Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
Με εμάς τους εξωτερικούς τι θα γίνει παιδια;Θα μας πάρουν ποτέ;
Υπάρχει καμία νεότερη πληροφορία;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 200
Φίλε δεν κουνιέται φύλο
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 240
Εσύ πίστευες θα σας παρουν; Οταν τελειώσει η προκυρηξη και πάμε όλοι μαζί σχολή θα σας παρουν κ σας τους εξωτερικούς...Walas έγραψε:Με εμάς τους εξωτερικούς τι θα γίνει παιδια;Θα μας πάρουν ποτέ;
Ωραία σε ευχαριστώ πολύ.FILAKES_KASSANDRAS έγραψε:Εσύ πίστευες θα σας παρουν; Οταν τελειώσει η προκυρηξη και πάμε όλοι μαζί σχολή θα σας παρουν κ σας τους εξωτερικούς...Walas έγραψε:Με εμάς τους εξωτερικούς τι θα γίνει παιδια;Θα μας πάρουν ποτέ;
Εσύ πιστεύεις ότι σαν εσωτερικός θα περάσεις σχολή στην αρχή;
-
- Υπολοχαγός
Walas έγραψε:Ωραία σε ευχαριστώ πολύ.Εσύ πιστεύεις ότι σαν εσωτερικός θα περάσεις σχολή στην αρχή;
60% δεν θα πάμε πιστεύω και 40% θα πάνε. Το λογικό είναι να πάμε Αλλά δεν γνωρίζω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Νοέμ 05, 2021 8:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λογικό εδώ δεν γνωρίζουν αυτοί που πρέπει. Τρία χρόνια κοροϊδία και συνεχίζουμε για τέταρτη χρονιά ακάθεκτοι.FILAKES_KASSANDRAS έγραψε:60% δεν θα πάμε πιστεύω και 40% θα πάνε. Το λογικό είναι να πάμε Αλλά δεν γνωρίζω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Νοέμ 05, 2021 8:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι θα πάμε Δεκέμβριο σχολή, να χωθουν οι δημόσιοι υπάλληλοι Χριστουγεννιατικα, ούτε νομίζω ότι περιμένετε να πούμε Ιανουάριο, έχουμε πρωτοχρονιά και τα φώτα, από Φλεβάρη θα δούμε φως.
Ρε παιδια μηπως μαθαμε τν ακριβη αριθμο που θελει η 6κ για να κλεισει?
al8888
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
Είπαμε πως ειναι περιπου 55 με 60 άτομα. Ακριβώς ξέρει μόνο ο ΑΣΕΠ. Πιστεύω θα βγουν τα οριστικά και μετά θα μπούνε οι εξωτερικοί στη σχολή καθώς δε νομίζω να θέλουν να ρισκάρουν αλλαγές στον πίνακα και να περνάνε σχολή κάποιους που δεν ηταν στα προσωρινά εξωτερικοί. Πάντως φαίνεται πως ξεκινανε και την τρέχουν σε πιο σοβαρούς ρυθμούς την προκήρυξη.
Και γιατί κάποιος που περιμένει αλλαγή θέσης στα οριστικά να αποδεχτεί την σύμβαση; Άσε που μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι αυτοί που δήλωσαν εσωτερικοί πρώτη επιλογή και περάσανε πχ σε δεύτερη η τρίτη επιλογή σαν εξωτερικοι.Taksidiotis έγραψε:Είπαμε πως ειναι περιπου 55 με 60 άτομα. Ακριβώς ξέρει μόνο ο ΑΣΕΠ. Πιστεύω θα βγουν τα οριστικά και μετά θα μπούνε οι εξωτερικοί στη σχολή καθώς δε νομίζω να θέλουν να ρισκάρουν αλλαγές στον πίνακα και να περνάνε σχολή κάποιους που δεν ηταν στα προσωρινά εξωτερικοί. Πάντως φαίνεται πως ξεκινανε και την τρέχουν σε πιο σοβαρούς ρυθμούς την προκήρυξη.
-
- Υπολοχαγός
Μάγκες αν δεν δώσουν όλες οι αναβολες όλες τις διαδικασίες δεν γίνεται τπτ. Και όταν δούμε οριστικά θα περάσει σίγουρα ένα 2μηνο και μετά αν γίνει κάτι...ARN έγραψε:Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι θα πάμε Δεκέμβριο σχολή, να χωθουν οι δημόσιοι υπάλληλοι Χριστουγεννιατικα, ούτε νομίζω ότι περιμένετε να πούμε Ιανουάριο, έχουμε πρωτοχρονιά και τα φώτα, από Φλεβάρη θα δούμε φως.
Γι'αυτό αυτά τα Δεκέμβριο και Ιανουάριο που διαβάζω αποκλείεται...
Εγώ βασίζομαι πάντως στα λόγια της Νικολάου. Δεν έχει πέσει ποτέ έξω σε πρόβλεψη. Μέχρι τέλος του χρόνου λέει θα προσληφθούν οι πέντε Εξωτερικοί στην Πάτρα. Οι τρεις από την 6κ και 2 από την 9κ η οποία δεν έχει δημοσιευθεί ακομα. 😂😂😂😂
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 200
Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει ανακοίνωση και να πει ότι οι θέσεις καλύπτονται από αυτούς που πέρασαν και ότι οι υπόλοιποι δεν χρειάζεται να δώσουν καθόλου?
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 7
Έτσι ακριβώς σε όλα μέσα έχει πέσει😂Walas έγραψε:Εγώ βασίζομαι πάντως στα λόγια της Νικολάου. Δεν έχει πέσει ποτέ έξω σε πρόβλεψη. Μέχρι τέλος του χρόνου λέει θα προσληφθούν οι πέντε Εξωτερικοί στην Πάτρα. Οι τρεις από την 6κ και 2 από την 9κ η οποία δεν έχει δημοσιευθεί ακομα. 😂😂😂😂
-
- Υπολοχαγός
Για ποιους εννοεις να πει να μην δώσουν καθόλου;tsanspyr887 έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει ανακοίνωση και να πει ότι οι θέσεις καλύπτονται από αυτούς που πέρασαν και ότι οι υπόλοιποι δεν χρειάζεται να δώσουν καθόλου;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες