Δεν το κατάλαβα ακριβώς το ερώτημα σου. Μου μιλάς για διεκδίκηση δύο διαφορετικών θέσεων. Αν μου έλεγες ότι συναγωνίζονται δύο υποψήφιοι για την ίδια θέση θα σου έλεγα ξεκάθαρα θα επιλεγεί αυτός με τα περισσότερα μόρια.tsanspyr887 έγραψε: Κατανοητό anavatis. Έχω την εξής ερώτηση έστω 2 υποψήφιοι ο μεν πρώτος έχει δηλώσει πρώτη επιλογή εξωτερικός και ο δεύτερος εσωτερικός αλλά έχει λιγότερα μόρια ποιος θα επιλεγεί από τον Ασεπ;
Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 200
Εννοώ αυτοί οι επιλαχοντες που κλήθηκαν τώρα πολλοί από αυτούς έχουν ως πρώτη επιλογή ως εξωτερκοι υπάρχουν βέβαια και αυτοί που έχουν επιλέξει πρώτη επιλογή ως εσωτερικοί ποιοι έχουν πλεονέκτημα?
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 237
Anavati όχι ρε φίλε μπορεί κάποιος από τώρα να έχει πεισσοτερα μόρια από τους πρωτους απλά οι πρωτοι είχαν πτυχιο ΙΕΚ (κυριος πινακακας) οι άλλοι απ το 20 είχαν φυλακές αρχαιολικων χωρών και εμείς οι τωρινοί είμαστε βέβαιοι επικουρικό με απολυτήριο λυκείου! Δεν σημαίνει ότι έχουμε λιγότερα μόρια απλά είμαστε στον Β επικουρικό
Πάντα προηγείται αυτός με τα περισσότερα μόρια ανεξαρτήτως επιλογών. Η μόνη ελπίδα να πάρει την θέση άτομο με λιγότερα μόρια από κάποιον με περισσότερα μόρια είναι αυτός με τα περισσότερα μόρια να έχει δηλώσει μόνο 2-3 φυλακές και θέσεις. Αν αυτός με τα λιγότερα μόρια έχει δηλώσει όλες τις φυλακές και όλες τις θέσεις θα πάρει την θέση από αυτόν με τα περισσότερα μόρια που δεν το είχε δηλώσει στην αίτηση. Είναι η μόνη περίπτωση να πάρει άτομο με λιγότερα μόρια θέση από άτομο με περισσότερα μόρια.tsanspyr887 έγραψε: Εννοώ αυτοί οι επιλαχοντες που κλήθηκαν τώρα πολλοί από αυτούς έχουν ως πρώτη επιλογή ως εξωτερκοι υπάρχουν βέβαια και αυτοί που έχουν επιλέξει πρώτη επιλογή ως εσωτερικοί ποιοι έχουν πλεονέκτημα;
-
- Ανθυπασπιστής
Anavatis εδώ κάνεις λάθος νομίζω προηγείται αυτός που έχει δηλώσει ως πρώτη επιλογή εσωτερικός ανεξάρτητα τα μόρια
Κάνεις λάθος φίλε μου. Στα προσωρινά οι περισσότεροι επιτυχόντες ήταν από β επικουριαParis Volos13 έγραψε:Anavati όχι ρε φίλε μπορεί κάποιος από τώρα να έχει πεισσοτερα μόρια από τους πρωτους απλά οι πρωτοι είχαν πτυχιο ΙΕΚ (κυριος πινακακας) οι άλλοι απ το 20 είχαν φυλακές αρχαιολικων χωρών και εμείς οι τωρινοί είμαστε βέβαιοι επικουρικό με απολυτήριο λυκείου! Δεν σημαίνει ότι έχουμε λιγότερα μόρια απλά είμαστε στον Β επικουρικό
Το σύστημα θα πάει σε αυτόν με τα περισσότερα μόρια, θα δει την πρώτη του επιλογή και θα τον τοποθετήσει. Μετα θα πάει σε αυτόν με τα αμέσως λιγότερα μόρια, θα δει την πρώτη του επιλογή και θα τον τοποθετήσει. Αν η πρώτη επιλογή του 2ου συμπίπτει με την πρώτη επιλογή του 1ου (και μιλάμε για 1 θέση) τότε τον δεύτερο θα τον πάει στην 2η επιλογή του κ. Ο. Κ.
Δηλαδή αδερφέ Εάν έχεις μόνο μία επιλογή είναι αρκετά δύσκολο; Γιατί παλεύεις ουσιαστικά μόνο γι αυτή?
akis6k έγραψε:Το σύστημα θα πάει σε αυτόν με τα περισσότερα μόρια, θα δει την πρώτη του επιλογή και θα τον τοποθετήσει. Μετα θα πάει σε αυτόν με τα αμέσως λιγότερα μόρια, θα δει την πρώτη του επιλογή και θα τον τοποθετήσει. Αν η πρώτη επιλογή του 2ου συμπίπτει με την πρώτη επιλογή του 1ου (και μιλάμε για 1 θέση) τότε τον δεύτερο θα τον πάει στην 2η επιλογή του κ. Ο. Κ.
Και εάν η δεύτερη επιλογή του δεύτερου συμπίπτει με την πρώτη επιλογή του τρίτου; Εκεί τι γίνεται; Ποιος θα επιλεγεί για την θέση; Αυτόν που την έχει πρώτη επιλογή άρα την γουστάρει η ο άλλος που την έχει δεύτερη άρα δεν την γουστάρει και πολύ; Αυτό νομίζω μπερδεύει πολύ κόσμο.
Ελπίζω να μην σας έκαψα. 😂😂
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Walas την Κυρ Νοέμ 28, 2021 6:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ανθυπασπιστής
Walas Α επικουρία ήταν όχι Β! Β είναι τώρα
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 180
Β επικούρια ήταν οι πιο πολλοί το 2019 και όλοι οι επιλαχόντες.Τα ΙΕΚ συνολικά και τα δύο μαζί αν θυμάμαι καλά ήταν γύρω στα 175 άτομα.
Μην επιμένεις φίλε μου. Κάνεις λάθος.Paris Volos13 έγραψε:Walas Α επικουρία ήταν όχι Β! Β είναι τώρα
Pavlos 21 ακριβώς έτσι
-
- Ανθυπασπιστής
Ναι οκ Β με εμπειρία! Τώρα το είδα! Οκ έκανα λάθος
-
- Ανθυπασπιστής
Walas συμφωνώ μαζί σου ή θέση θα πάει σε αυτόν που την έχει πρώτη επιλογή ασχέτως μορίων για αυτό κάνουμε και δήλωση 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες