλειά εμείς η εσωτερική ;
Λοιπόν παιδιά θα σας ενημερώσω για την σχολή, πλέον μετά από δικές μας πιέσεις καταφέραμε να έχουμε όλα τα σκ ελεύθερα και τις ώρες του Σαββάτου (5 ώρες) θα γίνονται 2 απογεύματα καθημερινές, επίσης η σχολή είναι και για τους μέσα και για τους έξω, υπάρχει χρηματική αποζημίωση 640 μικτά για τους 2 μήνες, επίσης όπως προείπα εάν κάποιος θέλει μπορεί να φεύγει το μεσημέρι μετά τα μαθήματα και να γυρνάει το πρωί της επόμενης. Ότι άλλο πείτε μου
Έχετε κάποια ενημερώσει για εμάς τους εσωτερικούς ; Για το αν θα πάμε για εκπαίδευση πρώτα πριν πιάσουμε δουλειά; Γενικός σας ήταν ποτέ θα πιάσουμε δουλειά ;
Μήπως εχεις ακούσει τίποτα πότε θα κάνουν οι εσωτερικοί σχολή; Η θα πάμε πρώτα για δουλειά; Γιατί Κανένας δεν μπορεί να μας απαντήσει σε αυτή την ερώτηση...
- Xristoslarisa
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
Εμείς οι εσωτερικοί θα ξεκινήσουμε κανονικα δουλειά κ μόλις πάμε σχολή θα πληρωνόμαστε κανονικά σαν να δουλεύουμε;
Γνωρίζει κανείς ποτε θα καλέσουν τους επιλαχοντες στις θέσεις όσων δεν αποδεχτούν τον διορισμό;
Για τους εσωτερικούς από όσο ξέρω ανεπισημα είναι ότι ξεκινάνε κανονικά δουλειά και μέσα σε βάθος διετίας κάνουν σχολή, επειδή οι εσωτερικοί θα πάνε σχολή αφού έχει προηγηθεί ο διορισμός τους αποζημιώνονται κανονικά αυτο το διάστημα,
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
Το να γίνει 5νθήμερο είναι ενδιαφέρον. Να έχεις ΣΚ ελεύθερο δλδ. Δε ξέρω βέβαια αν θα γίνει και με μας τους υπόλοιπους έτσι αργότερα... Κι εγώ πιστεύω πως θα γίνει όπως με τις συμβάσεις. Οι σωφρονιστικοί δούλευαν κανονικά με τις συμβάσεις χωρίς εκπαίδευση ενώ οι εξωτερικοί δε ξεκίνησαν ποτέ λόγω του ότι δεν είχαν εκπαιδευτεί. Φαντάζομαι πως θα ξεκινήσουμε κανονικά οι εσωτερικοί δηλαδή.
Εσείς παιδιά που είστε στη σχολή, ξέρουν εκεί περίπου πότε θα ξεκινήσουμε;
Εσείς παιδιά που είστε στη σχολή, ξέρουν εκεί περίπου πότε θα ξεκινήσουμε;
Καλημέρα σας παιδιά, δεν έχουμε ακούσει τίποτα ακόμα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εσωτερικοί δουλειά η εμείς οι πρώτοι φουρνιά εξωτερικον, ανεπίσημα πολλά ακούγονται αλλά χορτάσαμε τόσα χρόνια από ανεπισημες δηλώσεις
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 240
Καλημέρα... Τωρα πλέον φτάσανε στην τελική ευθεία, τον επόμενο μήνα το πολύ αρχές Μαρτίου θα ξεκαθαρίσει...forebni έγραψε:Καλημέρα σας παιδιά, δεν έχουμε ακούσει τίποτα ακόμα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εσωτερικοί δουλειά η εμείς οι πρώτοι φουρνιά εξωτερικον, ανεπίσημα πολλά ακούγονται αλλά χορτάσαμε τόσα χρόνια από ανεπισημες δηλώσεις
Εγώ που κάλεσα σήμερα στο υπουργείο μου είπαν πως δεν γνωρίζει κανένας για το ποτέ θα ξεκινήσουμε
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
Δεν έχουμε ιδέα ούτε πότε να βρούμε σπίτια ή τι να κάνουμε γενικότερα. Σε τυφλά σημεία βαδίζουμε.
Ελπίζω να μας πουν νωρίτερα όταν είναι να ξεκινήσουμε δουλειά ώστε να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή για σπίτια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: AnastasiAkiriAziDOu και 5 επισκέπτες