Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
Για να βγουν οριστικά αποτελέσματα πρέπει να τρέξουν και αυτοί που πήραν αναβολή επίσης αν κόπηκε ξανά τόσος κόσμος θα πρέπει ξανά να καλέσουν αλους
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 200
Γνωρίζεις πόσα ήταν τα κενά; Μπορεί να συμπληρώθηκαν ήδη από αυτούς που εδωσαν
Όχι φιλε μ δεν γνωρίζω αλλά απ ότι ακούγετε θα είναι πολλά και από ένα φίλο που έχω στης φυλακές των Σερρών μου είπε ότι θέλουν γύρω στα 30 άτομα, τώρα δεν ξέρω αν αληθεύει το λέω με κάθε επιφύλαξη
-
- Ανθυπασπιστής
Θα δείξει φίλε μου ας περιμένουμε την ανακοίνωση του ασεπ για τα αθλήματα νομίζω μέχρι την άλλη εβδομάδα το αργότερο θα έχουμε νέα. Πιστεύω θα έχουμε μια καθαρή εικόνα
Το ερώτημα είναι για ποιο λόγο δεν μας είπαν ποσά ηταν τα κενά και κάλεσαν τόσους υποψήφιους;
Η σύμβαση θα γίνει με άτομα που επιτυχαν σε όλες τις δοκιμασίες αρχικά. Η σύμβαση λήγει η μολις τελειώσει το 12 μηνό η όταν γίνει ο διορισμός στην εφημερίδα της κυβερνήσεως. Οποίο έρθει πρώτο δεν επηρεάζει δηλαδή κάτι.Taksidiotis έγραψε:Παιδιά μήπως δε προχωράει η διαδικασία με τη σχολή διότι σκέφτονται πως με τα οριστικά θα γίνει ανακατάταξη του πίνακα και θα αλλάξουν τα πρόσωπα που θα επανδρώσουν το σώμα των εξωτερικών; Και περιμένουν τα οριστικά ώστε να μη μπούνε σε αυτή τη διαδικασία.Επίσης αναφέρω ξανά το ερώτημα μου και αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει. Θα περιμένουν να τελειώσει η 12μηνη ΣΟΧ που υπέγραψαν πρόσφατα για να αναλάβουν οι οριστικοί επιτυχόντες μετά τη λήξη αυτής ή θα διακόψουν τη σύμβαση με σκοπό να γίνει η ανάληψη καθηκόντων από τους οριστικά επιτυχόντες ενδεχομένως και καταμεσής της σύμβασης;
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
Walas έγραψε:Η σύμβαση θα γίνει με άτομα που επιτυχαν σε όλες τις δοκιμασίες αρχικά. Η σύμβαση λήγει η μολις τελειώσει το 12 μηνό η όταν γίνει ο διορισμός στην εφημερίδα της κυβερνήσεως. Οποίο έρθει πρώτο δεν επηρεάζει δηλαδή κάτι.Taksidiotis έγραψε:Παιδιά μήπως δε προχωράει η διαδικασία με τη σχολή διότι σκέφτονται πως με τα οριστικά θα γίνει ανακατάταξη του πίνακα και θα αλλάξουν τα πρόσωπα που θα επανδρώσουν το σώμα των εξωτερικών; Και περιμένουν τα οριστικά ώστε να μη μπούνε σε αυτή τη διαδικασία.Επίσης αναφέρω ξανά το ερώτημα μου και αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει. Θα περιμένουν να τελειώσει η 12μηνη ΣΟΧ που υπέγραψαν πρόσφατα για να αναλάβουν οι οριστικοί επιτυχόντες μετά τη λήξη αυτής ή θα διακόψουν τη σύμβαση με σκοπό να γίνει η ανάληψη καθηκόντων από τους οριστικά επιτυχόντες ενδεχομένως και καταμεσής της σύμβασης;
Άρα αν βγουν τα οριστικά, ακόμα και εν μέσω της σύμβασης τότε η ΣΟΧ θα διακοπεί για να αναλάβουν αυτοί που είναι στον οριστικό πίνακα. Μάλιστα, ευχαριστώ...
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Zordy έγραψε:Όχι φιλε μ δεν γνωρίζω αλλά απ ότι ακούγετε θα είναι πολλά και από ένα φίλο που έχω στης φυλακές των Σερρών μου είπε ότι θέλουν γύρω στα 30 άτομα, τώρα δεν ξέρω αν αληθεύει το λέω με κάθε επιφύλαξη
Για να συμπληρωθεί η 6Κ χρειάζονται ακόμα περίπου +-55 άτομα. Για τόσα γίνεται όλη η φασαρία.
-
- Ανθυπασπιστής
Εγώ νομίζω ότι τα κενά είναι παραπάνω απο 55 άτομα διότι κάλεσαν 750 άτομα δεν βγαίνει μαθηματικά
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
tsanspyr887 έγραψε:Εγώ νομίζω ότι τα κενά είναι παραπάνω απο 55 άτομα διότι κάλεσαν 750 άτομα δεν βγαίνει μαθηματικά
Δεν υπάρχει λογική εξήγηση όπως την προηγούμενη φορά που κάλεσαν ακριβώς τους διπλάσιους. Τώρα κάλεσαν τόσους ώστε να είναι καλυμμένοι στη χειρότερη των περιπτώσεων που αποκλειστεί πάλι ένα σωρό κόσμος. Όλα αυτά ώστε να μη μπαίνουν πάλι στη διαδικασία να ξεκινήσουν από την αρχή υγειονομικές, αθλητικές και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες. Και σου λέει θα πάρουμε τους πρώτους 55-60 πχ που χρειαζόμαστε.
-
- Ανθυπασπιστής
Ίσως να είναι και έτσι φίλε αλλά μετά παίζει ρόλο και τι μόρια έχει ο καθένας και τι περιοχές έχει δηλώσει
Βγαίνει αν κοπούν όπως τις προηγούμενες φορές. Χρειάζεται και επιλαχόντες που θα έχουν πετύχει για να καλύψει κενά αφού ολοκληρωθεί η προκηρηξη γιατί μετά τα οριστικά κάποιοι θα έχουν πάει σε άλλες δουλειές άλλοι θα παραιτηθούν μόλις δούνε τις δυσκολίες κτλπ.tsanspyr887 έγραψε:Εγώ νομίζω ότι τα κενά είναι παραπάνω απο 55 άτομα διότι κάλεσαν 750 άτομα δεν βγαίνει μαθηματικά
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 240
Και πόσα να είναι δλδ; Δεν μπορεί να είναι 100 ΚΑΙ 200 άτομα ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο.30 και 40 ΚΑΙ 50 άτομα το θεωρώ λογικό να λείπανε γιατί μερικοί επιλαχοντες δεν βάλανε ούτε όλες τις φυλακές ούτε το κουτάκι που αποδέχονται όλες τις θέσεις. Χωρια από αυτό οι καθαρά περασμένοι από τις διαδικασίες ήταν γύρω στους 495 για 522 θέσεις.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 240
Γιατι ποτε ειπε ο ασεπ ποσα κενα εχει; ο ασεπ δεν δινει αναφορα στον καθε ενα μας, απλα κανει την δουλεια του. απλα το προβλημα ειναι οτι δεν εχει χρονικο περιθωριο για να κλεισει μια προκυρηξη και ειναι καλυμμένος νομικα...
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Walas έγραψε:Βγαίνει αν κοπούν όπως τις προηγούμενες φορές. Χρειάζεται και επιλαχόντες που θα έχουν πετύχει για να καλύψει κενά αφού ολοκληρωθεί η προκηρηξη γιατί μετά τα οριστικά κάποιοι θα έχουν πάει σε άλλες δουλειές άλλοι θα παραιτηθούν μόλις δούνε τις δυσκολίες κτλπ.tsanspyr887 έγραψε:Εγώ νομίζω ότι τα κενά είναι παραπάνω απο 55 άτομα διότι κάλεσαν 750 άτομα δεν βγαίνει μαθηματικά
Έτσι ακριβώς είναι. Βέβαια αυτοί που απορροφήθηκαν από άλλες προκηρύξεις Ε. Φ. Κλπ δεν έδωσαν ψυχοτεχνικά πέρυσι οι περισσότεροι εξ αυτών, αλλά ποτέ δε ξέρεις.
Βέβαια για να μη μπορεί κάποιος να συνεχίσει σε μια τέτοια δουλειά θα πρέπει ή να μην έχει δουλέψει ποτέ έξω στην αγορά εργασίας ή να ήταν διευθυντής σε τράπεζα. Δεν εξηγείται αλλιώς

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες