Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Paris Volos13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από Paris Volos13 »

Αυτό λέμε φίλε Νίκο σε 2-3 βδομάδες λέει ο ΑΣΕΠ! Οριστικά θα βγουν όχι για τα ψυχοτεχνικά μόνο
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από nikos521 »

Τι να πω μακάρι να βγουνε τότε! Να δουμε και εμείς οι επιλαχοντες αν τελικά μπαίνουμε.
Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 529

Δημοσίευση από Taksidiotis »

2-3 εβδομάδες. Προς αρχές Γενάρη δηλαδή όπως ανέφερα πιο πριν. Λογική ημερομηνία. Τα ψυχοτεχνικά ίσως τα βγάλει σε καμια 10ρια μέρες.
Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

nikos521 έγραψε:Τι να πω μακάρι να βγουνε τότε! Να δουμε και εμείς οι επιλαχοντες αν τελικά μπαίνουμε.

Έδωσες με αυτό το γκρουπ επιλαχόντων; Υπήρχε συμμετοχή γενικά στα ψυχοτεχνικά;

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Taksidiotis έγραψε:
nikos521 έγραψε:Τι να πω μακάρι να βγουνε τότε! Να δουμε και εμείς οι επιλαχοντες αν τελικά μπαίνουμε.

Έδωσες με αυτό το γκρουπ επιλαχόντων; Υπήρχε συμμετοχή γενικά στα ψυχοτεχνικά;

Μονο ενα ατομο δεν παρουσιαστηκε στο δικο μου γκρουπ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Πέμ Δεκ 16, 2021 7:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Mak Marine »

nikos521 έγραψε:Μονο ενα ατομο δεν παρουσιαστηκε στο δικο μου γκρουπ.
κάτι σοβαρό μπορεί να έτυχε στο παλικάρι διότι να περάσεις τα αθλήματα και να μην πας στα ψυχοτεχνικά δεν νομιζω ότι ειναι λογικό.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Δεκ 16, 2021 7:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tsanspyr887
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 200

Δημοσίευση από tsanspyr887 »

Πάμε για οριστικα απευθείας
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ετσι ακριβως Mak marine
Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Άρα γενικά θα υπήρχε συμμετοχή. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσοι απορροφήθηκαν από τη δεύτερη σειρά επιλαχόντων.
Paris Volos13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Καμιά 100ρα άτομα λογικά πάνω κάτω! Αλλά θα μπουν πιο πολλοί μετά με τις κενές θέσεις
Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

55-60 είναι φαινομενικά οι κενές θέσεις αλλά με μερικές εκπλήξεις λόγω αποχώρησης κάποιων σε άλλες προκηρύξεις ίσως ο αριθμός φτάσει τους 100. Τώρα αυτό με τις κενές θέσεις το αναφέραμε και τις προάλλες, ίσως μπουν ως επιλαχόντες αλλά ίσως μπούνε και ως επιλαχόντες στην 9Κ μαζί με τους 256 των γραπτών εξετάσεων που προβλέπεται το 2022. Είδωμεν.
Paris Volos13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ρε φίλε η 9κ δεν έχει καμία σχέση εμείς για την 6κ λέμε δεν συνδέονται πουθενά μην λέτε ότι να ναι! Είναι πολλές παραπάνω από 55-60 οι θέσεις που λες! Στον Βόλο μόνο απ τα 5 άτομα που περάσαν οι 4 έχουνε περάσει ειδικοί φρουροί και ένας συνοριοφύλακας και αυτοί φαντάσου δεν φαίνονται σαν κενές θέσεις ακόμα αλλά δεν θα παρουσιαστούν στα οριστικά! Και το ξέρω γιατί είναι ο πατέρας μου στον Βόλο και ξέρω τι παίζει
Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Paris Volos13 έγραψε:Ρε φίλε η 9κ δεν έχει καμία σχέση εμείς για την 6κ λέμε δεν συνδέονται πουθενά μην λέτε ότι να ναι! Είναι πολλές παραπάνω από 55-60 οι θέσεις που λες! Στον Βόλο μόνο απ τα 5 άτομα που περάσαν οι 4 έχουνε περάσει ειδικοί φρουροί και ένας συνοριοφύλακας και αυτοί φαντάσου δεν φαίνονται σαν κενές θέσεις ακόμα αλλά δεν θα παρουσιαστούν στα οριστικά! Και το ξέρω γιατί είναι ο πατέρας μου στον Βόλο και ξέρω τι παίζει

Συμφωνώ ότι μπορεί να είναι παραπάνω οι κενές θέσεις. Αυτό που λέω είναι πως είναι θέμα του υπουργείου αν θα ζητήσει από τον ΑΣΕΠ επιπλέον επιλαχόντες εφόσον στα οριστικά κάποιοι αρνηθούν τη θέση. Αν λείπουν 10 άτομα πχ μπορεί το ΠΡΟ. ΠΟ να ζητήσει από τον ΑΣΕΠ επιλαχόντες αλλά μπορεί να κρατήσει το κονδύλι για να πάρει επιλαχόντες από την 9Κ ή να τους πάει στο γραπτό διαγωνισμό ή οτιδήποτε αυτό θεωρήσει σωστό. Δες τι συζητούσαμε λίγο τις προάλλες.

Πάντως κάναμε τόση υπομονή και αυτές τις μέρες καθόμαστε όλοι σε αναμμένα κάρβουνα. Φαντάσου πως θα είμαστε μετά τα Χριστούγεννα. Θα μπαινοβγαίνουμε σχεδόν εμμονικά στη σελίδα του ΑΣΕΠ για να δούμε αν βγήκαν τα οριστικά. ΕικόναΕικόνα

Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Παρόλα αυτά θέλω να ανοίξω μια άλλη εξίσου ενδιαφέρουσα συζήτηση. Πιστεύετε πως όλοι αυτοί που άφησαν τη θέση στην 6Κ για άλλη υπηρεσία, Ε. Φ. ΕΠΟΠ, συνοριοφύλακες κλπ, το έκαναν διότι όλες αυτές οι θέσεις είναι καλύτερες από τους σωφρονιστικούς ή επειδή κλειδώνοντας τη μονιμότητα εκεί δεν ήθελαν να μπλέξουν άλλο με το περίμενε της 6Κ; Ή συνδυασμός και των 2; Προσωπικά πιστεύω πως όλοι οι παράγοντες έπαιξαν ρόλο.
Άβαταρ μέλους
Anavatis
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Anavatis »

Taksidiotis έγραψε: Παρόλα αυτά θέλω να ανοίξω μια άλλη εξίσου ενδιαφέρουσα συζήτηση. Πιστεύετε πως όλοι αυτοί που άφησαν τη θέση στην 6Κ για άλλη υπηρεσία, Ε. Φ. ΕΠΟΠ, συνοριοφύλακες κλπ, το έκαναν διότι όλες αυτές οι θέσεις είναι καλύτερες από τους σωφρονιστικούς ή επειδή κλειδώνοντας τη μονιμότητα εκεί δεν ήθελαν να μπλέξουν άλλο με το περίμενε της 6Κ; Ή συνδυασμός και των 2; Προσωπικά πιστεύω πως όλοι οι παράγοντες έπαιξαν ρόλο.
Ταξιδιώτη εγώ πιστεύω πως αυτό που υπερίσχυσε ξεκάθαρα ήταν η μονιμότητα και δεν ήθελαν να περιμένουν την 6Κ γιατί υπήρχε μία αβεβαιότητα έτσι όπως εξελίχθηκε η προκήρυξη. Επίσης κρατάω μικρό καλάθι πως οι συνθήκες θα είναι καλύτερες στις υπηρεσίες που πήγαν. Γιατί ο όρος "καλύτερες συνθήκες" δεν περιλαμβάνει μόνο το εργασιακό κομμάτι. Δεν μπορούμε να μιλάμε για καλύτερες συνθήκες όταν πχ κάποιος έχει περάσει κοντά στον τόπο διαμονής του, με σπίτι δικό του, και αφήνει την θέση αυτή στην 6Κ για να πάει ειδικός φρουρός στην Αθήνα με ενοίκιο τουλάχιστον 300? + τα λοιπά έξοδα του σπιτιού (κοινόχρηστα, ρεύμα, νερό, ίντερνετ). Ξέρω άτομο από την 6Κ που έκανε αυτό που σου είπα μόνο και μόνο επειδή έτρεξε πιο γρήγορα η πρόσληψη εκεί.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες