Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 18
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Θα το δούμε στη πορεία, εμένα με ευνοεί να βγάλει καινούργια για να κάνω και εκεί τα χαρτιά μου για να φτιάξω τη περιοχή διότι έχω ΙΕΚ.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 240
Αυτά όλα είναι θεωρίες συνομοσιας... Επισημα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο...Mak Marine έγραψε:Taksidiotis έγραψε:Al8888 έγραψε:Ρε παιδια τι ειναι αυτοι οι 250 που ανα φερονται εδω μεσα;
Είναι διαγωνισμος για 256 άτομα. Και είναι για να γίνει προσκληψη απο ΑΣΕΠ μέσω γραπτού διαγωνισμού. Υπάρχει μια φημολογία ότι κατά τι Φλεβάρη θα υπάρχουν δημοσιεύσεις για αυτό.
Καλημερα
Ακούγετε ότι θα τους τραβήξει από τους επιτυχόντες (μη διοριστέους) της 6Κ. Ισχύσει κάτι τετοιο;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 240
Από που προκύπτει ότι θα πάει τους 256 από την 6κ;nikos521 έγραψε:Al8888 έγραψε:Οταν λες ακουγεται; Απο εγκυρες πηγες; Και αν τραβηξει κοσμο απτν 6κ με ποιο τροπο θα γινει; Θα γινουν παλι καποιου ειδους δοκιμασιες;
Λογικα θα απορροφησει εμας που εχουμε περασει επιτυχως στις δοκιμασιες και υπαρχουν υποψηφιοι ετοιμοι προς προσληψη, αν βεβαια τους παρει απο την 6κ.
Δεν προκυπτει απο καπου αυτη η θεωρια, απλα εικασιες κανουμε.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
Προφανώς όλα είναι θεωρίες και εικασίες.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 40
geomp έγραψε:Γνώμη μου η 6κ τελείωσε, η 9κ επίσης θα τελειώσει, θα βγούνε γραπτό διαγωνισμό πιστεύω άλλη προκήρυξη διαφορετική με τα ίδια κριτήρια.Κάποτε έλεγαν ότι και για την 9κ πάρει επιλαχόντες από την 6κ.
Απλά μέχρι τότε θα έχουν βγεί καινούργιοι πιστοποιημένοι.
Σωστά θα βγουν καινούργιοι πιστοποιημένοι άλλα θα μειωθούν και οι υποψήφιοι λόγο ορίου ηλικίας
Εγώ πχ τελείωσα ιεκ και περιμένω τα αποτελέσματα της πιστοποίησης αλλά έκανα τα χαρτιά μου για Β στην 9Κ με προϋπηρεσία 116 μήνες διότι δεν είχα περιθώρια ορίου ηλικίας και έβαλα ολα τα καταστήματα
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει στην 6κ πόσους επιλαχοντες πηραν; Κοντά στους 100; Και πάνω κατω πόσα άτομα συνολικά να κόπηκαν στις πκε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ale3andros12 την Παρ Δεκ 31, 2021 12:54 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
ale3andros12 έγραψε:Παιδιά να κάνω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει στην 6κ πόσους επιλαχοντες πηραν; Κοντά στους 100; Και πάνω κατω πόσα άτομα συνολικά να κόπηκαν στις πκε;
Πόσα άτομα κόπηκαν στις ΠΚΕ μπορείς να δεις απο τα αποτελέσματα επιτυχόντων και να τους αφαιρέσεις από το σύνολο των κληθέντων στην αρχή των διαδικασιών. Τώρα πόσους επιλαχόντες πήραν τι να σου πω. Πρεπει να συγκρίνεις τα προσωρινά με τωρα για να δεις τις αποκλείσεις.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Άσχετο, αλλα είμαστε για ρουχισμό τώρα ή να περιμένουμε να πάμε στα καταστήματα και μετά?
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 237
Εγώ θα οργανωθω από τώρα ρουχα κλπ γιατί έχω περασει μακριά και τελευταία στιγμή θα τρέχω για σπίτια και μλκιες
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 200
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά θα έχουμε πολιτική ταυτότητα ή μας βγάζουν άλλη;
tsanspyr887 έγραψε:Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά θα έχουμε πολιτική ταυτότητα ή μας βγάζουν άλλη;
Από όσο γνωρίζω (ας με διόρθωση κάποιος αν ξέρει σίγουρα) στην εξωτερική έχεις και τις 2, πολιτική και υπηρεσιακή. Και στην εξωτερική πλέον θα δίνουν και του καινούριου τύπου που αναγράφει πάνω αρ. Άδειας οπλοφορίας κτλ.
Κατι άλλο, είναι κανένας για την σχολή να μπει τώρα στις 10 του μηνός και να είναι ανεμβολίαστος; Δέχονται ραπιντ ή οχι ;
Ναι, δέχονται και με ραπιντ.
Καλημέρα σε όλους, εμείς οι εξωτερικοί που θα ξεκινήσουμε την σχολή στις 10 Ιανουαρίου γνωρίζει κάποιος αν θα πληρωνόμαστε κατά την διάρκεια της σχολής, ευχαριστώ πολύ.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 237
Λογικά θα πληρώνεστε και στην σχολή! Ταυτότητες θα έχουμε και υπηρεσιακές και πολιτικές όλοι! Το ξέρω γιατί είναι και ο πατερας μου 30 χρόνια στην υπηρεσία εσωτερικός και έχει και τις 2
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες