Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
Ανανεώνουν διότι οι εσωτερικοί που δουλεύουν ήδη δεν θα περάσουν εκπαίδευση θα συνεχίσουν να δουλεύουν. Οι υπόλοιποι θα κάνουν δύο μήνες σχολή
Οι εξωτερικοί θα κάνουν 2 μήνες σχολή όχι οι εσωτερικοί! Εξωτερικούς και εσωτερικούς με 12 μήνη σύμβαση ίσως τους πάρουν στα οριστικά μια και καλή για αυτό και τα παιδιά που ήδη δουλεύουν εσωτερικοί ανανεώνουν 4 και όχι 12 μήνες! Μήπως και βγάλουν όριστικα μέχρι τέλη του έτους!
eΓω απορω γιατι οσοι δεχθηκαμε με συμβαση δεν μας εχουν καλεσει για εργασια και γιατι οι εξωτερικοι δεν εχουν ξεκινησει τη σχολη. ελεος. στο τελος θα μας πουν οτι πρεπει να υπογραψουμε μαζι εσωτερικοι εξωτερικοι ημαρτον.
Καλησπέρα θα έχουμε κανένα νεότερο αυτήν την εβδομάδα για να πάμε να δώσουμε τα αθλήματα;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 200
Λογικά ναιι μέχρι 15 πιστεύω
- Selby23
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 87
Υπάρχει κάποιος να γνωρίζει που μπορώ να βρω τον πίνακα των πρώτων επιλαχόντων που καλέστηκαν;Και πίνακα επιτυχών στις διαδικασιες απο αυτούς τους επιλαχόντες ;
- Miron
- Posts in topic: 53
Ήρθε μαιλ για υπογραφή σύμβασης την Δευτέρα σε εμένα, εσωτερικός. Γνωρίζουν να μου πει κάποιος από τους ήδη που εργάζονται με το που υπογράψω την σύμβαση ποτέ "πιάνω" δουλειά, αμέσως εκείνη την στιγμή η την επόμενη ημέρα η πιο μετά; Πρέπει να μάθω για να ξέρω να παραιτηθώ από την τωρινή μου εργασία.
- Miron
Επίσης χρειάζονται άλλα χαρτιά, ή εξετάσεις π. Χ ακτινογραφία θώρακος; Μα καλά οκ η τεχνολογία, αλλά δεν γράφει τίποτα άλλο το Μάιλ, μόνο να πάω για υπογραφή σύμβασης, απλά επειδή είναι μακριά το Κατάστημα Κράτησης για αυτό το λέω, μην πάω εκεί και μου πούνε να φέρω και άλλα χαρτιά.
Miron έγραψε:Επίσης χρειάζονται άλλα χαρτιά, ή εξετάσεις π. Χ ακτινογραφία θώρακος; Μα καλά οκ η τεχνολογία, αλλά δεν γράφει τίποτα άλλο το Μάιλ, μόνο να πάω για υπογραφή σύμβασης, απλά επειδή είναι μακριά το Κατάστημα Κράτησης για αυτό το λέω, μην πάω εκεί και μου πούνε να φέρω και άλλα χαρτιά.
Καλή αρχή Miron δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι άλλο αφού τα έχουμε περάσει όλα επιτυχώς από τον ΑΣΕΠ.
Για τους εξωτερικούς είπαν από Οκτώβριο γιατί κοιτάνε τωρα την γνησιότητα των χαρτιών, για τους εσωτερικούς δεν ισχύει από ότι φαίνεται η γνησιότητα
- Miron
Εγώ νομίζω έχουν ελεγχθεί τα χαρτιά ειδικά στον τελευταίο πίνακα που έβγαλε με τους αποκλεισμένους! Ειδικά τα χαρτιά που είναι λόγοι αποκλεισμού. Απλά πιστεύω έχει περισσότερα διαδικαστικά η σχολή για τους εξωτερικούς. Και έχουμε φάει τόσα χρόνια ότι κουτοχορτο μας λένε για όλη την κωλυσιεργία! Εγώ δηλαδή προσωπικά δεν πήγα με τις πρώτες συμβάσεις γιατί 1) είχα δουλειά Και 2) περίμενα τα οριστικά για να ξέρω ότι είμαι μέσα σίγουρα. Βέβαια οριστικά δεν βγήκαν, αλλά βγήκε ο πίνακας με τα άτομα που αποκλείονται που για εμένα είναι το ίδιο. Απλά θα υπάρχουν καποιες ανακατατάξεις στις θέσεις επιλογής. Πάντως όλα τελειώνουν σιγά σιγά.
Παιδιά όσοι έχουν περάσει επιτυχώς τις δοκιμασίες από τους πρώτους επιλαχόντες έχουν πιάσει θέση σίγουρα;
- Miron
Η δικιά μου άποψη είναι πως ναι
Ποτε λετε να ξεκινησουμε οσοι υπογραψαμε?
- Miron
Στο κατάστημα κράτησης μου είπαν (όχι επίσημα) Το πολυ μέχρι την άλλη Τετάρτη, και το πιο σύντομο είναι ίσως μέχρι τέλος εβδομάδας. Επειδή με έκαιγε να μην χάσω μεροκάματα από την τωρινή δουλειά μου καθώς ήταν να παραιτηθώ εχτές, κάλεσα τηλ και στο υπουργείο στα τηλέφωνα που είχε το Μάιλ και ο υπάλληλος με ενημέρωσε ότι μένει μόνο να βάλει ο υφυπουργός υπογραφή και μου εξήγησε ότι δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς γιατί είναι στο χέρι και στις δουλειές του υφυπουργού! Αλλά μου είπε ότι όλα θα τρέξουν πολύ γρήγορα όσον αφορά να πάμε να πιάσουμε δουλειά. Πάλι καλά δεν πρόλαβα να υπογράψω παραίτηση από την τωρινή δουλειά μου και χάσω μεροκάματα. Εν ολίγοις ότι καταλάβατε, ας ελπίσουμε μέχρι την άλλη εβδομάδα να πιάσουμε! Αυτά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες