Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 529

Δημοσίευση από Taksidiotis »

Αρχικά η διαδικασία έγινε με τσιπακι. Εκείνο κρατάει το χρόνο του καθενώς και περνάει μεσα στο αντίστοιχο συστημα. Δεν επικυρώνει η επιτροπή εκείνη την ωρα το χρόνο για να ενημερώσει και τους διαγωνιζόμενους. Όπως φαντάζομαι ειναι και με το 100ρι. Μην αφήνεται υπόννοιες παιδια οτι δήθεν κάτι συμβαίνει γτ δε συμβαίνει τίποτα. Τώρα αν θα βγουν την αλλη εβδομάδα τα αποτελέσματα εμένα πολύ δύσκολο μου φαίνεται. Δε συνηθίζει ο ΑΣΕΠ τόσο γρήγορη ανταπόκριση Εικόνα
IN COLD BLOOD
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από IN COLD BLOOD »

Δηλαδή για να καταλάβω, ενώ δεν έχουν βγει ακόμη τα οριστικά αποτελέσματα της 6Κ και τα παιδιά δεν έχουν πιάσει καν δουλειά, εμείς περιμένουμε να βγάλει νέα προκήρυξη για τα καταστήματα κράτησης; Έχει ξαναγίνει τέτοιο πράγμα; Μου φαίνεται οξύμωρο.
Al8888
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Al8888 »

Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα να ρωτησω τελικα ποσα ατομα θα παρουν τλκ; Ακουγα το σκ που εδινα τα αθληματα οτι υπολειπονται γυρω στα 150 ατομα. Τλκ τι ισχυει;

al8888
Al8888
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Al8888 »

Ποσα ατομα θα παρει τλκ η 6κ/2018
al8888
Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τα άτομα που χρειάζονται για να συμπληρώσουν είναι 50-55 άτομα. Κάπου εκεί. Η νέα προκύρηξη και να βγει (9Κ/2021) θα έχει ολοκληρωθει μετά την 6Κ.
tsanspyr887
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 200

Δημοσίευση από tsanspyr887 »

Δεν μπορεί να γίνει κανένα μαγειρεμα ήταν όπως λέει το παιδί πιο πάνω. Όσο αναφορά πόσα άτομα θα πάρει κανείς δεν ξέρει ακριβώς εγώ 60 ακουσα
Zordy
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από Zordy »

Δεν νομίζω να γίνει κάποιο μαγείρεμα αλλά πιστεύω ότι θα περάσουν κόσμο που ήταν κοντά στα όρια δλδ ένας που έκανε τα 1000 σε 4,24 μαλον δεν θα των κόψουν και αυτό φάνηκε από τους κριτές
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 309

Δημοσίευση από Walas »

Αυτά που γράφεται δεν ισχύουν για τα αθλήματα παιδιά. Ειδικά στο χιλιαρι υπήρχε ηλεκτρονική χρονομέτρηση από εταιρία που παραδίδει στο τέλος το ηλεκτρονικό αρχείο με τους χρονους στον ΑΣΕΠ το οποίο δεν παραβιάζεται για κανέναν λόγο, που σημαίνει ότι περνάς στο 4:20 και κόβεσαι στο 4:21.
Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Παιδια εδω δε χωράνε χάρες. Δηλαδή γιατι να μη κανουν χάρη σε κάποιον που κόπηκε στην ιδια προκύρηξη πέρυσι στα προηγούμενα αθληματα με περισσότερα μόρια και να κανουν χαρες τώρα; Οπως αναφέρει και ο φίλος πιο πανω, η διαδικασία είναι αυστηρή ακόμα και στο δευτερόλεπτο. Όποιοι ψάχνουν τέτοιες διευκολύνσεις να περιμένουν εξετάσεις απο προκυρήξεις του υπουργείου.
tsanspyr887
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 200

Δημοσίευση από tsanspyr887 »

Συμφωνούμε όλοι δεν θα υπάρξει καμία χάρη. Πότε λέτε να βγουν?
IN COLD BLOOD
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από IN COLD BLOOD »

Taksidiotis έγραψε: Η νέα προκύρηξη και να βγει (9Κ/2021) θα έχει ολοκληρωθει μετά την 6Κ.

Καλά αυτό που λες είναι δεδομένο. Ωστόσο, δε νομίζω να βγει νέα προκήρυξη ενώ δεν έχει καν κλείσει η προηγούμενη. Δεν έχει γίνει ποτέ στα χρονικά. Προς το παρόν τουλάχιστον δεν υπάρχει καμία εξέλιξη σχετικά με την 9Κ παρά τα όσα ανακυκλώνουν τα sites.

Rty
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Rty »

Στο 100αρι εαν τ κανεις μεχρι 16,4" περνας
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 309

Δημοσίευση από Walas »

Rty έγραψε:Στο 100αρι εαν τ κανεις μεχρι 16,4" περνας
Ο ΑΣΕΠ όταν θα βγάλει πίνακα επιτυχόντων στα αθλήματα δίπλα από το όνομα γραφει και τον ακριβή χρόνο στο χιλιαρι και το κατοσταρι επίσης πόσο ήταν το άλμα σε μήκος και αν πέτυχες στο άλμα εις ύψος. Τα υπόλοιπα που γράφεις ίσως να τα έχεις συναντήσει σε άλλες προκήρυξεις

Άβαταρ μέλους
Anavatis
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Anavatis »

Με ενοχλεί πολύ να βλέπω άτομα να λένε πράγματα βγαλμένα από την σφαίρα της φαντασίας τους και με ενοχλεί ακόμα πιο πολύ τα ίδια άτομα να μην έχουν παρακολουθήσει καθόλου την προκήρυξη από τον Μάρτιο του 2019 που βρήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα! Ο ένας ρωτάει πόσα άτομα θα πάρει η 6Κ/2018 (!) Ο άλλος λέει ότι θα πέσει μαγείρεμα (!) Υ. Γ (Εδώ γελάμε μέχρι δακρύων) Ο άλλος λέει στο 4.24 σε περνάνε (!) Ενα πράγμα έχω να πω. Ε Λ Ε Ο Σ ! Δεν έχετε ιδέα πως έχει εξελιχθεί η προκήρυξη αυτά τα 3.5 χρόνια και έχετε και άποψη. Αυτό με εξοργίζει! Είστε επίσης ανυπόμονοι να βγουν τα αποτελέσματα των αθλημάτων ενώ πέρασαν 2 μέρες που δώσατε και δυσανασχετείτε ότι θα αργήσουν τα οριστικά ενώ ουσιαστικά μπήκατε στο κόλπο του διορισμού πριν 5 μήνες. Αυτό κι αν με εξοργίζει! Και μιας και ανήκω στους εξωτερικούς έχω να πω ότι τα νεύρα όλων μας έχουν σπάσει που περιμένουμε 2.5 χρόνια να μας καλέσουν έστω και με σύμβαση και έχω άτομα να λένε ασυναρτησίες χωρίς να ξέρουν καμία διαδικασία ενώ έπρεπε να είναι ενημερωμένοι για τα πάντα. Να έχουν δείξει ενδιαφέρον για την προκήρυξη και όχι να λένε ότι με 4.24 σε περνάνε! Ξέρω ότι ο τόνος μου είναι έντονος αλλά βγαίνει αγανάκτηση για πράγματα που διαβάζω και δεν ευσταθούν.
Rty
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Rty »

Walas μπες να δεις λιγο πινακες αποκλεισμένων 2019 και 2020 της 6κ για το 100αρι και έλεγξε απο ποσο εχουν κοψει. Κανεις δν εχει κανει 16.4;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες