Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
Τα έχουμε ξανά ακούσει αυτά.Επισης ο πρόεδρος των εξωτερικών φρουρών είπε στο ράδιο ότι θα προβούν σε νέες κινητοποιήσεις. Μάλλον δεν πάει το πράγμα όπως θα θέλαμε
"Καλησπέρα σχετικά με την σχολη εξωτερικών φρουρών.
Η έγκριση δαπάνης έχει υπογραφεί από το Υπ. ΠροΠο και έχει σταλεί στο Υπ Οικονομικών.
Όταν υπογράφει θέλει μια βδομάδα (περίπου) να πάρει ΦΕΚ και άλλη μια βδομάδα να υπογραφούν οι συμβάσεις με τους προμηθευτές, κα.
Συνεπώς από την στιγμή που ανακοινωθεί η υπογραφή της δαπάνης, μετά από περίπου είκοσι μέρες (το νωρίτερο) θα έχουμε έναρξη σχολής.
Αυτό την τοποθετεί χρονικά εντός Οκτωβρίου.
Η Σχολή θα γίνει στην Θηβα, με διάρκεια 8 εβδομάδες και προαιρετική διαμονή και σίτιση"
Αυτά είπε ο πρόεδρος εξωτερικών φρουρών.
Η έγκριση δαπάνης έχει υπογραφεί από το Υπ. ΠροΠο και έχει σταλεί στο Υπ Οικονομικών.
Όταν υπογράφει θέλει μια βδομάδα (περίπου) να πάρει ΦΕΚ και άλλη μια βδομάδα να υπογραφούν οι συμβάσεις με τους προμηθευτές, κα.
Συνεπώς από την στιγμή που ανακοινωθεί η υπογραφή της δαπάνης, μετά από περίπου είκοσι μέρες (το νωρίτερο) θα έχουμε έναρξη σχολής.
Η Σχολή θα γίνει στην Θηβα, με διάρκεια 8 εβδομάδες και προαιρετική διαμονή και σίτιση"
ARN έγραψε:"Καλησπέρα σχετικά με την σχολη εξωτερικών φρουρών.
Ωραία φαίνεται να προχωράει το πράγμα.
Προαιρετική διαμονή δηλαδή αν κάποιος μένει κοντά μπορεί να κοιμάται σπίτι του; Καλό αυτό νομίζω.
Παιδιά τώρα που θα πάνε οι εξωτερικοί φρουροί στη σχολή να κάνουν εκπαίδευση μετά στα οριστικά με τις ανακατατάξεις που θα γίνουν και κάποια παιδιά από εσωτερικοί περάσουν εξωτερικοί θα ξανάγινει δεύτερη φορά σχολή; Η θα περιμένουν μέχρι να βγουν τα οριστικά και να μπουν μια φορά όλα μαζί τα άτομα στη σχολή! Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται?
Dsda έγραψε:Παιδιά τώρα που θα πάνε οι εξωτερικοί φρουροί στη σχολή να κάνουν εκπαίδευση μετά στα οριστικά με τις ανακατατάξεις που θα γίνουν και κάποια παιδιά από εσωτερικοί περάσουν εξωτερικοί θα ξανάγινει δεύτερη φορά σχολή; Η θα περιμένουν μέχρι να βγουν τα οριστικά και να μπουν μια φορά όλα μαζί τα άτομα στη σχολή! Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται;
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό και τα λεγόμενα του προέδρου της πουεφ η σχολή θα ξεκινήσει μες τον Οκτώβριο. Δικαίωμα για σύμβαση είχαν 59 άτομα από τα οποία δεν θα δηλώσουν όλοι λογικα ότι αποδέχονται την σύμβαση, σίγουρα πάντως οι περισσότεροι. Η γνώμη μου είναι οτι λόγω του ότι Δεν μπορούν να εκπαιδευτούν στην συγκεκριμένη σχολή ταυτόχρονα οι περίπου 100 εξωτερικοί φρουροί που παίρνει η 6κ συνολικά, λόγω χωρητικότητας (η σχολή στην Θήβα χωράει 60 άτομα) Βολεύει να γίνει μια σχολή τώρα και μια στα οριστικά με τις όποιες αλλαγές.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 200
Καλησπέρα γνωρίζει κανείς πότε θα καλέσουν τους επιλαχωντες τις 6κ?
tsanspyr887 έγραψε:Καλησπέρα γνωρίζει κανείς πότε θα καλέσουν τους επιλαχωντες τις 6κ;
Αν εννοείς για αθλήματα λογικά αρχές Οκτωβρίου. Έτσι έγινε τις προηγούμενες φορές τουλάχιστον. Αναλόγως πόσα άτομα θα δώσουν θα είναι για ένα η δύο σαββατοκύριακα. Δέκα μέρες πριν περίπου θα βγάλει ανακοίνωση ο ΑΣΕΠ.
Καλησπέρα βγήκαν ημερομηνίες για τους επιλαχόντες για τα αθλήματα 2 γκρουπ θα γίνουν το ένα θα είναι 2/10/2021 Και 9/10/2021 Καλή μας επιτυχία
Είδες κάποια ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ?
Φίλε μου δεν έχει κάτι στην σελίδα του ΑΣΕΠ.
Για αυτό ρώτησα γιατί ούτε εγώ είδα κάτι στην σελίδα του ΑΣΕΠ
Έτσι ακριβώς, κοίταξα και στο μειλ μου μολις τώρα και εκεί τίποτα, δεν ξέρω που το είδε ο φίλος πιο πάνω.
Στείλτε μ στο Facebook Να σας στείλω GIANNIS TRIANTAFYLLOY
Δεν έχω fb, δεν μπορείς να το ανεβασεις εδώ ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Unknowner και 7 επισκέπτες