Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 529

Δημοσίευση από Taksidiotis »

Al8888 έγραψε:Ρε παιδια τι ειναι αυτοι οι 250 που ανα φερονται εδω μεσα;

Είναι διαγωνισμος για 256 άτομα. Και είναι για να γίνει προσκληψη απο ΑΣΕΠ μέσω γραπτού διαγωνισμού. Υπάρχει μια φημολογία ότι κατά τι Φλεβάρη θα υπάρχουν δημοσιεύσεις για αυτό.

Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Mak Marine »

Taksidiotis έγραψε:
Al8888 έγραψε:Ρε παιδια τι ειναι αυτοι οι 250 που ανα φερονται εδω μεσα;

Είναι διαγωνισμος για 256 άτομα. Και είναι για να γίνει προσκληψη απο ΑΣΕΠ μέσω γραπτού διαγωνισμού. Υπάρχει μια φημολογία ότι κατά τι Φλεβάρη θα υπάρχουν δημοσιεύσεις για αυτό.

Καλημερα

Ακούγετε ότι θα τους τραβήξει από τους επιτυχόντες (μη διοριστέους) της 6Κ. Ισχύσει κάτι τετοιο;

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 180

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Το πιθανότερο είναι να τους τραβήξει απ την 9κ.
Al8888
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Al8888 »

Οταν λες ακουγεται; Απο εγκυρες πηγες; Και αν τραβηξει κοσμο απτν 6κ με ποιο τροπο θα γινει; Θα γινουν παλι καποιου ειδους δοκιμασιες;

al8888
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από nikos521 »

Al8888 έγραψε:Οταν λες ακουγεται; Απο εγκυρες πηγες; Και αν τραβηξει κοσμο απτν 6κ με ποιο τροπο θα γινει; Θα γινουν παλι καποιου ειδους δοκιμασιες;

Λογικα θα απορροφησει εμας που εχουμε περασει επιτυχως στις δοκιμασιες και υπαρχουν υποψηφιοι ετοιμοι προς προσληψη, αν βεβαια τους παρει απο την 6κ.

Al8888
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Al8888 »

Μακαρι φιλε αλλα πλεον δν πιστευω σε θαυματα
al8888
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από nikos521 »

Al8888 έγραψε:Μακαρι φιλε αλλα πλεον δν πιστευω σε θαυματα

Μακαρι να γινει ετσι, αν και εμενα μου φαινεται δυσκολο.

Al8888
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Al8888 »

AΣτο παει τελειωσε πεοχωραμε παρακατω
al8888
Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Mak Marine »

nikos521 έγραψε:Λογικα θα απορροφησει εμας που εχουμε περασει επιτυχως στις δοκιμασιες και υπαρχουν υποψηφιοι ετοιμοι προς προσληψη, αν βεβαια τους παρει απο την 6κ.

καμιά φορά γινονται και θαύματα... Εδώ μέσα γράφονται διάφορα για τους 250 αλλά η δική μου σκέψη (ίσως ετσι να εξυπηρετεί αρκετούς από εμάς Τους επιτυχόντες και όχι διοριστέους) με την απορία τι θα κάνει τα 400 άτομα που περίσσεψαν ή γιατι να καλέσει τόσους επιλαχόντες αφού χρειαζότανε λιγότερους από 100

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Δεκ 30, 2021 5:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Mak Marine έγραψε:καμιά φορά γινονται και θαύματα... Εδώ μέσα γράφονται διάφορα για τους 250 αλλά η δική μου σκέψη (ίσως ετσι να εξυπηρετεί αρκετούς από εμάς Τους επιτυχόντες και όχι διοριστέους) με την απορία τι θα κάνει τα 400 άτομα που περίσσεψαν ή γιατι να καλέσει τόσους επιλαχόντες αφού χρειαζότανε λιγότερους από 100

