Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 180

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Φεβρουάριο θα βγει το φεκ του γραπτού διαγωνισμού για το 2022 με όλες τις θέσεις της χρονιάς.Αν δεν είναι μέσα εκεί οι 256 θέσεις,90% θα τους τραβήξει απ την 9κ κατά την γνώμη μου.

Αν τους τραβήξει απ την 6κ θα υπάρχει τεράστια απόκλιση στα μόρια.

Θα είναι ο τελευταίος διοριστεος εξωτερικός με 1200 μόρια πχ και ξαφνικά θα καλέσουν επιλαχών με 800 να μπει εξωτερικός υπερπηδωντας 500 άτομα απ την λίστα κατάταξης.

Paris Volos13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από Paris Volos13 »

Ότι να ναι! Έχετε μπερδέψει την βου με την που!256 θέσεις λέει ο άλλος 9κ κενά που ίσως προκύψουν λέει ο άλλος από την 6κ θα παρουν πάλι απ την 9κ ότι να ναι κυριολεκτικά! Εγώ λέω να μας αφήσουν όλους έξω απ την 6κ γιατί κάποιοι δεν περάσατε και να πάρουν μόνο απ την 9κ αν περάσετε εκεί και αν δεν περάσετε ουτε από κεί να σας πάρουν χαριστικά 🤣🤣🤣
Paris Volos13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Η 6κ θα πάρει 556 άτομα συνολικά όσα προβλέπονται και ας είναι και με 1 μόριο ο τελευταίος!
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Player7 »

Αν ειναι τους 256 να τους παρουν ως επιλαχοντες, θα τους παρουν απο τη τελευταια προκηρυξη δηλαδη 9κ. Τι δουλεια εχει η 6κ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Player7 την Παρ Δεκ 17, 2021 3:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 529

Δημοσίευση από Taksidiotis »

Επιμένετε να μη διαβάζετε τα προ ημερών σχόλια και να επιμένετε. Δε λέω ότι οι επιλαχόντες της 6Κ θα μπούνε στην 9Κ. Μιλήσαμε για τους 256 πως θα μπούνε αλλά και το πρόβλημα της διαφοράς μορίων σε σχέση με τις θέσεις που θα διεκδικήσουν οι επιλαχόντες.2 διαφορετικές συζητήσεις είναι αυτές. Δε γίνεται να μπει κάποιος στην 9Κ χωρίς να κάνει τα χαρτιά του, δε μιλάμε για τα αυτονόητα. Βέβαια έχουν τραβήξει στο παρελθόν Νέες προκηρύξεις κόσμο (επιλαχών) από παλιότερες αλλά έγινε εξ αρχής και ήταν μέσα στο ΦΕΚ. Βλέπε παλιότερα ΕΚΑΒ αν θυμάμαι καλά κλπ. Αλλά και πάλι δεν είπα αυτό. Μπερδέψατε τις δύο συζητήσεις και ίσως και κάπου εγώ να τα έγραψα μπερδεμένα. Δηλαδή να κάνω το ερώτημα. Τι θα έκανε ο καθένας από εσάς αν στην πρώτη του επιλογή έμπαινε κάποιος επιλαχών με 700 μόρια μόνο και μόνο επειδή από εκείνη τη θέση παραιτήθηκε κάποιος με 1200; Ενώ εσείς φυσικά έχετε περισσότερα μόρια από τα 700?
Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 529

Δημοσίευση από Taksidiotis »

Διασωστης31 έγραψε:Φεβρουάριο θα βγει το φεκ του γραπτού διαγωνισμού για το 2022 με όλες τις θέσεις της χρονιάς.Αν δεν είναι μέσα εκεί οι 256 θέσεις,90% θα τους τραβήξει απ την 9κ κατά την γνώμη μου.

Θα είναι ο τελευταίος διοριστεος εξωτερικός με 1200 μόρια πχ και ξαφνικά θα καλέσουν επιλαχών με 800 να μπει εξωτερικός υπερπηδωντας 500 άτομα απ την λίστα κατάταξης.

Κι εγώ από την 9Κ πιστεύω διασώστη. Είναι πολύ χαμηλά στα μόρια πλέον οι διοριστέοι από την 6Κ, πόσο μάλλον αυτοί που θα μείνουν ως επιλαχόντες.

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 162

Δημοσίευση από ARN »

Εφόσον η 6κ2018 πλησιάζει στα οριστικά σε 2,3 εβδομάδες σύμφωνα με τον πρόεδρο του ασεπ νομίζω ότι φεύγει από την εξίσωση για τους 200+ φύλακες, θεωρητικά από την 9κ φαίνεται ότι θα τους τραβήξει μιας και βρίσκεται σε εξέλιξη η προκήρυξη
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 18
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

ARN έγραψε:Εφόσον η 6κ2018 πλησιάζει στα οριστικά σε 2,3 εβδομάδες σύμφωνα με τον πρόεδρο του ασεπ νομίζω ότι φεύγει από την εξίσωση για τους 200+ φύλακες, θεωρητικά από την 9κ φαίνεται ότι θα τους τραβήξει μιας και βρίσκεται σε εξέλιξη η προκήρυξη

Βέβαια μπορεί όμως να μπούνε με τη μορφή γραπτού διαγωνισμού και έτσι να συμμετέχουμε και εμείς της 9κ.

Άβαταρ μέλους
Selby23
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Selby23 »

Παιδιά πρέπει να προσέξουμε κάτι.256 θέσεις ωραια.

Αυτές οι 256 θα κατανεμηθούν σε φυλακές σε όλη την Ελλάδα με τον εκάστοτε κωδικό φυλακής που εχει η καθε μια.

Επίσης δεν λείπουν μόνο εξωτερικοί λείπουν και εσωτερικοί.

Εφόσον δεν βγάλει νέα που κατά την γνώμη μου δεν θα βγάλει νέα θα την πάρει από επιλαχόντες.

Επιλαχόντες δεν είμαστε όλοι σε όλες τις φυλακές και σε όλες τις κατηγορίες. Εδώ μπερδεύεστε.

Είμαστε επιλαχόντες των επιλογών μας από μια φυλακή έως όσες πάει.

Η 9Κ οι κατηγορίες που ζήταγε ήταν μόνο για εξωτερικούς στις φυλακές της Ελλάδας εκτός από Δράμα αν δεν κάνω λάθος που θέλει να την στελεχώσει και εσωτερικά γι αυτο έβγαλε 2 κατηγορίες.

Και λέω σας ρωτάω εγώ λοιπόν αν η φυλακή της Κορίνθου ζητήσει εσωτερικούς από ποιους επιλαχόντες θα πάρει ρε παιδιά ; Τους επιλαχόντες εσωτερικούς της Δράμας ; Ε όχι !

Θα πάρει επιλαχόντες από προκήρυξη που ειχε ως επιλογή την Κόρινθο για εσωτερικούς. Ποια είναι αυτή ; Η 6κ. Μόνο εκεί εχεις επιλαχόντες εσωτερικούς ανα κατάστημα κρατήσεις.

Δεν είμαστε ειδικοί φρουροί που θα είμασταν όλοι μαζί για το ιδιο πράγμα επιλαχόντες.

Κατά της γνώμη μου λοιπόν επιλαχόντες εσωτερικούς θα πάρει απο 6Κ και επιλαχόντες εσωτερικούς απο την 9Κ που ειχε πανελλαδική κατανομή θέσεων.

Όλα αυτά εφόσον δεν βγει νέα.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 180

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Στην 9κ υπάρχουν και εσωτερικοί και εξωτερικοί.Σωστό αυτό που λες, δεν είναι υπάρχουν οι ίδιες φυλακές στις δύο προκηρύξεις.

Επίσης κάποιες δεν υπάρχουν καθόλου, υεφκκ Θεσσαλονίκη πχ δεν υπάρχει σε καμία. Γι αυτό υπάρχουν πιθανότητες να μπουν οι θέσεις και στον γραπτό του 2022.

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 18
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Είχε και στην 9κ για εσωτερικούς τόσο στη Δράμα τόσο και σε άλλες περιοχές, βέβαια όπως λέει ο διασώστης για παράδειγμα εξωτερικός στη Θεσσαλονίκη δεν είχε όπως και στα Γιάννενα δεν έβγαλε θέσεις που προσωπικά εκεί στοχευα.
FILAKES_KASSANDRAS
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από FILAKES_KASSANDRAS »

Paris Volos13 έγραψε:Η 6κ θα πάρει 556 άτομα συνολικά όσα προβλέπονται και ας είναι και με 1 μόριο ο τελευταίος!
Στην δεν τα έλεγες καλά τώρα αρχίζω σε συμπαθώ εσένα!

FILAKES_KASSANDRAS
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από FILAKES_KASSANDRAS »

Taksidiotis έγραψε:
Διασωστης31 έγραψε:Φεβρουάριο θα βγει το φεκ του γραπτού διαγωνισμού για το 2022 με όλες τις θέσεις της χρονιάς.Αν δεν είναι μέσα εκεί οι 256 θέσεις,90% θα τους τραβήξει απ την 9κ κατά την γνώμη μου.

Κι εγώ από την 9Κ πιστεύω διασώστη. Είναι πολύ χαμηλά στα μόρια πλέον οι διοριστέοι από την 6Κ, πόσο μάλλον αυτοί που θα μείνουν ως επιλαχόντες.

Αυτά π λέτε ότι θα πάρει από την 9κ τους 256, είναι κατά φαντασίαν μόνο... Πως γίνεται να βγει νέα προκυρηξη και να πάρει άτομα από την προηγούμενη;

Paris Volos13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Πές τα ρε φίλε ότι να ναι λένε εδώ μέσα μερικοί
Lina94
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Lina94 »

Συγνώμη αν ενοχλώ, αν και δεν έχω κάποια σχέση με την 6κ, έπεσε το μάτι μου στην συζήτηση αυτή. Δηλαδή πως γίνεται να πάρει άτομα από προηγούμενη προκήρυξη σε επόμενη. Αυτό μπορεί κάλλιστα να γίνει, αλλά το πιο πιθανό σε επιλαχόντες.

Πολύ πρόσφατο παράδειγμα η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τον Εφκα, όπου θα γίνουν 500 προσλήψεις το 2022 και θα είναι κυρίως από επιλαχόντες προηγούμενων προκηρύξεων. Οπότε μην λέτε με σιγουριά ότι δεν μπορούν να πάρουν άτομα από προηγούμενες προκηρύξεις.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 3 επισκέπτες