Διασωστης31 έγραψε:Οι αμοιβαίες είναι μετά από 2 χρόνια.
Φίλε έχεις εικόνα για τις ανακατανομές αν θα αλλάξει ο πίνακας ή όχι. Το οποίο φαντάζομαι παίζει ρ'ολο με το αν θα γίνουν πριν το ΦΕΚ ή μετά. Τα επόμενα βήματα τώρα ποια είναι;
Καλησπέρα παιδιά. Συγχαρητήρια σε όλους μας... Καινούργιος στο φόρουμ πρώτο μήνυμα που γράφω... Εγώ είμαι εσωτερικός στο νέων Αυλώνα κ ψάχνω κάποιον για αμοιβαία στη Θεσσαλονίκη εάν όχι έστω κάπου βόρεια ελλαδα
Διασωστης31 έγραψε:Δε θα γίνει άλλη κατανομή.Το Υπουργείο τώρα θα καλέσει από τους 557 δικαιολογητικά πρόσληψης.
Όσα κενά προκύψουν, θα συμπληρωθούν από επιλαχόντες ύστερα από αίτημα του υπουργείου στον ασεπ.
Άρα θα υπάρξει η ανωμαλία που λέγαμε τις προάλλες. Θα μπουν άτομα με χαμηλά μόρια σε θέσεις που τις διεκδίκησαν κάποιοι με πολύ περισσότερα. Μάλισταααα...
Ναι, θα υπάρξει επιλαχών με 700 μόρια πχ που θα πάρει τη θέση ενός που αρνήθηκε τη θέση του στο τάδε κατάστημα. Στο τάδε κατάστημα που εγώ που είμαι στα οριστικά στην κατανομή δε το έπιασα ενώ έχω πολλά περισσότερα από τον επιλαχών που εν τέλη την κατέλαβε.
Σε παρακαλώ φίλε μου αν είναι εύκολο πάτα το κουμπί "Παράθεση" για να ξέρουμε σε ποιο μήνυμα απαντάς. Ευχαριστώ.
Taksidiotis έγραψε:Ναι, θα υπάρξει επιλαχών με 700 μόρια πχ που θα πάρει τη θέση ενός που αρνήθηκε τη θέση του στο τάδε κατάστημα. Στο τάδε κατάστημα που εγώ που είμαι στα οριστικά στην κατανομή δε το έπιασα ενώ έχω πολλά περισσότερα από τον επιλαχών που εν τέλη την κατέλαβε.
Σε παρακαλώ φίλε μου αν είναι εύκολο πάτα το κουμπί "Παράθεση" για να ξέρουμε σε ποιο μήνυμα απαντάς. Ευχαριστώ.
Εγώ έψαξα τα όνοματα και τα μισά είναι χαμηλότερα από μένα στα μόρια με Β επικουρικό και μου πήραν την θέση που είχα 1η προτίμηση και με αφησαν με την 3η προτίμηση μου. Πως γινεται αυτο ρε γμτ ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 29, 2021 11:15 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Taksidiotis έγραψε:Ναι, θα υπάρξει επιλαχών με 700 μόρια πχ που θα πάρει τη θέση ενός που αρνήθηκε τη θέση του στο τάδε κατάστημα. Στο τάδε κατάστημα που εγώ που είμαι στα οριστικά στην κατανομή δε το έπιασα ενώ έχω πολλά περισσότερα από τον επιλαχών που εν τέλη την κατέλαβε.
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 29, 2021 11:15 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Selby23 έγραψε:Εγώ έψαξα τα όνοματα και τα μισά είναι χαμηλότερα από μένα στα μόρια με Β επικουρικό και μου πήραν την θέση που είχα 1η προτίμηση και με αφησαν με την 3η προτίμηση μου. Πως γινεται αυτο ρε γμτ ;
Και δε μπορείς να βγάλεις και άκρη από τους πίνακες που εχει ο ΑΣΕΠ μέσα στη σελιδα του. Πάντως εξηγείται μόνο αν έχουν κύριο προσόν ή αν είστε στον ίδιο πίνακα και έχουν την εντοπιότητα. Πάντως έμειναν πολλοι έξω που είχαν δηλώσει 1-2 καταστήματα και έχουν ίσως και πάνω από χίλια μόρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 29, 2021 11:14 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.