Φιλε μου μακάρι να σας πάρουν. Αλλα δεν χρειάζεται ντε και καλά να κάνει κάτι τους επιλαχόντες που περίσσεψαν. Απλά αν χρειαστεί κάποιους θα καλέσει από αυτούς. Και δευτερον κάλεσε τόσους πολλούς διότι δεν ήξερε πόσοι θα περάσουν τις δοκιμασίες. Λογική η κινηση τους

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Δεκ 30, 2021 5:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 18
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Γνώμη μου η 6κ τελείωσε, η 9κ επίσης θα τελειώσει, θα βγούνε γραπτό διαγωνισμό πιστεύω άλλη προκήρυξη διαφορετική με τα ίδια κριτήρια.Κάποτε έλεγαν ότι και για την 9κ πάρει επιλαχόντες από την 6κ.

Απλά μέχρι τότε θα έχουν βγεί καινούργιοι πιστοποιημένοι.

Al8888
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Al8888 »

Κι εγω πιστευω οτι η 6κ τελειωσε οσο κι αν θα ηθελα ναπαρει τους επιτυχοντες επιλαχοντες. Παμε παρακατω καθε εμποδιο για καλο παιδια
al8888
Άβαταρ μέλους
Selby23
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Selby23 »

Αν και είμαι διοριστεως δεν πιστεύω ότι τελείωσε.Οι 256 πιστεύω θα παρθούνε από επιλαχόντες και 6κ και 9κ στο μέλλον.

Στην 9κ εσωτερικούς δεν είχε σε πολλές φυλακές όπως η 6κ που είχε παντού.

Επιλαχόντες εχει και παιρνει καθε φυλακή ξεχωριστά τώρα με τους οριστικούς ο ΑΣΕΠ θα δώσει και ποιοι είναι επιλαχόντες και που ανάλογα και τη κατηγορία που εκπροσωπούν.

Ή πιστεύετε οι φυλακές που δεν είχαν εσωτερικούς στην 9κ δεν έχουν αναγκη από προσωπικό;

Al8888
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Al8888 »

Παιδια Καλη χρονια σε ολους και καλη επιτυχια σε ολους επιτυχοντες και μη ο, τι κι αν κανουν. Αυτη ηταν και η τελευταια μου αναρτηση
al8888
Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Selby23 έγραψε:Αν και είμαι διοριστεως δεν πιστεύω ότι τελείωσε.Οι 256 πιστεύω θα παρθούνε από επιλαχόντες και 6κ και 9κ στο μέλλον.

Στην 9κ εσωτερικούς δεν είχε σε πολλές φυλακές όπως η 6κ που είχε παντού.

Επιλαχόντες εχει και παιρνει καθε φυλακή ξεχωριστά τώρα με τους οριστικούς ο ΑΣΕΠ θα δώσει και ποιοι είναι επιλαχόντες και που ανάλογα και τη κατηγορία που εκπροσωπούν.

Ή πιστεύετε οι φυλακές που δεν είχαν εσωτερικούς στην 9κ δεν έχουν αναγκη από προσωπικό;

Ο μόνος μου ενδοιασμός είναι ότι στην 6Κ πέσανε πολύ τα μόρια με τα οποία μπήκαν οι τελευταίοι επιτυχόντες. Από την άλλη αν πάρει μέσω της 9Κ αποκλειστικά μένουν πολλές φυλακές εκτός. Να πάρει και από τις δύο δε ξέρω αν μπορεί στα πλαίσια του νόμου καθώς πολλοί που διαγωνίζονται στη μία δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην άλλη. Αν η 9Κ είχε τόσα καταστήματα όσα η 6Κ θα μιλάγαμε χωρίς αμφιβολίες. Να ξαναρωτήσω ομως γενικά όλους τους επιτυχόντες. Είχε κανενας επικοινωνία με τον ΑΣΕΠ για το πως θα εξελιχθεί η διαδικασία; Γιατί κάποιοι λένε πως θα μας πάρουν τηλ για αποδοχή της θέσης πριν το ΦΕΚ. Οπότε αν γίνει αυτό θα υπάρξει ανακατανομή όλων των επιτυχόντων.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 4 επισκέπτες